ACTIE VAN DE MAAND MAART 2020

Wil je een keer kennismaken met de klei die ik in mijn atelier gebruik?

POWERTEX klei? Doe dan mee met deze leuke actie voor de maand maart.

Normaal kost deze cursus 58 euro nu in de gehele maand maart slechts 48,50 euro!

 

Je maakt in 2 x 4 uurtjes een prachtige TUINBOL gezellig straks in het voorjaar een mooie eye catcher in je tuin, plantenbak of waar deze ook maar past.
Weerbestendig en kleurvast. Weer eens wat anders dan iets gekocht in het tuincentrum (wat heel Nederland heeft). De bol heeft een diameter / doorsnede van 15 cm. 

Te maken in alle kleuren die je leuk vindt. Je kunt de voorbeelden aanhouden of naar aanleiding van mijn tips zelf een lay out maken en de kleuren veranderen. De bol staat op een metalen pin (inbegrepen in de prijs).

 

Kortom creatieve mogelijkheden genoeg, ben je wat minder zeker over je creatieve "aanleg" dan volg je het voorbeeld.
Wat je ook doet, succes gegarandeerd!

Je kunt zelf een datum aanvragen voor dagdeel 1.
Dagdeel 1 kun je laten plannen op een ochtend, middag of avond voor de tijdsduur van 4 uur. Voor een eigen planning geldt dat je je aanmelding doet voor minimaal 2 personen.

 

Wil je liever meedoen volgens planning van mijn agenda dan zijn de opties als volgt:
maandagavond 2 maart / vrijdagavond 13 maart / maandagochtend 16 maart / woensdagavond 18 maart / zaterdagochtend 21 maart.
Tijden 09.00-13.00 uur / 18.30-22.30 uur.

Dagdeel 2 het verven van de bol >>>> deze datum spreken we met elkaar af in dagdeel 1. Gemiddeld zit hier een week doch uiterlijk 10 dagen tussen. De verf is gelijk droog en je bol is ready to go!