Dag,

Mijn naam is Juliette Schriek (geboren Roukens) en ik ben geboren en getogen in Nederhorst den Berg, een prachtig plaatsje aan de Vechtstreek. Mijn naam is Juliette maar iedereen noemt mij JUUL.

Een creatief kind dat creatief bleef naarmate ik in mijn volwassenheid groeide. 

Inmiddels heb ik van mijn passie (of hobby) mijn werk kunnen maken en sinds november 2014 ben ik ZZP-er en eigenaresse van Atelier Crea JUUL.

Je kunt bij mij diverse creatieve cursussen volgen met het materiaal Powertex.

Powertex is een componenten verharder met heel veel mogelijkheden (sommigen noemen het ook wel een vormpolymeer omdat het product uit meerderen onderdelen bestaat).

Je kunt vele materialen verharden met vloeibare Powertex. In combinatie met cellulose poeder ontstaat een klei. Deze klei hoeft niet gebakken te worden in een oven. In mijn atelier worden de meeste creaties met deze formule gemaakt. Deze creaties zijn veelal ook geschikt om buiten te staan. 

Ik werk met kleine groepen waardoor een optimale begeleiding is gewaarborgd. De workshopruimte is een plek om je thuis te voelen; lekker bezig zijn in een gezellige sfeer. 

Een goede prijs/kwaliteit verhouding vind ik erg belangrijk; je geeft geld uit met de verwachting iets leuks te maken. De kroon op het werk is voor mij als iemand naar huis gaat met een creatie naar tevredenheid.

Ook kun je in mijn atelier terecht voor bloemschik workshops met een duur van 3 tot 4 uur per workshop.

Deze bloemschik workshops geef ik met Pasen, Moederdag, Hortensia tijd en Kerst. Berichten over deze workshops vind je onder het cursusaanbod.

 

Voor alle cursussen geldt... ervaring is niet nodig, een crea bea zijn ook niet. Het is leuk eens iets te proberen wat je niet kent. Je overgeven aan het onbekende en verrast te zijn over het resultaat! 

Ik hoop je een keer te mogen begroeten in mijn gezellige atelier! 

 

Creatief bezig zijn … is een ontspanning die men zich veel te vaak ontzegt in deze haastige tijd…..

 Volg mij op FB voor de meest actuele cursussen en natuurlijk om werken van cursisten te zien. 

 

* behaalde certificaten : Powertex stoftechnieken / Powertex boetseren met klei (voortzetting Powertex vervolmakingcursus tbv cursusleidster) / Bloemschikken DFA1Wellant Houten

Wat kun je van mij verwachten? Mijn werkwijze als docent....

Ik heb er als docent voor gekozen om mijn manier van lesgeven op een visuele manier te doen. Dat betekent dat ik met jullie mee de creatie ook maak. Op deze manier kun je stap voor stap zien hoe het in zijn werk gaat. Ook kan ik je door deze manier van lesgeven goed laten zien wat de mogelijkheden zijn, wat mooi is etc etc. Cursisten die je zijn voorgegaan vinden deze manier van leskrijgen erg fijn en ook degene die denken niet zo creatief te zijn, vinden hierin hun weg makkelijker dan dat dit mondeling zou zijn verteld. Hierdoor is het ook voor mij mogelijk je de garantie te kunnen geven, dat je met een creatie naar huis zult gaan waar je trots op bent!