UILTJES, gezellig samen op een "plank" ( 3/4 dag + dagdeel van 4 uurtjes)

 

Uiltjes duo .. cursus in 3/4 dag met een soepje/hartige hapjes + 1 x los dagdeel (separaat ingepland).

De cursus is zodanig opgezet dat je deze creatie in alle rust ook kunt creëren. De eerste dag beginnen we met het boetseren van de uiltjes en vervolgens decoreren we de ondergrond met diverse materialen. Deze uiltjes (20 cm hoog) worden gemaakt op een houtlook buitentegel (afmetingen 23 cm breed / 40 cm lang). Op de foto lijkt het klein maar dat zijn ze absoluut niet. 

 

We maken deze uiltjes met zelfhardende powertex klei, dus deze gaan niet in een oven.. Het is absoluut niet nodig om ervaring te hebben met boetseren of met het materiaal powertex. Alles wordt je stap voor stap uitgelegd, ik laat het je zien en jij doet je ding....

 

Het leukste van deze creatie is wel dat alle uiltjes er aan het einde van de cursus hun eigen look hebben gekregen. De kleuren worden in dagdeel 2 gezet. Deze creatie van klei kan ook buiten staan. Powertex is een vormpolymeer dat betekent dat het niet in een oven hoeft. Het hardt uit zichzelf uit en is weerbestendig.

Deze cursus start weer in februari. Voor data zie hieronder. Let op de data hieronder genoemd zijn voor het 1e dagdeel! Het 2e dagdeel vindt plaats maximaal 10 dagen na dagdeel 1. Hou hier in je agenda rekening mee. We plannen dagdeel 2 tezamen met elkaar tijdens dagdeel 1.

WANNEER?

deze cursus is te volgen van maandag tot en met zaterdag (overdag). 

Check beschikbaarheid in mijn agenda door te mailen naar info@creajuul.nl 

Tijd: 9.15-15.00 uur eindtijd is richtlijn

Dagdeel 2 het verven, hiervoor spreken we met elkaar een datum af. Gemiddeld zit tussen dag 1 en 2 > 7-10 dagen. Neem je (telefoon)agenda mee. Dagdeel 2 kan ook op een avond ingepland worden. Gemiddeld duurt dagdeel 2 ongeveer 4 uurtjes.

 

Uiteraard zijn de genoemde tijden richtlijnen, je creatie is klaar als alles in de basis staat bij dagdeel 1 of in de verf staat bij dagdeel 2. De verf is trouwens gelijk droog.

 

 

 

Kosten cursus*:

de cursus compleet voor dag 1 en dagdeel 2 >>> kost 114,50 euro p.p. all in, geen bijkomende kosten voor wat dan ook. 

Kun je aanmelden met 3 of meer personen (max. 6 p. per datum), dan bedraagt de cursusprijs 98 euro p.p.

* Cursusprijs is inclusief stenen ondergrond met houtlook (deze varieert in verband met inkoop ervan, kan ook een ronde leisteen zijn, ter plaatse te kiezen), basismaterialen uilen, powertex klei, powertex afwerkmaterialen/verfpigmenten, overig afwerkmateriaal, lesgeld, hartige lunch tijdens dagdeel 1, onbeperkt koffie/thee en lekkers.

 

 

Wil je inschrijven? mail dan je gegevens door naar julietteschriek@ziggo.nl of stuur me een pb-tje als je op FB zit. Annuleren kan kosteloos tot 5 dagen voor de aanvangsdatum. Voorwaarden hiervan tref je aan in de bevestigingsmail die je ontvangt 2 weken voor de aanvangsdatum. Uiteraard ontvang je van mij een eerste reactie of er plek is bij je datum naar keuze. 

 

 

 

ge-update 11.01.204