UIL op stelten  KAN TIJDELIJK NIET GEBOEKT WORDEN!

TUINDECORATIE  UIL OP STELTEN

GEKOCHT BIJ... NEE... GEMAAKT DOOR .... JOU!!!!!

Want deze geweldige tuincreatie maak jij helemaal zelf!Je hoeft geen ervaring te hebben met klei(en), geen ervaring te hebben met Powertex, geen crea bea te zijn (mag wel).

 

Deze creatie maak je in 2 dagdelen. In dagdeel 1 maak je de basis waarop de klei verwerkt gaat worden en in dagdeel 2 gaat deze in de verf.

 

Een bont gekleurde of liever in een naturel kleur.. alles kan. Ik doe deze creatie met je mee, zodat je stap voor stap kunt zien wat de bedoeling is. Want powertex creaties zien er uit als klei en dat zijn ze ook.. maar... een basis eronder is iets wat niemand verwacht. Omdat Powertex klei een 2 componenten verharder klei is (en aan de lucht droogt) is een oven niet nodig. Maar dat betekent wel dat je niet met een bonk klei aan de gang kunt gaan. Nee... wij maken ondergronden van frames, piepschuim, folie, tape etc etc. Elke creatie heeft zijn eigen geheim. Super leuk om dat eens te ontdekken!

 

Een deel van de basis zet ik voor je klaar. Dit zou veel tijd kosten om het zelf te doen en je kunt beter lekker in de klei zitten! Dan kunnen we aan de slag met de klei. Grappig te zien hoe de eerste opzet al gelijk het gezicht van de uil bepaalt en ieder een eigen gezicht maakt!

 

 

 

Data voor het EERSTE DEEL:  

Je kunt deze cursus volgen op elke ma/di/woe/do/vr/zaterdag. Geef via de mail even door welke data voor jou handig zijn. Je kunt de cursus alleen volgen of met meer....

De cursusprijs inclusief lesgeld voor 2 dagdelen, frame, alle basis-, klei- en verfmaterialen, onbeperkt koffie/thee en lekkers bedraagt: 94,50 euro.

 

* meerprijs vastlijmen op steen + 7,50 euro.

 

Aanmelden of vragen?

stuur een PB-tje als je op FB zit of mail naar julietteschriek@ziggo.nl.

 

ge-update 11.01.2024