KLOMP VOGELHUIS >>> decoreren en beschilderen in 2 x dagdeel 3 uurtjes

 

 

Hoe leuke en super HOLLANDS is dit? Al zou er geen vogel in komen wonen... (of schuilen) dan heb je toch de leukste eye catcher op je schutting, balkon of muur?

De klomp is van oer-Hollandse makelij en wordt gedecoreerd met powertex klei. Klei die geschikt is om buiten creaties mee te maken. Klei die we in een dagdeel later de kleuren geven die jij mooi vindt.

Wat denk je, zou deze vogel villa passen bij jou huis? 

 

Werkwijze

de opzet is 2 x dagdeel van 3 uurtjes.

De klomp is van duurzaam hout gemaakt en heeft een royale maat (28/30 cm in lengte). Deze heeft een uitneembaar plankje zodat je na eventuele nesteling in de klomp, deze schoon kunt maken. 

 

In dagdeel 1 maken we de basis, in dagdeel 2 verven we deze met Powertex verf (poederverf i.c.m. vernis). We hebben 2 dagdelen nodig omdat de klei de gelegenheid moet krijgen goed te drogen. Des te mooier je verf resultaat, des te langer je van deze creatie kunt genieten. 

Aan het einde van dagdeel 2 is je creatie ready to go!

 

De te reserveren data voor dagdeel 1 staan op deze pagina vermeldt. Dagdeel 2 stemmen we met elkaar af. Dat kan een ochtend of avond zijn, altijd door de week. Zaterdagen worden beschikbaar gehouden voor nieuwe cursussen. 

 

 

Data

Reserveer je plekje op een van de volgende data:

te reserveren op maandag t/m zaterdag. Overleg met mij via de mail agenda welke data beschikbaar zijn. Ook mogelijk dagdeel II het verven op een avond te doen.

Mail voor mijn agenda opties julietteschriek@ziggo.nl 

Tijden 9.15.-12.30 uur / 18.45 - 22.00 uur.

 

 

 

 

 

 

 

Update 27.06.2024.

 

 

 

 

De kosten voor deze leuke cursus bedragen:

95 euro compleet, inclusief klomp, alle benodigde materialen en gereedschap, lesgeld voor 2 dagdelen, onbeperkt koffie/thee en lekkers.

 

Met lunch?

Er een gezellig dagje uit van maken? Ook dat is mogelijk. Aan de ochtend sessies kun je een lunch plannen.

Ik serveer een heerlijke lunch in onze gezellige woonkeuken voor jullie. Reserveren met lunch is mogelijk vanaf 3 personen. Kosten lunch bedragen 14.50 euro pp..

 

 

Aanmelden / vragen

Wil je je aanmelden voor deze cursus mail dan naar info@creajuul.nl of naar julietteschriek@ziggo.nl 

 

Je kunt je individueel aanmelden of met meerdere personen. De cursus start als er 2 of meer personen ingeschreven staan op dezelfde datum.