PINGUIN FAMILY cursus 1 hele dag + 2 x los dagdeel

Maak zelf een prachtig abstract beeld! Ervaring is niet noodzakelijk, goede begeleiding wel. En dan kun je dan ook van mij verwachten ;-) 

 

Powertex cursus PINGUÏN SCULPTUUR ABSTRACT (1 dag + 2 x dagdeel).

Pinguïn family (vader/moeder/kind), een hele mooie creatie gemaakt met Powertex klei.

De vogels hebben een opengewerkte structuur zodat het een mooi abstract beeld wordt.

 

Je maakt deze creatie in meerdere dagdelen. De opzet is voor meerdere keren.

Lees dit even aandachtig door.

 

PROGRAMMA

 

Dag 1: aanvang 9.15 uur / 16.30 uur

We beginnen met het maken van de basis. De basis wordt gevormd met aluminium folie en tape. Alle drie de vogels doe je op deze manier. Niet moeilijk en ik doe alles met je mee zodat je kunt zien hoe het werkt. Dan starten we met het in klei zetten van deze creatie. Stap voor stap ontstaat pinguïn 1 etc etc 

We starten om 9.15 uur tot uiterlijk 16.30 uur. Op deze dag kun je tussen het werken door ook nog lekker genieten van een heerlijke lunch (ongeveer 3 kwartier).

Ik kijk op deze dag hoe ver iedereen is en waar het handig is om te stoppen. 

 

Dagdeel 2: tijdsduur 4 uurtjes (dit dagdeel plannen we met elkaar tijdens dag 1, net als het 3e dagdeel)

 

Dit is een avond (door de week avond of zaterdagochtend) om de creatie verder in klei te zetten. Dit zal wederom een dagdeel van 4 uur zijn. In dit dagdeel is het de bedoeling dat deze gehele creatie in klei staat.

 

Dagdeel 3: de afwerking (kleuren)

Vervolgens zijn er nog 3 uurtjes nodig voor het verven, ook dit spreken we met elkaar af voor een ochtend/middag of avond en is je creatie klaar om mee naar huis te gaan. De kleurstelling in deze creatie is een brons look. Er zijn 2 manieren om brons look te maken, eentje met turquoise toegevoegd, de ander met een meer groen/brons uiterlijk.  Uiteraard laat ik je zien hoe je dat kunt maken. 

 

werk van cursisten 

Data dag 1 (start 9.30-16.30 uur): 

Er zijn diverse dagen om op deze cursus in te stappen. Je kunt je eerste dagdeel starten op een

- zaterdag

- maandag

- woensdag

- vrijdag.

Dagdeel 2 en 3 stemmen we met het groepje af waarin je bent begonnen. Dagdeel 2 en 3 kan ook in de avond plaatsvinden, alles in overleg.

Start is zaterdag 13 januari (20 januari niet) etc. Start van ma/woe/vr is vanaf 15 januari.

Heb je vragen over de planning, mail gerust of stuur mij via FB een pb (FB pagina heet LET OP >

Juliette JUUL Schriek Roukens (zie info home pagina hierover).

Ik kan deze cursus starten als er 3 personen staan ingeschreven op dezelfde datum. Ik hou je hiervan op de hoogte als je je alleen aanmeldt. 

 

 

Je ziet, deze creatie is niet zomaar even "in elkaar gezet" maar dat kan ook niet als je zoiets moois wilt maken. Dat kost even tijd en je ziet het moois steeds meer onder je handen groeien. Soms lukt het om dagdelen in te korten als men "voorspoedig" werkt. Zou dat lukken, dan hoor je dat uiteraard van mij. De prijs blijft hierin onveranderd.

Hoe trots ben je op jezelf als je zoiets moois kunt maken! Iedereen zal verbaast zijn dat je dit zelf hebt gemaakt! Gun jezelf zo'n creatieve kans. En geloof me... ook als niet crea bea gaat jou dit lukken. Doe je mee?

 

Prijs

deze gehele cursus kost 189,95 euro. De cursus kan doorgaan als er 2 of meer aanmelders staan voor dezelfde datum. Je kunt het cursusbedrag ook in 3 delen betalen. Deel het totaalbedrag door 3 en betaal telkens als je komt een deel. Dit mag contant of via overmaken Ideal. 

Cursusprijs is altijd inclusief lesgeld voor alle dagen/dagdelen / frame / materialen van basis tot klei tot verf / lunch dag 1 / koffie, thee en lekkers.

 

Is deze cursus duur? 

Om je een beeld te geven hoe kosten worden opgebouwd en berekent.... ik volgde laatst een cursus boetseren. Hiervoor werden voor 2.5 uur per keer (deed er 4) 90 euro in rekening gebracht. Daar kwamen nog kosten voor klei bij (13.50 euro), kosten voor stoken en glazuur en ik had toen 1 creatie af. Deze cursus kost 159,95 euro. Je komt hiervoor in totaal 16 uur. Inclusief materialen en lunch. 

 

AANMELDEN  OF VRAGEN?

Aanmelden of vragen hierover, stuur even een mailtje naar mij op julietteschriek@ziggo.n of info@creajuul.nl