PINGUIN FAMILY cursus 1 hele dag + 2 x los dagdeel

Maak zelf een prachtig abstract beeld! Ervaring is niet noodzakelijk, goede begeleiding wel. En dan kun je dan ook van mij verwachten ;-) 

 

Powertex cursus PINGUÏN SCULPTUUR ABSTRACT (1 dag + 2 x dagdeel).

Na de zomerperiode ben ik altijd wel weer toe aan gezelligheid en ook aan creativiteit..

Wat dacht je van deze creatie?

Pinguïn family (vader/moeder/kind), een hele mooie creatie gemaakt met Powertex klei.

De vogels hebben een opengewerkte structuur zodat het een mooi abstract beeld wordt.

 

Je maakt deze creatie in meerdere dagdelen. De opzet is voor meerdere keren.

Lees dit even aandachtig door.

 

PROGRAMMA

 

Dag 1: aanvang 9.15 uur / 16.30 uur

We beginnen met het maken van de basis. De basis wordt gevormd met aluminium folie en tape. Alle drie de vogels doe je op deze manier. Niet moeilijk en ik doe alles met je mee zodat je kunt zien hoe het werkt. Dan starten we met het in klei zetten van deze creatie. Stap voor stap ontstaat pinguïn 1 etc etc 

We starten om 9.15 uur tot uiterlijk 16.30 uur. Op deze dag kun je tussen het werken door ook nog lekker genieten van een heerlijke lunch (ongeveer 3 kwartier).

Ik kijk op deze dag hoe ver iedereen is en waar het handig is om te stoppen. 

 

Dagdeel 2: tijdsduur 4 uurtjes 

 

Aan het einde van dag 1  plannen we met elkaar het 2e deel. Dit is een avond (door de week avond of zaterdagochtend) om de creatie verder in klei te zetten. Dit zal wederom een dagdeel van 4 uur zijn. In dit dagdeel is het de bedoeling dat deze gehele creatie in klei staat.

 

Dagdeel 3: de afwerking (kleuren)

Vervolgens zijn er nog 3 uurtjes nodig voor het verven, ook dit spreken we met elkaar af voor een ochtend/middag of avond en is je creatie klaar om mee naar huis te gaan. De kleurstelling in deze creatie is een brons look. Uiteraard laat ik je zien hoe je dat kunt maken. 

 

werk van cursisten 

Data dag 1 (start 9.30-16.30 uur): wegens revalidatie zal ik deze starten medio oktober

woensdag 11 oktober / zaterdag 14 oktober / maandag 16 oktober / vrijdag 20 oktober / dinsdag 24 oktober / zaterdag 28 oktober / dinsdag 31 oktober / vrijdag 3 november / zaterdag 4 november.

 

Let op tussen dag 1 / dagdeel 2+3 proberen we maximaal een week tot uiterlijk 10 dagen tussen te hebben. Indien het in ieders agenda toelaat kunnen we ook 3 tot 4 dagen aanhouden. Wanneer de klei langer de tijd heeft uit te harden is het niet handig om er veel tijd tussen te laten. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld op zaterdag te starten en dan vervolgens 2 dagen later dagdeel 2 te doen. Het verven mag meer tijdsruimte hebben. 

Vriendelijk verzoek om als je inschrijft hierop, flexibel te zijn in je agenda zolang je deze cursus volgt ;-) .

 

Data komen niet gelegen? Je wilt op een andere dag beginnen? Mail gerust even hoe je agenda ervoor staat, in mijn agenda is altijd ruimte om te schuiven. Start vanaf 2 deelnemers. 

 

 

Je ziet, deze creatie is niet zomaar even "in elkaar gezet" maar dat kan ook niet als je zoiets moois wilt maken. Dat kost even tijd en je ziet het moois steeds meer onder je handen groeien. Soms lukt het om dagdelen in te korten als men "voorspoedig" werkt. Zou dat lukken, dan hoor je dat uiteraard van mij. De prijs blijft hierin onveranderd.

Hoe trots ben je op jezelf als je zoiets moois kunt maken! Iedereen zal verbaast zijn dat je dit zelf hebt gemaakt! Gun jezelf zo'n creatieve kans. En geloof me... ook als niet crea bea gaat jou dit lukken. Doe je mee?

 

Prijs

deze gehele cursus kost slechts 139,95 euro. Dit is inclusief lesgeld voor alle dagen/dagdelen / frame / materialen van basis tot klei tot verf / lunch dag 1 / koffie, thee en lekkers.

 

AANMELDEN  OF VRAGEN?

Aanmelden of vragen hierover, stuur even een mailtje naar mij op julietteschriek@ziggo.nl

Atelier Crea JUUL Overmeerseweg 113 te Ned.d.Berg telefoon 0611153344

Kleinschalig en gezellig! Atelier aan huis!