MY ANGEL IN WHITE... (engel) cursus in 1 dag 

Gemaakt in 1 dag met lunch. Is ze niet prachtig deze engel?


We maken gebruik van Powertex vloeibaar in de kleur ivoor waarin stoffen en andere materialen gedoopt worden en vervolgens verharden. Deze prachtige engel staat op een houten sokkel. 

Je hebt geen ervaring nodig in het werken met een stofverharder  (maar wel wat geduld), ik laat je alles zien en geef tips waar nodig. Een deel van de basis staat voor je klaar.

Hoe gaat jouw engel eruit zien?

Programma: we starten na uitleg met het maken van de basis. De basis komt op verschillende manieren tot stand, laat je verrassen. Na het gereed hebben van de basis, gaan we de engel "aankleden". Tussendoor genieten we van een lekkere lunch en vervolgen onze weg waar we gebleven waren. Deze engel wordt niet geverfd maar krijgt haar kleur door gebruik van verschillende materialen die verwerkt worden in de kleur Powertex ivoor. Ze houdt hierdoor haar serene uitstraling. Aan het einde van de dag kan je engel mee naar huis. Deze creatie is alleen geschikt voor binnen.

De eindtijd genoemd in dit bericht zijn variabel, dat wil zeggen dat vooraf niet te bepalen is hoe lang een groepje werkt aan deze creatie. Een ding is zeker, je hebt tijd genoeg! 

 

Je kunt deze cursus volgen op: 

deze cursus kun je boeken met een datum naar keuze (indien beschikbaar in mijn agenda) als je met 2 personen kunt aanmelden. Maandag tot en met zaterdag. 

je kunt je inschrijven voor deze cursus op elke ma, di, woe, do, vrijdag en zaterdag van de week.

Meld je je aan met 2 personen, dan kun je er zeker vanuit gaan dat je cursus ook doorgaat. Meld je je alleen aan dan zal ik de datum die we aanhouden voor jou komst, uitzetten op mijn FB pagina. Sluit er iemand bij je aan, dan gaat de cursus door.

Tijd  9.15 tot 16.30 uur. 

 

Prijs all in (lesgeld, materialen basis en afwerking, sokkel, onder plaatje van leisteen, lunch, koffie/thee/lekkers gedurende de hele dag):  119 euro all in pp.  Voor dezelfde prijs volg je deze cursus alleen. 

 


Uiteraard krijg je ook nog lekker koffie/thee en lekkers tussendoor en natuurlijk een lunch. 

Wil je een 1 op 1 cursus volgen? Ook dat is mogelijk. De kosten voor een 1 op 1 cursus bedragen 120 euro.

 

 

AANMELDEN OF VRAGEN? mail naar julietteschriek@ziggo.nl 

 

ge-update 16.6.2022