MY ANGEL IN WHITE... (engel) cursus in 1 dag 

Everyone has a gardian angel!

 

Ze zijn mooi, krachtig en stralen heel veel symboliek uit. Sommigen geloven dat je altijd een engel hebt die je beschermt. Een mooie gedachte die ik graag aanneem.

Ik hou van engelen en daarom is het ook niet zo gek dat ik deze creatie op mijn cursusprogramma heb staan.

Gemaakt in 1 dag met lunch. Is ze niet prachtig deze engel?

 

We maken gebruik van Powertex vloeibaar in de kleur ivoor waarin stoffen en andere materialen gedoopt worden en vervolgens verharden. Deze prachtige engel staat op een houten sokkel. Hoogte ongeveer 35 cm.

Je hebt geen ervaring nodig in het werken met een stofverharder  (maar wel wat geduld), ik laat je alles zien en geef tips waar nodig. Een deel van de basis staat voor je klaar.

 

 

Hoe gaat jouw engel eruit zien?

Programma: we starten na uitleg met het maken van de basis. De basis komt op verschillende manieren tot stand, laat je verrassen. Na het gereed hebben van de basis, gaan we de engel "aankleden". Tussendoor genieten we van een lekkere lunch en vervolgen onze weg waar we gebleven waren. Deze engel wordt niet geverfd maar krijgt haar kleur door gebruik van verschillende materialen die verwerkt worden in de kleur Powertex ivoor. Ze houdt hierdoor haar serene uitstraling. Aan het einde van de dag kan je engel mee naar huis. Deze creatie is alleen geschikt voor binnen.

De eindtijd genoemd in dit bericht zijn variabel, dat wil zeggen dat vooraf niet te bepalen is hoe lang een groepje werkt aan deze creatie. Een ding is zeker, je hebt tijd genoeg! 

 

 

 

 

 

 

ge-update 11.01.2024

 

 

Kosten cursus:

Prijs all in (lesgeld, materialen basis en afwerking, sokkel, onder plaatje van leisteen (naar eigen keuze wel of niet eronder te doen), lunch, koffie/thee/lekkers gedurende de hele dag): 

129 euro all in pp. 

Voor dezelfde prijs volg je deze cursus alleen. 

 


Uiteraard krijg je ook nog lekker koffie/thee en lekkers tussendoor en natuurlijk een lunch. 

 

AANMELDEN OF VRAGEN? mail naar julietteschriek@ziggo.nl 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WANNEER?

deze cursus is te volgen van maandag tot en met zaterdag (overdag). 

Check beschikbaarheid in mijn agenda door te mailen naar info@creajuul.nl 

 

Liever een andere dag? mail gerust even door aan mij wat je liever zou willen. Er is altijd ruimte in mijn agenda om te kunnen schuiven. Mail je voorkeur door naar julietteschriek@ziggo.nl.

Ik antwoord dezelfde of volgende dag op je mail. .

Het is ook mogelijk deze cursus samen met mij te doen, zonder andere mede cursisten erbij. De prijs voor een 1 op 1  is gelijk aan onderstaand vermelde cursusprijs euro.

 

Tijd  9.15 tot 16.30 uur (uitloop half uur tot 3 kwartier is iets om rekening mee te houden, net zo goed als wellicht eerder klaar. Dit heeft alles te maken met werktempo van een ieder en dat is vooraf niet voor mij in te schatten. Handig als je er rekening mee houdt. Haasten ben ik geen voorstander van. Het is af als het af is).