Decoratieve TUINBOL met solar oplaaddeel in bovenzijde 

te maken in 2 dagdelen los van elkaar

DAT STAAT GEZELLIG!

EN OOK BIJZONDER LEUK OM TE MAKEN!

 

Solar bol? Wat is dat dan? 

Deze creatie heeft aan de bovenzijde een oplaadbaar solar deel waardoor er in de avond een lichtje in de bol gaat branden.

De bol heeft een diameter van 20 cm. Dit is een bewuste keuze zodat het lichtje ruimte heeft om erdoor heen te schijnen. 

Niets gezelligers dan iets vrolijks in je tuin of op je balkon. Super leuk staat deze creatie aan een pergola, in een boom, aan je balkon of waar je ook dingen kunt ophangen. We maken in de bol uitsparingen waar het lichtje in de avond doorheen schijnt. We decoreren de bol met powertex vloeibaar en stofjes maar ook met klei.

Maak je eigen decoratie zoals jij het wilt. In dagdeel 1 maken we de basis helemaal klaar. Dan heeft deze bol minimaal 1 week nodig om te drogen (max. 10 dagen) en gaan we deze verven in dagdeel 2. Dat kunnen vele kleuren zijn. Ik laat je alles zien!

WANNEER KUN JE DEZE WORKSHOP VOLGEN ?

(maak een keuze uit onderstaande data)

 

Data dagdeel 1:   zaterdagochtend 25 maart / woensdagavond 12 april / donderdagavond 13 april / zaterdagochtend 22 april / maandagavond 24 april / zaterdagochtend 29 april / woensdagavond 3 mei / donderdagavond 11 mei / zaterdagochtend 13 mei. 

Tijd overdag 9.00-13.00 uur / avonden 18.30 uur tot ongeveer 22.00 uur (uitloop tot max. 20 minuten). 

 

Let op: aan deze cursus is een 2e dagdeel verbonden. In dit dagdeel zetten we de solar bol in de verf. Deze verf is gelijk droog. Het 2e deel (verven) duurt ongeveer 3 uurtjes. De datum hiervoor spreken we af tijdens dagdeel 1. Gemiddeld vind dagdeel 2  een week tot maximaal 10 dagen later plaats. Handig als je je (telefoon)agenda meebrengt op dagdeel 1. Dagdeel 2 kan op een ochtend, middag of avond plaatsvinden. 

 

Aanmelden is eenvoudig mail je gegevens en voorkeur data door naar julietteschriek@ziggo.nl.

Je ontvangt dezelfde dag nog antwoord. 

 

 

Prijs cursus solar bol diameter 20 cm bedraagt 69,95 euro, all in, de solarbol, basis materialen, klei, afwerkmaterialen, gebruik gereedschap, lesgeld 2 ochtenden/avonden, uiteraard ALTIJD onbeperkt koffie/thee/lekkers . 

 

Een grotere bol maken (diameter 25 cm)? 

Ook dat is mogelijk. De cursus wordt dan in tijdsduur langer en zal tot ongeveer 14.30 uur duren. Je mag zelf een lunch meebrengen. Ik serveer een soepje bij je lunch (als je dat lekker vindt). Tussendoor zullen we dan een half uurtje pauze inlassen. Als er mensen zijn die de andere bol maken, zal deze pauze zijn als zij klaar zijn (rond 13.00 uur).

Het lichtje wordt ook in de bol geplaatst maar door de grootte van de bol zal deze iets minder stralen dan in de kleinere bol. 

Je kunt de bol ook zonder lichtje maken. Prijs voor deze variant bedraagt 85 euro met lichtje en 80 euro zonder lichtje. Data zijn hetzelfde als hierboven vermeldt. Op de site staan nog geen foto's van de grotere variant. 

Getoonde foto's zijn de diameter 20 cm variant. Ook deze cursus heeft een 2e dagdeel. Dit dagdeel wordt gebruikt om de bol in kleur te zetten. 

 

Aanmelden of vragen? Stuur een PB als je op FB zit of mail met mij via julietteschriek@ziggo.nl.

 

* afhankelijk van de hoeveelheid oplaadbare zon uren zal het lichtje branden.

 

update 16.03.2023/agprogrammapr