Decoratieve TUINBOL met solar oplaaddeel in bovenzijde 

te maken in 2 dagdelen los van elkaar

DAT STAAT GEZELLIG!

EN OOK BIJZONDER LEUK OM TE MAKEN!

 

Solar bol? Wat is dat dan? 

Deze creatie heeft aan de bovenzijde een oplaadbaar solar deel waardoor er in de avond een lichtje in de bol gaat branden.

Niets gezelligers dan iets vrolijks in je tuin of op je balkon. Super leuk staat deze creatie aan een pergola, in een boom, aan je balkon of waar je ook dingen kunt ophangen. We maken in de bol uitsparingen waar het lichtje in de avond doorheen schijnt. We decoreren de bol met powertex vloeibaar en stofjes maar ook met klei en als je het leuk vindt met glasstenen.

 

Maak je eigen decoratie zoals jij het wilt. In dagdeel 1 maken we de basis helemaal klaar. Dan heeft deze bol minimaal 1 week nodig om te drogen (max. 10 dagen) en gaan we deze verven in dagdeel 2. Dat kunnen vele kleuren zijn. Ik laat je alles zien!

 

Data dagdeel 1:   

Je kunt dit dagdeel volgen tot in week 37 (12-17 sept), dagdeel 2 het verven zal dan plaatsvinden in week 38 (19-24 september). Dit in verband met een op 26 september a.s. geplande heupoperatie.

Wil je deze cursus volgen, dan kun je je inschrijven voor deze cursus op elke ma, di, woe, do, vrijdag en zaterdag van de week. Met inachtneming van bovengenoemd.  Je kunt zowel in de ochtend als in de avond deze cursus volgen.

Meld je je aan met 2 personen dan gaat je cursus zeker door! 

Tijd overdag 9.00-13.00 uur / avonden 18.30 uur tot ongeveer 22.00 uur (uitloop tot max. 20 minuten). 

 

Let op: aan deze cursus is een 2e dagdeel verbonden. In dit dagdeel zetten we de solar bol in de verf. Deze verf is gelijk droog. Het 2e deel (verven) duurt ongeveer 3 uurtjes. De datum hiervoor spreken we af tijdens dagdeel 1. Gemiddeld vind dagdeel 2  een week tot maximaal 10 dagen later plaats. Handig als je je (telefoon)agenda meebrengt op dagdeel 1. 

 

Aanmelden is eenvoudig mail je gegevens en voorkeur data door naar julietteschriek@ziggo.nl.

Je ontvangt dezelfde dag nog antwoord. 

 

 

Prijs cursus: 69,95 euro, all in, de solarbol, basis materialen, klei, afwerkmaterialen, gebruik gereedschap, lesgeld 2 ochtenden/avonden, uiteraard onbeperkt koffie/thee/lekkers . 

 

Aanmelden of vragen? Stuur een PB als je op FB zit of mail met mij via julietteschriek@ziggo.nl.

 

* afhankelijk van de hoeveelheid oplaadbare zon uren zal het lichtje branden.