Decoratieve TUINBOL met solar oplaaddeel in bovenzijde 

maak er 1 in 2 dagdelen los van elkaar of maak er 2 > 1 dag met lunch + los dagdeel

 

DAT STAAT GEZELLIG! EN OOK BIJZONDER LEUK OM TE MAKEN!

 

Solar bol? Wat is dat dan? 

Deze creatie heeft aan de bovenzijde een oplaadbaar solar deel waardoor er in de avond een lichtje in de bol gaat branden. De bol heeft een diameter van 20 cm. Dit is een bewuste keuze zodat het lichtje ruimte heeft om erdoor heen te schijnen.  Niets gezelligers dan iets vrolijks in je tuin of op je balkon. Super leuk staat deze creatie aan een pergola, in een boom, aan je balkon of waar je ook dingen kunt ophangen. We maken in de bol uitsparingen waar het lichtje in de avond doorheen schijnt. We decoreren de bol met powertex vloeibaar en stofjes maar ook met klei.

Maak je eigen decoratie zoals jij het wilt. In dagdeel 1 maken we de basis helemaal klaar. Dan heeft deze bol minimaal 1 week nodig om te drogen (max. 10 dagen) en gaan we deze verven in dagdeel 2. Dat kunnen vele kleuren zijn. Ik laat je alles zien!

Prijs cursus

je maakt 1 solar bol diameter 20 cm

dan is de cursusprijs 89,50 euro, all in (de solar bol, basis materialen, klei, afwerkmaterialen, gebruik gereedschap, lesgeld 2 ochtenden/avonden, uiteraard ALTIJD onbeperkt koffie/thee/lekkers). 

Prijs voor 2 solar bollen 

Let op er is dus altijd nog een dagdeel 2 voor het in de verf zetten van de bollen. Dit duurt ongeveer 3 tot maximaal 4 uurtjes. Ook als je 2 bollen te verven hebt.  

 

* afhankelijk van de hoeveelheid oplaadbare zon uren zal het lichtje branden.

 

update 27.06.2024

WANNEER KUN JE DEZE CURSUS VOLGEN ?

 

Data dagdeel 1:

donderdagochtend en avond 20 juni / zaterdagochtend 22 juni / woensdagochtend en avond  26 juni / maandagavond 1 juli / dinsdagavond 2 juli / vrijdagochtend 5 juli. 

Wil je een hele dag komen om er 2 te maken dan zijn bovengenoemde data beschikbaar voor hele dagen tot de agenda anders uitwijst. 

Je hebt nog 1 dagdeel nodig voor het verven. Dat kan op een ochtend of avond. Datum hiervoor spreken we af met elkaar op dagdeel 1. Gemiddeld is dit 7 dagen na dagdeel 1. 

Tijd overdag 9.00-13.00 uur / avonden 18.30 uur tot ongeveer 22.00 uur (uitloop tot max. 20 minuten). 

 

 

 

Aanmelden is eenvoudig

> mail je gegevens en voorkeur data door naar julietteschriek@ziggo.nl. 

Je ontvangt dezelfde dag nog antwoord. Mijn atelier is gesloten van 21/5-18/6. Ik beantwoord mail zoveel mogelijk. 

 

Zo branden ze hier in de avond, foto genomen in de winter 31 maart 2023. Veel zon, veel licht uurtjes ;-) 

 

Let op:

aan deze cursus is een 2e dagdeel verbonden. In dit dagdeel zetten we de solar bol in de verf. Deze verf is gelijk droog. Het 2e deel (verven) duurt ongeveer 3 uurtjes. De datum hiervoor spreken we af tijdens dagdeel 1. Gemiddeld vind dagdeel 2  een week tot maximaal 10 dagen later plaats. Handig als je je (telefoon)agenda meebrengt op dagdeel 1. Dagdeel 2 kan op een ochtend, middag of avond plaatsvinden.