Decoratieve TUINBOL met solar oplaaddeel in bovenzijde 

maak er 1 in 2 dagdelen los van elkaar of maak er 2 > 1 dag met lunch + los dagdeel

 

DAT STAAT GEZELLIG!

EN OOK BIJZONDER LEUK OM TE MAKEN!

 

Solar bol? Wat is dat dan? 

Deze creatie heeft aan de bovenzijde een oplaadbaar solar deel waardoor er in de avond een lichtje in de bol gaat branden.

De bol heeft een diameter van 20 cm. Dit is een bewuste keuze zodat het lichtje ruimte heeft om erdoor heen te schijnen. 

Niets gezelligers dan iets vrolijks in je tuin of op je balkon. Super leuk staat deze creatie aan een pergola, in een boom, aan je balkon of waar je ook dingen kunt ophangen. We maken in de bol uitsparingen waar het lichtje in de avond doorheen schijnt. We decoreren de bol met powertex vloeibaar en stofjes maar ook met klei.

Maak je eigen decoratie zoals jij het wilt. In dagdeel 1 maken we de basis helemaal klaar. Dan heeft deze bol minimaal 1 week nodig om te drogen (max. 10 dagen) en gaan we deze verven in dagdeel 2. Dat kunnen vele kleuren zijn. Ik laat je alles zien!

WANNEER KUN JE DEZE WORKSHOP VOLGEN ?

(maak een keuze uit onderstaande data)

 

Data dagdeel 1: dinsdagochtend 16 mei / woensdagochtend en avond 17 mei / zaterdagochtend 20 mei / woensdagochtend 24 mei.

Na zomersluiting weer op dinsdagavond 27 juni / woensdagavond 28 juni / zaterdagochtend 1 juli / maandagochtend 3 juli / donderdagavond 6 juli / zaterdagochtend 8 juli.  

Tijd overdag 9.00-13.00 uur / avonden 18.30 uur tot ongeveer 22.00 uur (uitloop tot max. 20 minuten). 

Wil j er 2 maken neem dan de datum hierboven genoemd voor de hele dag en vermeld bij je inschrijving dat het om 2 bollen gaat en dat je de datum de hele dag wilt reserveren. Liever een andere datum? Overleg gerust via de mail. 

* Atelier vakantie sluiting 3-24 juni. 

 

Let op: aan deze cursus is een 2e dagdeel verbonden. In dit dagdeel zetten we de solar bol in de verf. Deze verf is gelijk droog. Het 2e deel (verven) duurt ongeveer 3 uurtjes. De datum hiervoor spreken we af tijdens dagdeel 1. Gemiddeld vind dagdeel 2  een week tot maximaal 10 dagen later plaats. Handig als je je (telefoon)agenda meebrengt op dagdeel 1. Dagdeel 2 kan op een ochtend, middag of avond plaatsvinden. 

 

Aanmelden is eenvoudig > mail je gegevens en voorkeur data door naar julietteschriek@ziggo.nl.

Je ontvangt dezelfde dag nog antwoord. 

 

Zo branden ze hier in de avond, foto genomen in de winter 31 maart 2023. Veel zon, veel licht uurtjes ;-) 

 

 

Prijs cursus solarbol diameter 20 cm

bedraagt 58 euro, all in, de solarbol, basis materialen, klei, afwerkmaterialen, gebruik gereedschap, lesgeld 2 ochtenden/avonden, uiteraard ALTIJD onbeperkt koffie/thee/lekkers . 

Prijs voor 2 solarbollen inclusief lunch bedraagt 98 euro. Tijden zijn van 9.00-15.30 uur. Half uur pauze tussendoor. Tijden zijn richtlijnen, we stoppen als de bollen geheel klaar zijn.

Let op er is dus altijd nog een dagdeel 2 voor het in de verf zetten van de bollen. Dit duurt ongeveer 3 tot maximaal 4 uurtjes. Ook als je 2 bollen te verven hebt.  

 

* afhankelijk van de hoeveelheid oplaadbare zon uren zal het lichtje branden.

 

update 29.04.2023/AG