Decoratieve TUINBOL met solar oplaaddeel in bovenzijde 

te maken in 2 dagdelen los van elkaar

DAT STAAT GEZELLIG!

EN OOK BIJZONDER LEUK OM TE MAKEN!

 

Solar bol? Wat is dat dan? 

Deze creatie heeft aan de bovenzijde een oplaadbaar solar deel waardoor er in de avond een lichtje in de bol gaat branden.

Niets gezelligers dan iets vrolijks in je tuin of op je balkon. Super leuk staat deze creatie aan een pergola, in een boom, aan je balkon of waar je ook dingen kunt ophangen. We maken in de bol uitsparingen waar het lichtje in de avond doorheen schijnt. We decoreren de bol met powertex vloeibaar en stofjes maar ook met klei en als je het leuk vindt met glasstenen.

 

Maak je eigen decoratie zoals jij het wilt. In dagdeel 1 maken we de basis helemaal klaar. Dan heeft deze bol minimaal 1 week nodig om te drogen (max. 10 dagen) en gaan we deze verven in dagdeel 2. Dat kunnen vele kleuren zijn. Ik laat je alles zien!

 

Data dagdeel 1:   

deze cursus kun je boeken met een datum naar keuze (indien beschikbaar in mijn agenda) als je met 2 personen kunt aanmelden. Maandag tot en met zaterdag. 

je kunt je inschrijven voor deze cursus op elke ma, di, woe, do, vrijdag en zaterdag van de week.

Meld je je aan met 2 personen, dan kun je er zeker vanuit gaan dat je cursus ook doorgaat. Meld je je alleen aan dan zal ik de datum die we aanhouden voor jou komst, uitzetten op mijn FB pagina. Sluit er iemand bij je aan, dan gaat de cursus door.

Meld je je aan met 2 personen dan gaat je cursus zeker door! 

Tijd overdag 9.00-13.00 uur / avonden 18.30 uur tot ongeveer 22.00 uur (uitloop tot max. 20 minuten). 

 

Let op: aan deze cursus is een 2e dagdeel verbonden. In dit dagdeel zetten we de solar bol in de verf. Deze verf is gelijk droog. Het 2e deel (verven) duurt ongeveer 3 uurtjes. De datum hiervoor spreken we af tijdens dagdeel 1. Gemiddeld vind dagdeel 2  een week tot maximaal 10 dagen later plaats. Handig als je je (telefoon)agenda meebrengt op dagdeel 1. 

 

Aanmelden is eenvoudig mail je gegevens en voorkeur data door naar julietteschriek@ziggo.nl.

Je ontvangt dezelfde dag nog antwoord. 

 

 

Prijs cursus: wil je deze maken met het solar oplaaddeel bovenin dan bedraagt de cursus 69,95 euro. 

 

Inclusief koffie/thee/lekkers en gebruik van alle benodigde materialen.

Aanmelden of vragen? Stuur een PB als je op FB zit of mail met mij via julietteschriek@ziggo.nl.

 

* afhankelijk van de hoeveelheid oplaadbare zon uren zal het lichtje branden.