MAANVIS KLEI OF GROOT     

cursus in 1 dag met lunch + los dagdeel (max. 10 dagen later)

Deze prachtige maanvis maak je in 1.5 dag. Deze 1.5 dag is gesplitst in 1 hele en een halve dag. De hele dag is  inclusief een lekkere lunch. Op deze dag maak je de basis van de vis en wordt de vis in klei gezet. Na een aantal dagen drogen volgt nog een dagdeel voor het in kleur zetten van de vis.
We werken met Powertex klei en kleurpigmenten uit het Powertex verfsysteem. Een prachtige creatie waar je zeker complimenten over gaat krijgen.

De data in dit bericht zijn voor de eerste dag.
Het 2e dagdeel (3 tot 4 uurtjes) is een ochtend/middag of avond en wordt met het groepje waarin je zit afgestemd.
Gemiddeld zit er een week (max. 2 weken) tussen dagdeel 1 en 2.

Wil je eens meemaken hoe het werkt of van een frame een creatie te laten "groeien" als deze? Geef je dan op !

De diameter van het lijf van deze vis is 16 cm voor de kleine en 24 cm voor de grote. Dit is exclusief de vinnen en voelsprieten.

 

Data dag 1: 

je kunt je inschrijven voor deze cursus op elke ma, di, woe, do, vrijdag en zaterdag van de week.

Meld je je aan met 2 personen, dan kun je er zeker vanuit gaan dat je cursus ook doorgaat. Meld je je alleen aan dan zal ik de datum die we aanhouden voor jou komst, uitzetten op mijn FB pagina. Sluit er iemand bij je aan, dan gaat de cursus door.

Dagdeel 2 kan ook een avond zijn. 

Aanmelden met 2 personen tegelijkertijd geeft 100 % doorgang van je cursus.

 

Aanvullende info:

De grote vis is echt wel meer werk om te maken. Dan kun je in overleg met mij nog 2 uur (max. 2.5 uur) hieraan werken zodat deze geheel in klei komt te staan. Mocht je met iemand de cursus doen die de kleine vis maakt, is het handig beiden de vis in klei te hebben alvorens een datum voor het verven af te spreken. Als deze datum vastgezet is, kunnen jullie beiden de vis afmaken door tegelijk te verven.

Prijzen zijn inclusief frame / basis en afwerkmaterialen Powertex / kleurpigmenten + vernis Powertex verfsysteem, lunch op dag 1, koffie/thee en lekkers als je hier bent.

 

Je meldt je aan door te mailen naar julietteschriek@ziggo.nl.

Je ontvangt binnen 1 dag een antwoord op je mail.

 

ge-update 11.01.2024

Dag 1 > tijd 9.15-16.30 uur / dagdeel 2 > de datum hiervoor stemmen we af op de eerste dag. Gemiddeld 7 tot maximaal 10 dagen na dag 1.

Dagdeel 2 duurt ongeveer 3 tot 4 uurtjes. 

Deze cursus kun je op een door de weekse dag volgen met maximaal 4 personen. Op een zaterdag is er plaats voor maximaal 3 personen. De cursus start als er 2 personen op dezelfde datum staan ingeschreven.

 

AFMETINGEN VAN DE VIS:  foto 1 vis 16 cm / foto 2 vis 24 cm, deze afmetingen zijn zonder de vinnen. Reken hier nog eens zoveel cm bij. 

 
Kleine maanvis diameter 16 cm (diameter van het middenstuk lijf!!) CURSUSPRIJS 149,-- euro (foto met de keukenrol erbij). 


Grote maanvis* diameter 24 cm (diameter van het middenstuk lijf !!!) CURSUSPRIJS 199,-- euro.

 

* Je krijgt bij de grote maanvis extra tijd, indien je dat nodig hebt (hiervoor worden geen extra kosten berekend).