Wat leuk dat je mijn website bezoekt!

Je wilt meer weten over mijn cursusaanbod? Bovenaan de website staan diverse rubrieken met cursussen. Deze zijn onderverdeeld in :

- cursussen in 1 dag Powertex 

- cursussen diverse met Powertex

- cursussen algemeen ZONDER Powertex

- cursussen met dieren in de hoofdrol Powertex

Door op het pijltje naast deze rubriek te gaan staan, ontvouwt zich een lijst met alle cursussen die je kunt volgen. Je kunt vervolgens op de betreffende cursus klikken en alle info hiervan terugvinden. Er zijn cursussen van 1 dag, 2 x dagdeel en combinaties van een hele en een dagdeel. Alles staat beschreven bij de betreffende cursus. Het is niet mogelijk om met een groepje verschillende cursussen te volgen. Dit heeft te maken met het kwalitatief van lesgeven en begeleiden hiervan en ervoor te zorgen dat je met een prachtig werkstuk af kunt sluiten. Ik vind het geen succesvolle formule om iedereen van alles door elkaar te laten doen.

Je kunt als de data je niet schikken, met mij via mail overleggen voor andere opties. Er is altijd ruimte om in de agenda te kunnen schuiven. Je kunt al vanaf 2 personen deelnemen aan een cursus. Groepjes zijn mogelijk tot 6 personen. Heb je een specifieke vraag of is er iets niet duidelijk, mail gewoon even. 

Zijn er vragen? Je kunt me altijd bellen op 0611153344 of stuur je vraag via de mail julietteschriek@ziggo.nl 

Hieronder vind je een kleine fotocollage van cursussen die je kunt volgen. Alle cursussen vind je in de rubrieken hierboven genoemd. Dieren staan bij dieren. Als het geen dieren zijn, kijk dan onder diverse. Klik op het pijltje naast de categorie en de lijst van cursussen ontvouwt zich. Vragen? aarzel niet... mailen of bellen. Geen vraag is te gek of raar.