WORKSHOP SCHELPENKRANS MAKEN

(mogelijk tot 21 juli a.s.)

gemaakt in

1 dagdeel = 4 uurtjes 

Door dit mooie weer al gauw weer zin in de ZOMER!

Lekker met je voeten in het zand... waar beter dan op het strand? Hou jij ook zo van de zee vooral van schelpen? Geen strandwandeling zonder even naar de grond te kijken en te zoeken naar mooie schatten? Ze zijn bijzonder en fascinerend, schelpen en maken hele reizen langs de kust en in het water.

Een mooie schelpenkrans maken kan weer in mijn atelier!

Ik bekleed deze krans voordat je komt met een jute band lint. Dit staat fraai en zorgt er tevens voor dat je de stro van de krans niet meer ziet. Ook wordt de krans zelf hier mooi stevig van. 

Dan beginnen we met een basis opzet van kleine schelpjes en gaan vervolgens de krans steeds verder opbouwen met grotere schelpen in allerlei vormen en maten. Er is een ruim assortiment schelpen waaruit je kunt kiezen. 

Je kunt de krans hangend of staand maken. Voor een kleine meerprijs kun je bij mij een mooie zwart gespoten metalen standaard mee bestellen, zodat deze ook kan staan.

De krans is eventueel geschikt voor buiten, tenzij geplaatst onder bijvoorbeeld een overkapping o.i.d. waar weersinvloeden niet veel kunnen aanrichten. Vocht is hier natuurlijk de boosdoener van. Hier hebben kransen die buiten gehangen werden, een levensduur van meer dan 1.5 jaar gehad. Natuurlijk kun je 'm in de winter binnen houden en in de zomer naar buiten doen.

De workshop duurt maximaal 4 uurtjes. Er kunnen per datum maximaal 6 personen meedoen. Doe je gezellig mee? Even wat anders aan je hoofd? Aanmelden of vragen? mail naar info@creajuul.nl of naar julietteschriek@ziggo.nl.

 

 

 

 

ge-update 15.06.2024

Prijs:

De krans is een strokrans van 30 cm doorsnede. Deze omwikkel ik voordat je komt met mooi juteband zodat je ook een mooie achterkant van de krans hebt. We bekleden alleen de voorkant ook als deze op een standaard komt te staan. 

Prijs cursus bedraagt 58,50 euro.

Met standaard? Dan bedraagt de prijs 68,50 euro.

 

Uiteraard alles inclusief de krans, welke met juteband vooraf voor je is omwikkeld, schelpen allerlei, gebruik van lijmpistool en de benodigde lijm patronen, koffie/thee/fris/koek/chocolade. 

Wanneer?

vrijdagochtend 21 juni  / zaterdagochtend 22 juni /woensdagavond 26 juni / vrijdagochtend 28 juni / zaterdagochtend 29 juni / dinsdagavond 2 juli / woensdagavond 3 juli /zaterdagochtend 6 juli / dinsdagochtend 9 juli / zaterdagochtend 13 juli / woensdagavond 17 juli / vrijdagochtend 19 juli. 

.

Tijden 09.00-13.00 uur / 18.30-22.30 uur We stoppen als je krans geheel klaar is. Soms zijn we na 2.5 / 3 uur klaar soms ook weer niet. Als je rekent op 4 uur zit je altijd goed. 

 

Wil je aanschuiven voor deze gezellige workshop? Laat het me weten door te mailen naar julietteschriek@ziggo.nl

 

 

DUUR?

Graag leg ik je iets uit omtrent de prijs van deze workshop. Mijn schelpen zijn niet zomaar schelpen, deze komen uit alle windstreken van de wereld en zijn met zorg ingekocht. Daarbij is kleur en compositie belangrijk. Ook is er geen rem op wat jij allemaal op je schelpenkrans kan plakken. Er is een hele ruime keuze uit formaten, soorten en kleuren. De krans wordt omwikkeld met juteband, dit maakt de krans steviger en is een mooie ondergrond in jouw natuurlijke materialen die we verwerken.

Kortom een krans die lang meegaat!