BEELD IN ABSTRACTE VORM MET VOGELTJES, de kunstenaar ben jij

Altijd al zelf KUNST willen maken?

Dan ben je hier op het juiste adres! Leer zelf je eigen beeld maken met tips and tricks van mij, Juul.

Dit beeld staat op een mooie houten balk/houtblok. Hierop creëren we een mooie abstracte vorm (hoe en wat bepaal jij) waarop we 3 vogeltjes plaatsen (hoe en waar bepaal jij).

Deze creatie komt tot stand in 1.5 dag. Dit zijn 2 losse delen (dus 1 dag + dagdeel) zodat de klei tussentijds goed kan uitharden en we in het laatste deel helemaal los kunnen gaan met kwast en verfpoeders (i.c.m. vernis).

Hoe leuk is dat! Een proces dat je gewoon een keer MOET meemaken! Helemaal zen en alles om je heen even vergeten. Daarom wordt deze cursus ook kleinschalig opgezet en passen er niet meer dan 2 personen tegelijk in het schema.

 

De creatie is voor de foto geplaatst op een betonnen sokkel. 

Zoals gezegd starten we met het maken van de basis. Je zult verstelt staan hoe we deze creatie opzetten en maken.

Dan voegen we hier verschillende structuren klei aan toe. Vervolgens maken we de vogeltjes en plaatsen deze als laatste in het geheel. Terwijl dit een poosje (max. 10 dagen droogt) kun jij thuis nadenken over de kleuren.

De dag begint uiteraard met koffie/thee en lekkers en wat uitleg. Dan gaan we aan de slag. Ervaring what so ever, is niet nodig, niet nodig dat je kennis hebt van boetseren of van powertex (producten). Tussendoor genieten we van een lekkere lunch. Aan het einde van de cursus staat jouw creatie in de basis.

Prijs: 

deze compleet verzorgde cursus (1.5 dag) volg je voor 169,50 pp euro all in.

All in dat wil zeggen: de houten ondergrond, alle basis en afwerkmaterialen voor het abstracte deel en de vogeltjes, boetseerklei, verfpigmenten en vernis, een lekkere lunch en uiteraard koffie/thee/lekkers naar behoefte.

Houten ondergrond is 28 cm hoog. Abstracte vorm zoals op de foto is 40 cm breed.

Wil je aanmelden of meer info? mail gerust even naar julietteschriek@ziggo.nl.

 

 

OVERNACHTEN? WEEKENDJE WEG?

leuk te combineren! 

In onze regio zijn vele leuke B&B's te vinden. Je kunt deze cursus ook combineren door het in 2 dagen te doen. Dan is het wel zo dat je 1 dag komt voor dag 1, 1 dag rust (kan de klei drogen en jij wat leuks in onze prachtige omgeving doen) en dan kom je weer een dagdeel (middag).

Je kunt terecht bij De Wilgen in Nigtevecht, in Weesp of omgeving Breukelen, Loenen. Wil je meer weten hierover mail gerust en ik kan je adressen geven. Allen leuke plaatsjes aan de vecht te combineren met fietsen/wandelen. 

 

 

update 27.06.2024

TE BOEKEN.... 

je kunt deze cursus reserveren elke maandag tot en met zaterdag.

Reserveer door mij een mail te sturen met jouw voorkeursdata. Geef meerdere opties aan indien mogelijk.

Dit is dan de datum voor de eerste dag of dagdeel. 

Tijden zie hieronder genoemd.

Dagdeel 2 het verven, hiervoor spreken we met elkaar een datum af. Gemiddeld zit tussen dag 1 en 2 > 7-10 dagen. Neem je (telefoon)agenda mee. Dagdeel 2 kan ook op een avond ingepland worden. Tussen 1 en 2 zit gemiddeld 1 week tot maximaal 10 dagen. Hou hier rekening mee als je je aanmeldt.

Tijden 9.15 - 16.00 uur. We stoppen op dag 1 als je basis helemaal af is. 

Dagdeel 2 duurt ongeveer 3 uurtjes.