BUTTERFLY LOVE ....

1 dag met lunch + los dagdeel

Deze prachtige creatie met vlinder maak je in 1 ruim opgezet dagdeel, namelijk tot 15.30 uur in de middag. Dagdeel 2 is gemiddeld 7 tot maximaal 10 dagen later en duurt ongeveer 4 uurtjes. Dagdeel 2 wordt gebruikt om je creatie in kleur te zetten. 

Dagdeel 1 is klaar als je creatie in klei staat.

Op dag 1 starten we met het maken van de basis en deze in klei te zetten. Tussendoor nuttigen we een lekker soepje met belegde broodjes. 

Bovenop de bol (doorsnede 20 cm) staat een hele grote vlinder en op de bol worden een aantal kleine vlinders bewerkt. De bol wordt geheel bekleed met klei. De bol is geschikt voor binnen en buiten. Powertex materialen zijn weerbestendig ook in regen en kou. Een mooie aanwinst in je tuin of op je tuintafel. Ook binnen een lust voor het oog!

De kleuren zijn op basis van vrije keuze, de foto is hierin slechts een voorbeeld. Er zijn vele prachtige kleuren te maken, vul het in zoals jij het mooi vindt.
In dagdeel 2 laat ik je de mogelijkheden van de verftechniek zien die we hierop toepassen. De verf is gelijk droog en je bol kan mee naar huis. Deze heeft hierna nog ruim 4 weken nodig om compleet uit te harden. Dagdeel 2 vindt plaats op een ochtend of avond. We plannen deze datum met elkaar tijdens dag 1. 

 

Deze creatie kan ook als gedenkmonumentje of urn gebruikt worden. Op de website staat een aparte rubriek over deze creaties. 

Informeer vrijblijvend en gerust via de mail naar de mogelijkheden hierover.

 

Afmetingen: vlinder vleugel tot vleugel 19 cm. Bol heeft een doorsnede van 20 cm. Dat is ongeveer de hoogte van een waterflesje (exclusief de vlinder). Het is ook mogelijk om de bol alleen te decoreren met kleine vlindertjes. De lay out hiervoor bepaal je zelf net als het aantal vlindertjes. De prijs is gelijk aan de grote/kleine vlindertjes-bol. 

 

 

                         

 

 

 

 

 

 

ge-update 11.01.2024

 

Data voor het volgen van het EERSTE DAG : weer te volgen vanaf januari 2024

We starten voor dag 1 op maandag/woensdag/vrijdag of zaterdag.

Dagdeel 2, het verven kan in de ochtend/middag of avond. Niet op zaterdag.

Wil je deze cursus volgen? Mail dan een aantal data door die jou schikken. Ik start als ik 2 of meer aanmelders heb voor dezelfde datum. Leuk dit te volgen met een vriendin, collega, familie....

Tijden cursus voor het eerste deel van 09.00-15.30 uur.

* Tijden zijn altijd richtlijn, uitloop of eerder klaar behoort tot de mogelijkheden. Je creatie is klaar als deze geheel in de basis staat. Door wisselende werktempo's kan de eindtijd variëren. Gelieve daar rekening mee te houden.