3D DECORATIE schilderij "MIJN VW BUSJE "       cursus 1 dag met lekkere lunch

 

Niets leukers dan je eigen schilderij maken? Maar wat als je nu helemaal niet kunt schilderen? Dit schilderij heeft geen schilderkunsten nodig. Dit schilderij is gemaakt in 3D effect. We maken gebruik van het materiaal Powertex in verschillende technieken. Leuk om kennis mee te maken. Uiteraard kies jij de kleur van je busje.

Ook ervaring is niet nodig. Ik begeleid je stap voor stap.

 

 

Een schilderij dat eigenlijk overal wel past, woonkamer, keuken, slaapkamer van jou of (klein)kind?

Cadeau voor een liefhebber of vriend(in)? Het leukst natuurlijk het feit dat je het zelf gemaakt hebt! Hoeveel liefde kan er in een creatie zitten?

 

Een leuke cursus om samen met iemand op in te schrijven, met een vriendin, je collega.., je buurvrouw.. in 1 dag maak je dit fraaie schilderij in jouw favoriete kleuren. Uiteraard mag wat verwennerij daarbij niet ontbreken, veel lekkers, koffie en thee en uiteraard een heerlijke lunch tussendoor maken je dag tot een echt uitje. Een aan het einde van de dag met dit kunstwerk naar huis!

 

Schrijf je nu in voor deze super cursus!

Cursus prijs 169 euro. Canvas maat 50 x 60 x 2 cm.

Cursusprijs is inclusief:

canvas, VW, powertex materialen basis en afwerking, een lekkere lunch, koffie/thee en lekkers.

 

 

 

 

 

Je kunt deze cursus volgen op : 

deze cursus kun je boeken met een datum naar keuze (indien beschikbaar in mijn agenda) als je met 2 personen kunt aanmelden. Maandag tot en met zaterdag. 

je kunt je inschrijven voor deze cursus op elke ma, di, woe, do, vrijdag en zaterdag van de week.

Meld je je aan met 2 personen, dan kun je er zeker vanuit gaan dat je cursus ook doorgaat. Meld je je alleen aan dan zal ik de datum die we aanhouden voor jou komst, uitzetten op mijn FB pagina. Sluit er iemand bij je aan, dan gaat de cursus door.

In verband met werkruimte is er slechts plaats voor 3 personen per datum.

 

Tijd 9.15-17.00 uur.

Wil je meedoen?

mail je gegevens door naar julietteschriek@ziggo.nl