Wat leuk dat je plannen hebt naar mijn atelier te komen.

Als je naar de planning van mijn cursussen kijkt, zullen je data zien staan die ook bij andere cursussen vermeld worden. Om mijn cursussen te geven is het maken van een planning noodzakelijk., Dat betekent niet dat elke data vol komt met cursisten. 

Regel in mijn boekingen is dat de eerste cursus waarbij 2 personen inschrijven de cursus is die op deze datum doorgaat. Dat betekent dat andere cursussen die op diezelfde datum stonden ingepland, komen te vervallen. Gelukkig blijkt in de praktijk dat ik weinig mensen teleur moet stellen. Ook komt het voor dat mensen zich aanmelden voor een datum in overleg en dat kan soms ook betekenen dat de planning voor die datum wijzigt. 

Kortom wil je zeker zijn van deelname? Meld je dan gewoon zo snel mogelijk aan. Doe je dat alleen dan kijk ik of ik een mede cursist voor je kan vinden. 

 

Aanmelden gaat heel eenvoudig.

Je meldt je aan door mij even een mailtje te sturen. Dit mag op het volgende mailadres:

julietteschriek@ziggo.nl of  als je op FB zit mag het ook via messenger.

 

Na ontvangst van je aanmelding ontvang je van mij een mail retour. Hierin vermeld ik of je inderdaad mee kunt doen op de datum van je voorkeur.

Ruim een week voor je cursus start, ontvang je van mij een bevestigingsmail. In deze mail staat alle info die verder handig is om te weten (hoe je betaalt, annuleringsvoorwaarden etc etc).

In verband met corona ontvang je een dag voor aanvang van je cursus, wederom een mail. Dit is een mail met corona vragen. Mocht je twijfels hebben over je gezondheid, dan is het dringende verzoek om niet te komen maar de cursus te verplaatsen.

 

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van de mailcorrespondentie, stel ze gerust. 

 

Creatieve en kleurrijke groet, Juul 

 

 

Aanmelden in CORONA tijd

YES !  YES!  WE MOGEN WEER LEKKER CREATIEF AAN DE SLAG.

O! wat fijn, dat wij weer creatief mogen zijn!

Lang naar uitgekeken maar het mag weer.

In mijn atelier zijn alle cursussen weer toegankelijk voor cursisten.

Voor dagcursussen is zelfs een 2e ruimte beschikbaar (groter dan mijn atelier), dus hier kunnen dan max. 4 deelnemers plaatsnemen.

Lees altijd even de tekst die bij de cursus staat, deze is het meest actueel.

 

We werken altijd met schorten en handschoenen aan.

Bij het arriveren bij mijn atelier, zal ik je vragen niet zelf de deur open te doen. Ik geef je desinfectie middel aan voor op je handen. Dan kun je de ruimte betreden.

 

 

Bij twijfel over deelname door bijvoorbeeld corona klachten, verzoek ik je dringend je cursus te annuleren en te kijken wanneer deze opnieuw gepland kan worden.

 

Update gemaakt op 28 maart 2022