Urnen en gedenkmonumenten

Recentelijk heeft u een dierbare verloren.

Wellicht wordt de as van uw dierbare uitgestrooid maar dit is niet altijd het geval.

Wanneer u een urn zoekt of de as deels zou willen bewaren, biedt Atelier Crea JUUL een aantal mooie creaties voor deze bestemming.

 

Ook zijn er creaties geschikt als gedenkmonumentjes. Deze monumentjes zijn geschikt voor buiten of binnen. In deze monumentjes is het ook mogelijk om een deel van de as te plaatsen. Meer info hierover vindt u onder de rubriek urnen. 

 

Alle urnen en gedenkmonumentjes worden door mij met de hand gemaakt. Het materiaal waar deze creaties mee gemaakt worden is Powertex klei. Powertex is een 2 componenten verharder, in combinatie met een cellulose poeder ontstaat klei die aan de lucht droogt. 

Deze klei is bestand tegen alle weersinvloeden, het gehele jaar door. En hierdoor bijzonder geschikt om urnen en gedenkmonumentjes mee te maken. 

De afwerking gebeurt met poeder pigmenten in combinatie met een vernis. Dit systeem verhoogt de hardheid van het materiaal alsmede de waterdichtheid. De kleurechtheid is hiermee gewaarborgd. 

 

Door met de muis op het hoofdstuk te gaan staan, verschijnt een lijst. Klik vervolgens op hetgeen u wilt lezen. Lukt dit niet >>> naast de titel van deze rubriek staat een zwart pijltje. Wanneer u hierop drukt, ontvouwt een tabel met mogelijkheden.

 

Mocht u zelf een ontwerp hebben of een idee, dan is dit altijd bespreekbaar. U kunt vrijblijvend een gesprek met mij aanvragen in mijn atelier.

 

 

 

Geen enkele vraag is raar of gek, geen enkele wens is onmogelijk.

Ik luister graag naar uw wens(en) en kijk of ik hier een mooie invulling of betekenis aan kan toevoegen.