We maken dit wederom in 2 dagdelen. Temeer omdat de klei tijd heeft om uit te harden zodat we deze fraai kunnen schilderen in dagdeel 2.De data genoemd in dit bericht zijn dus voor dagdeel 1.

 

 

DE PRIJS VOOR DE CURSUS BEDRAAGT: 59 ,95 euro.

Deze prijs is all in hetgeen inhoudt : de klomp, kleimaterialen en gereedschap, verfpigmenten en vernis. Uiteraard koffie/thee en veel lekkers.

 

Villa vogelhuis KLOMP

cursus in 2 dagdelen

Hollandser kan het bijna niet! Wat zullen deze nieuwe bewoners verguld zijn met hun nieuwe villa. 

De klomp is gemaakt van kwalitatief zwaar hout en heeft een afmeting van 30 cm in lengte. De klomp heeft een bevestigingshaakje en een afneembaar dekseltje om het te kunnen schoonmaken.

In het eerste dagdeel gaan we de klomp zelf verven met vloeibare Powertex. Terwijl deze droogt, maken we decoraties van klei die we vervolgens op de klomp bevestigen. Powertex klei hoeft niet te worden gebakken in een oven en is weerbestendig. Perfect dus voor dit vogelhuisje. De foto van dit vogelklomphuisje dient slechts als voorbeeld. Decoraties kun je naar eigen inzicht aanbrengen, tips krijg je natuurlijk van mij erbij en de kleur van de klomp en decoraties bepaal je lekker zelf .

Leuk als vriendinnen uitje, collega-uitje of gewoon gezellig met iemand die dit ook leuk vindt!

 

Liever een klomp IN OPDRACHT LATEN MAKEN ? Ook dat kan. De prijs hiervoor bedraagt 62,50 euro. Ik maak deze voor jou in opdracht in de kleuren die je aangeeft. Levertijd 2 weken na mail opdracht.

 

Data: (maak een keuze)

donderdagochtend 11 augustus (gelieve voor deze datum per omgaande te reserveren ivm bestellen van de klomp)/ zaterdagochtend 13 augustus / dinsdag 16 augustus / maandagochtend 22 augustus / zaterdagochtend 3 september. 

 

Tijden ochtend 09.00-13.00 uur. De cursus is ten einde als je klomp in klei gezet is.

LET OP : dagdeel 2 >>>> het verven, daarvoor wordt op dagdeel 1 de datum afgesproken. Dit kan een ochtend, middag of avond zijn. Neem je (telefoon) agenda mee als je komt!

 

.

 

AANMELDEN VOOR DE CURSUS OF VRAGEN HIEROVER? 

mail julietteschriek@ziggo.nl of info@creajuul.nl