We maken dit wederom in 2 dagdelen. Temeer omdat de klei tijd heeft om uit te harden zodat we deze fraai kunnen schilderen in dagdeel 2.De data genoemd in dit bericht zijn dus voor dagdeel 1.

 

KORTING IN DE  MAAND JANUARI 2023

De kosten voor deze cursus bedragen 62 euro.

Meld je je aan met 2 personen of meer IN DE MAAND JANUARI dan ontvang je maar liefst 5 euro korting pp!

Je betaalt dan slechts 57 euro pp in plaats van 62 euro.  Mooi meegenomen toch?

Overige data genoemd hiernaast zijn de kosten 62 euro. 

Deze prijs is all in hetgeen inhoudt : de klomp, kleimaterialen en gereedschap, verfpigmenten en vernis. Uiteraard koffie/thee en veel lekkers.

 

Villa vogelhuis KLOMP

cursus in 2 dagdelen

Wist je dat vogeltjes ook vaak een huisje gebruiken om in te overwinteren? In de winter is het natuurlijk koud en kan zo'n huisje beschutting en warmte brengen.

Als ik een vogeltje was, zou ik deze Hollandse villa zeker niet voorbij vliegen!

En mocht deze in de winter onbewoond blijven, dan zeker dat ze in de lente een nestje erin gaan bouwen. 

De klomp is gemaakt van kwalitatief zwaar hout en heeft een afmeting van 30 cm in lengte. De klomp heeft een bevestigingshaakje en een afneembaar dekseltje om het te kunnen schoonmaken.

In het eerste dagdeel gaan we de klomp zelf verven met vloeibare Powertex.  De binnenkant slaan we hierbij over, want de vogeltjes zijn niet blij van een geverfde of behandelde binnenzijde.

Terwijl deze droogt, maken we decoraties van klei die we vervolgens op de klomp bevestigen. Powertex klei hoeft niet te worden gebakken in een oven en is weerbestendig. Perfect dus voor dit vogelhuisje. De foto van dit vogelklomphuisje dient slechts als voorbeeld. Decoraties kun je naar eigen inzicht aanbrengen, tips krijg je natuurlijk van mij erbij en de kleur van de klomp en decoraties bepaal je lekker zelf .

Leuk als vriendinnen uitje, collega-uitje of gewoon gezellig met iemand die dit ook leuk vindt!

 

PS omdat ik geen grote voorraad hou van deze klompen is het verstandig bij aanmelding rekening te houden dat er gemiddeld 10 dagen zit tussen je aanmelding en de cursus datum. 

Data vanaf januari start deze cursus weer:  

zaterdagochtend 7 januari / vrijdagochtend 13 januari / dinsdagavond 17 januari / donderdagavond 19 januari / woensdagochtend 25 januari / woensdagavond 25 januari / maandagavond 30 januari / zaterdagochtend 4 februari / donderdagavond 9 februari / zaterdagochtend 11 februari.

Wil je deze cursus volgen maar bovengenoemde data komen niet gelegen?

Je kunt aanmelden met 2 of meer personen? overleg dan via de mail met mij naar agenda opties. Je kunt je voorkeur voor een bepaalde dag in de week doorgeven. Mogelijk van maandag tot en met zaterdag. Een middag is ook mogelijk ipv ochtend/avond. 

 

Tijden ochtend 09.00-13.00 uur / avond 18.30-22.30 uur. De cursus is ten einde als je klomp in klei gezet is.

LET OP : dagdeel 2 >>>> het verven, daarvoor wordt op dagdeel 1 de datum afgesproken. Dit kan een ochtend, middag of avond zijn. Neem je (telefoon) agenda mee als je komt!

 

.

 

AANMELDEN VOOR DE CURSUS OF VRAGEN HIEROVER? 

mail julietteschriek@ziggo.nl of info@creajuul.nl

 

Dit bericht is ge-update op 19.11.2022