maak je eigen OCEAN DRUM IN 1 DAG MET LUNCH

Voorzijde ocean drum opzet in 3D look. De kleine visjes zijn van klei en liggen hoger dan het geschilderde zeepaardje.  Zolang mijn FB pagina Crea JUUL nog in de lucht hangt (ik kan er niet meer op/bij, zie bericht hieronder), kun je ook een video beluisteren van deze ocean drum. Deze video staat namelijk op FB. Ook kun je op YouTube zoeken naar een filmpje over het instrument ocean drum (worden ook in orkesten gebruikt namelijk) om je te laten horen wat dit dan precies voor geluid maakt. Ik word er erg zen van...

 

 

 

         HOOR JIJ OOK HET ruisen VAN DE ZEE?

achterkant van de ocean drum 

Een ocean drum? Wat is dat?

Een Ocean drum is een platte drum gemaakt van.... gevuld met ............... .waarmee je het geluid van de zee kunt nabootsten door middel van wiegen.

Grote ocean drums worden ook wel gebruikt in orkesten als percussie instrument. Hoe groter de drum, des te meer het geluid nagebootst wordt.

Wij maken een ocean drum met een doorsnede van 40 cm. De hoogte/breedte is ongeveer 4 cm. 

Deze ocean drum is door de keuze van het materiaal waarmee we deze maken, be-schilderbaar, be-plakbaar, wat je wilt.

 

Als de ocean drum klaar is qua decoratie dan vullen we deze met .... (geheimpje) en wieg je net zolang tot het geluid is wat jij mooi vindt passen. Dan sluiten we de boven en onder drum op elkaar, lijmen deze en maken we er van leerkoord een mooie afwerking van.

Dan is de ocean drum klaar om afgelakt te worden. Dit kan thuis of aan het einde van de workshop. 

 

 

Kosten workshop 

De kosten voor deze compleet verzorgde workshop bedragen

139,95 euro.

Dit is inclusief koffie/thee/lunch en lekkers, alle materialen voor het maken van deze drum, zoals dubbele drum, gebruik acrylverf en overig materiaal, kleivormpjes kant en klaar, leerkoord en inhoud van de drum. 

 

 

ben je FB gebruiker, lees dit dan even door......Crea JUUL 

Mijn FB pagina's:

Juliette Schriek Roukens

en

Crea JUUL

zijn BUITEN gebruik gesteld. Ik ben slachtoffer geworden van phishing. Deze hangen nog steeds in de lucht, ik kan ze ook zelf zien, zelfs een opmerking bij plaatsen maar never never nooit meer op inloggen. Dit maakt het voor mij ook onmogelijk om deze oude pagina's van internet af te krijgen. 

Ben jij met mij bevriend via mijn oude pagina? Haal jezelf dan daar vanaf (onder profiel foto rubriek vrienden > vriend verwijderen en stuur mij een nieuw vriendschapsverzoek.

 

 

Mijn nieuwe pagina heet Juliette Juul Schriek Roukens (dus met het woord JUUL erbij!). Met ingang van 26 januari is er ook weer een nieuwe zakelijke pagina in de lucht gekomen, via FB genaamd ATELIER Crea JUUL. 

 

WORKSHOP IN 1 DAG MET LUNCH

 

Deze workshop begint om 9.15 uur en duurt tot maximaal 16.30 uur.

We eindigen als iedereen zijn ocean drum klaar heeft. 

Tussendoor genieten we van een ruime rustpauze met een heerlijke lunch.

Het decoreren van de drum kan op vele manieren. Je kunt een sjabloon gebruiken of zelf iets erop tekenen. Ook zijn er een aantal klei vormen die ready to go zijn om erop te maken. Dit zijn zee dieren, bloemen, vlinders etc. 

Je bewerkt je drum met acrylverf en decoreert deze naar gelang keuze met 3D klei voorwerpen. Mijn drum is slechts een voorbeeld. 

 

 

 

WANNEER KAN IK DEZE WORKSHOP VOLGEN?

Dit is mogelijk op elke dag van de week, inclusief zaterdagen. Je kunt zelf een dag / datum aangeven wanneer je wilt komen. Andere dagen van de week in overleg, op zondag is er geen workshop mogelijkheid.

Er wordt gestart vanaf 2 deelnemers op dezelfde datum.

Groepjes vanaf 4 personen en meer in overleg. Tijden 9.15-16.30 uur. 

 

Meld je aan via info@creajuul.nl of stel je vragen. Je kunt mij telefonisch bereiken op 0611153344 door te bellen of te appen.

 

 

 

 

HOE KLINKT HET DAN ......het geluid 

Wil je het geluid horen en ben je een FB gebruiker, dan kun je het geluid beluisteren via deze link

https://www.facebook.com/61551559573116/videos/3641017972838932