OORWURM hotel  Kikker of uil  (2 x dagdeel)

Tijd voor de tuin.... tijd voor beestjes??????

Nu de zon weer volop schijnt, alle bomen weer uitlopen, is niets leukers dan gezellig weer dingen in de tuin te gaan doen.

Helaas steken ook bladluis en andere ongewenste gasten hun kopjes op in de tuin. Daar zit je nou net niet op te wachten.

Een mooie oplossing hiervoor is een OORWURM HOTEL. Veel mensen vinden oorwurmpjes maar eng. Maar ze zijn bijzonder nuttig. Want als jij lekker in je bedje ligt, worden zij wakker en gaan op pad... juist, zoeken naar bladluis etc.

 

Nu kun je voor ongewenste diertjes naar een spuitbus grijpen maar dat is natuurlijk niet zo best voor het milieu.

De oplossing is simpel, dit fraaie onderkomen. Een potje met hooi of stro erin. 

Ik noem deze het oorwurmhotel. 

 

Ik maakte deze in een grappige uitvoering want het origineel is gewoon een potje op zijn kop op een stok met stro of hooi erin (vinden die oorwurmpjes een lekker bedje namelijk). Maar zeg nou zelf, gedecoreerd is toch veel leuker!

En dan maak je dit ook nog eens helemaal zelf! Blij toch?

De cursus opzet is 2 dagdelen. Dagdeel 1 dan maken we het kikker of uilenpotje in klei. Handig voor mij als je bij aanmelden even aangeeft welke lay out je wilt gaan doen. Dan droogt deze creatie gemiddeld 5 - 10 dagen en doen we dagdeel 2. Dagdeel 2 is het verven. Neemt ongeveer 3 tot 3.5  uurtjes in beslag. Verf is gelijk droog en je potje ready to go!

 

Prijs:

De cursus kost 59 euro voor 2 dagdelen, inclusief onbeperkt koffie/thee/ koek en lekkers. Je plaatst deze zelf op een metalen pin of stok. Deze is niet inbegrepen in de prijs. Alle materialen om deze creatie te maken (ondergrond potje, powertex klei, powertex verfpigmenten, basis materialen, gereedschap, koffie/thee/fris/lekkers) zijn inbegrepen in de prijs. 

Ook is tot en met medio september deze cursus te volgen middels een kortingstabel.

Dit betekent dat je de meeste korting pp kunt behalen als je met de meeste aanmelders kunt aanmelden. In dit geval is het maximum aantal aanmelders 4.

 

 

 

 

Aangepast op 19.10.2022

 

Data: planning 2023

je kunt je voor deze cursus inschrijven op ma/di/woe/do/vr en zaterdag. Door de week zowel ochtenden als avonden. Zaterdagen alleen de ochtend.

Deze cursus beslaat 2 dagdelen. Hou hier rekening mee.

Mail gerust als je de cursus wilt volgen en laat mij weten wanneer je zou willen. 

 

Dagdeel 2 (het schilderen)  stemmen we af als je hier de 1e x bent, dit kan een ochtend/middag of avond zijn en neemt ongeveer 3.5 uur in beslag. En dan is je creatie ready to go. Gemiddeld zit er tussen dagdeel 1 en dagdeel 2 > 7 tot 10 dagen.

 

Tijden voor beide dagdelen geldt: ochtend 9.00-13.00 uur / avond 18.30-22.30 uur.

 

Eindtijden zijn richtlijn, we stoppen als je creatie in de klei staat.

 

 

Meld je aan door je gegevens te mailen naar julietteschriek@ziggo.nl