OORWURM hotel  Kikker of uil  (2 x dagdeel)

Tijd voor de tuin.... tijd voor beestjes??????

Nu de zon weer volop schijnt, alle bomen weer uitlopen, is niets leukers dan gezellig weer dingen in de tuin te gaan doen.

Helaas steken ook bladluis en andere ongewenste gasten hun kopjes op in de tuin. Daar zit je nou net niet op te wachten.

Een mooie oplossing hiervoor is een OORWURM HOTEL. Veel mensen vinden oorwurmpjes maar eng. Maar ze zijn bijzonder nuttig. Want als jij lekker in je bedje ligt, worden zij wakker en gaan op pad... juist, zoeken naar bladluis etc.

 

Nu kun je voor ongewenste diertjes naar een spuitbus grijpen maar dat is natuurlijk niet zo best voor het milieu.

De oplossing is simpel, dit fraaie onderkomen. Een potje met hooi of stro erin. 

Ik noem deze het oorwurmhotel. 

 

Ik maakte deze in een grappige uitvoering want het origineel is gewoon een potje op zijn kop op een stok met stro of hooi erin (vinden die oorwurmpjes een lekker bedje namelijk). Maar zeg nou zelf, gedecoreerd is toch veel leuker!

En dan maak je dit ook nog eens helemaal zelf! Blij toch?

De cursus opzet is 2 dagdelen. Dagdeel 1 dan maken we het kikker of uilenpotje in klei. Handig voor mij als je bij aanmelden even aangeeft welke lay out je wilt gaan doen. Dan droogt deze creatie gemiddeld 5 - 10 dagen en doen we dagdeel 2. Dagdeel 2 is het verven. Neemt ongeveer 3 tot 3.5  uurtjes in beslag. Verf is gelijk droog en je potje ready to go!

 

Prijs:

De cursus kost 69 euro voor 2 dagdelen, inclusief onbeperkt koffie/thee/ koek en lekkers. Je plaatst deze zelf op een metalen pin of stok. Deze is niet inbegrepen in de prijs. Alle materialen om deze creatie te maken (ondergrond potje, Powertex klei, Powertex verfpigmenten, basis materialen, gereedschap, koffie/thee/fris/lekkers) zijn inbegrepen in de prijs. 

 

 

 

 

 

Ge-update 11.01.2024

WANNEER?

deze cursus is te volgen van maandag tot en met zaterdag (overdag). 

Check beschikbaarheid in mijn agenda door te mailen naar info@creajuul.nl 

Het is mogelijk 3 dagen na dagdeel 1, het 2e dagdeel in te plannen. Dit doen we altijd als je de 1e x hier bent, in overleg met elkaar.

 

Er is plaats voor maximaal 6 personen per datum. 

 

Tijden voor beide dagdelen geldt: ochtend 9.00-13.00 uur / avond 18.30-22.30 uur.

 

Eindtijden zijn richtlijn, we stoppen als je creatie in de klei staat.

 

 

Meld je aan door je gegevens te mailen naar julietteschriek@ziggo.nl