OORWURM hotel  Kikker of uil  (2 x dagdeel)

Tijd voor de tuin.... tijd voor beestjes??????

Nu de zon weer volop schijnt, alle bomen weer uitlopen, is niets leukers dan gezellig weer dingen in de tuin te gaan doen.

Helaas steken ook bladluis en andere ongewenste gasten hun kopjes op in de tuin. Daar zit je nou net niet op te wachten.

Een mooie oplossing hiervoor is een OORWURM HOTEL. Veel mensen vinden oorwurmpjes maar eng. Maar ze zijn bijzonder nuttig. Want als jij lekker in je bedje ligt, worden zij wakker en gaan op pad... juist, zoeken naar bladluis etc.

 

Nu kun je voor ongewenste diertjes naar een spuitbus grijpen maar dat is natuurlijk niet zo best voor het milieu.

De oplossing is simpel, dit fraaie onderkomen. Een potje met hooi of stro erin. 

Ik noem deze het oorwurmhotel. 

 

Ik maakte deze in een grappige uitvoering want het origineel is gewoon een potje op zijn kop op een stok met stro of hooi erin (vinden die oorwurmpjes een lekker bedje namelijk). Maar zeg nou zelf, gedecoreerd is toch veel leuker!

En dan maak je dit ook nog eens helemaal zelf! Blij toch?

De cursus opzet is 2 dagdelen. Dagdeel 1 dan maken we het kikker of uilenpotje in klei. Handig voor mij als je bij aanmelden even aangeeft welke lay out je wilt gaan doen. Dan droogt deze creatie gemiddeld 5 - 10 dagen en doen we dagdeel 2. Dagdeel 2 is het verven. Neemt ongeveer 3 tot 3.5  uurtjes in beslag. Verf is gelijk droog en je potje ready to go!

 

2 X EEN DAGDEEL >>>>>>>>>>>>>>>>>> 1 POTJE

De cursus kost 60 euro voor 2 dagdelen, inclusief onbeperkt koffie/thee/ eigengemaakte cake en lekkers. Je plaatst deze zelf op een metalen pin of stok. Deze is niet inbegrepen in de prijs. 

Ook is tot en met eind augustus deze cursus te volgen middels een kortingstabel.

Dit betekent dat je de meeste korting pp kunt behalen als je met de meeste aanmelders kunt aanmelden. In dit geval is het maximum aantal aanmelders 4.

Meld je aan met 1 p >  60 euro

Meld je aan met 2 p > 58,50 euro pp

Meld je aan met 3 p > 56,50 euro pp

Meld je aan met 4 p > 54,50 euro pp 

 

EEN HELE DAG >>>>>>>>>>>>>> 2 POTJES

je kunt ook 2 potjes maken, met de uil en de kikker of 2 x dezelfde uitvoering.

Je krijgt er dan een lekkere lunch bij. Die serveer ik tussen de creaties door en nemen we even een pauze van maximaal 3 kwartier. De eindtijd voor deze dag is daarom ook een richtlijn, we hebben geen haast en zijn klaar als de creaties in klei staan.

Een hele dag inclusief lunch, koffie/thee/lekkers, het maken van 2 potjes bedraagt voor

1 p > 115 euro

2 p > 110 euro

3 p > 105 euro

4 p  of meer (max. 6p) > 98 euro

 

 

 

Data: 

Gedurende de maanden juli en augustus kun je deze cursus volgen, echter staat hiervoor geen planning vast. Je kunt alleen komen of met meerderen. Stuur een mailtje wanneer je wilt komen en ik kijk of mijn atelier vrij is. Handig toch?

Je kunt je inschrijven voor deze cursus op elke ma, di, woe, do, vrijdag en zaterdag van de week.

Dagdeel 2 (het schilderen)  stemmen we af als je hier de 1e x bent, dit kan een ochtend/middag of avond zijn en neemt ongeveer 3.5 uur in beslag. En dan is je creatie ready to go.

 

 

Tijden ochtend 9.00-13.00 uur / avond 18.30-22.30 uur.

 

Eindtijden zijn richtlijn, we stoppen als je creatie in de klei staat.

 

 

Meld je aan door je gegevens te mailen naar julietteschriek@ziggo.nl