Bij crea juul kun je ....

cursussen volgen met het materiaal Powertex. Creaties die ik bedenk worden veelal in cursus verband aangeboden in mijn atelier. Ook zijn er creaties die ik uitsluitend in opdracht maak. 

Tevens is het mogelijk in bepaalde tijden van het jaar bloemschikworkshops te volgen. Deze vind je terug onder de rubriek speciale acties en workshops bloemschikken. 

Denk hierbij aan Pasen, Moederdag, Hortensia tijd en Kerst. Powertex cursussen vind je onder het kopje cursus aanbod. 

Aanmelden cursussen/workshop:        

Je kunt je per omgaande aanmelden voor een workshop of cursus. De data voor elke cursus staan bij de betreffende cursus vermeld. Aanmelden doe je door een mailtje te sturen naar julietteschriek@ziggo.nl of info@creajuul.nl . Voor alle workshops/cursussen geldt dat er een maximum aantal plaatsen beschikbaar is. Dit staat vermeld bij de betreffende cursus.

De workshops/cursussen starten vanaf 2 deelnemers. Voor de groen workshops zijn dat maximaal 6-7 en voor de creatieve workshops/cursussen 4-5 (soms 2-3 afhankelijk van de soort cursus). Deze aantallen gelden per datum. Indien je kort voor deelname aanmeldt, hoor je uiteraard of je deelname door kan gaan. Na aanmelding ontvang je van mij een mail ter bevestiging. Hiermee is de deelname definitief en gelden de daarvoor opgestelde voorwaarden. Je ontvangt dus altijd eerst een schriftelijke (mail) ter bevestiging van je inschrijving. Mocht je deze niet ontvangen hebben 2 dagen na aanmelding, laat het even weten! Je vindt hierin gegevens over betaling, wat eventueel mee te nemen, etc.

Zijn er vragen, stel ze gerust! Bellen (0611153344) of mail  info@creajuul nl of julietteschriek@ziggo.nl 

Data komen niet gelegen?

In elk bericht over een cursus staan data vermeld. Het kan zijn dat je de cursus graag wilt volgen maar dat de genoemde data niet schikken in jouw agenda.

Geen nood! Ik heb altijd ruimte in mijn planning om te kunnen schuiven, hetgeen betekent dat je altijd kunt overleggen voor een andere dag of ander dagdeel.

Mijn werkweek loopt van maandag tot en met zaterdag. Overleg via de mail wat voor jou handig is. De enige voorwaarde hieraan is dat je aanmeldt met minimaal 2 personen. 

Handig toch?

Cursus tijden:  

Er is een verschil in tijden voor een cursus of een workshop. De workshops bestaan uit dagdelen waarin het gemaakte object ook daadwerkelijk af is binnen deze tijd. Als het 2 of meer dagdelen beslaat is dit geen workshop meer maar een cursus en zijn overwegend de cursussen met het materiaal Powertex. De  cursussen bestaan uit 2 of meer dagdelen om het object  af te maken. Cursussen beslaan gemiddeld 4 uur per dagdeel in tijd. Workshops worden altijd gegeven in een tijdsbestek van 4 uur (met eventueel een half uur uitloop) zonder verder vervolg. Er wordt altijd gestart om  9.00 uur / 13.00 uur of 18.30 uur, tenzij anders vermeld.

Prijzen all in:

Genoemde prijzen zijn all-in prijzen, dat betekent dat je gebruik kunt  maken van alle beschikbare materialen. En daarbij hoort uiteraard onbeperkt koffie/thee/ heel veel lekkers. Dagcursussen worden vaak ingevuld met een lunch erbij. Dit lees je terug in de tekst van de cursus. 

           

Betaling:

Je kunt betalen via IDEAL (zie gegevens in de mail die je ontvangt) of contant na afloop van de cursus of workshop (geen pin mogelijkheid).  Zie hiervoor tevens de info die in de mail staat.

Annulering:

In de (mail) bevestiging die je ontvangt, staan de voorwaarden van annulering. Dit verschilt per cursus/workshop.

Aansprakelijkheid:

Crea JUUL is niet aansprakelijk voor letsel opgelopen binnen de locatie of daarbuiten, evenals het verlies van voorwerpen die in de locatie zijn binnen gebracht.

Het is ook niet  toegestaan eigen meegebrachte etenswaren te eten in de locatie van Crea JUUL, tenzij anders vermeld.

 

In opdracht gemaakt / u zoekt een cadeautje?

Bestellen van workshop/cursus objecten is mogelijk. Voor een bloemschikitem is dit dezelfde prijs als de workshop. Voor een powertex creatie.. mail voor meer info.

Uiteraard is alles handgemaakt en kunnen er kleine afwijkingen  zijn met het origineel. Informeer gerust naar de mogelijkheden! Ook het geven van een  cadeaubon behoort tot de mogelijkheid.