SYNCHROON ZWEMMEN vissen duo op frame

Deze vissen maak je in mijn nieuwste cursus met Powertex klei. Voor wie graag eens het proces creëren wil meemaken (een schilderij maak je ook niet in 1 dag toch?) Van niets tot iets.. nou ja, iets?

 

Super mooi in je interieur (kijk maar!) of voor buiten (maar misschien toch wel zonde).

 

Men zal niet geloven dat je dit zelf gemaakt hebt. Handig of niet handig, crea bea of geen crea bea. Ik help je stap voor stap om dit te maken. De kleuren zijn te variëren en mogelijkheden genoeg met de poeder verfsystemen van Powertex zelf. Ga jij de uitdaging aan?

 

 

 


De opzet van de cursus is als volgt:

> dag 1 het maken van de basis en het zetten in klei. Tussendoor genieten we van een lekkere lunch.

> dag 2. Dit is een DAGDEEL VAN 4 UURTJES.

We gaan het beeld verven. En dan is je creatie ready to go!


De eerste dag is een vastgezette dag (zie data hieronder). Dagdeel 2 wordt met elkaar afgestemd, dit kan een ochtend, middag of avond zijn.

 

Hoe groot is deze creatie?

De vis die het laagste staat is iets groter dan een halve keukenrol. De vis die hoger staat is iets hoger dan een hele keukenrol.

Prijs deze complete cursus kost 89,95 euro all in.

All in wil zeggen, alle materialen van Powertex voor het maken klei, verfpoeders en vernis voor verven, uiteraard om mee te beginnen alle basis materialen dus ook een FRAME, lesgeld, soepje dag 1 en onbeperkt koffie/thee en lekkers.

 

DATA DAG 1

donderdag 16 april / maandag 20 april

Schikken deze data je niet? Je bent met 2 of meer personen om deze cursus te volgen? Overleg dan via de mail met mij voor een geschiktere datum. Altijd ruimte in mijn agenda om te kunnen schuiven! Hoe handig is dat!

Tijd 9.15 tot ongeveer 16.30 uur. We stoppen als deze creatie in de klei staat.

Je komt met 2 personen of een eigen groepje en deze data schikken je niet. Ik heb altijd ruimte in mijn agenda om te schuiven, mail gerust door wanneer jullie kunnen en plan op deze manier je eigen cursus in! Hoe handig is dat!

 

Wil je meedoen met deze cursus? stuur dan even een mailtje naar mij info@creajuul.nl