FOSSIL LADY.. een prachtige DAME (binnendecoratie)

ZOOO PRACHTIG (in welke kleur je ook haar maakt)

Ik heb haar de naam FOSSIL LADY gegeven door haar decoraties. Een super leuke cursus om lekker je eigen ding te kunnen doen. Je eigen lay out bepalen.. hoofddeksel, versiersels op haar lijf.. het is allemaal aan jou! Ik geef je genoeg handvatten ter inspiratie. Je kunt haar ook maken met een ander hoofdje, (op basis van beschikbaarheid, uit het Powertex assortiment), al dan niet met hoofd/haardecoratie erbij.


Ze is 30 cm hoog en in heel veel kleuren te maken.

Probeer eens iets nieuws! Ervaring niet nodig.

 

Je kunt deze dame maken in 2 dagdelen. In dagdeel 1 maken we de basis en bekleden we de lady met klei. In dagdeel 2 (duur ongeveer 3 uurtjes) gaan we haar verven.

Dagdeel 1 data staan hieronder. Dagdeel 2 overleggen we op dagdeel 1 met elkaar.Prijs 65 euro all in (inclusief onbeperkt koffie/thee/lekkers).Data VOOR HET EERSTE DAGDEEL (maak een keuze) :  vrijdagochtend 4 september / zaterdagochtend 5 september /  maandagavond 14 september / dinsdagavond 22 september / donderdagavond 1 oktober. 

Tijden avond 09.00-13.00 u / 18.30 - 22.45 uur (richtlijn uitloop altijd mogelijk).

DAGDEEL 2 is gemiddeld 5-max. 9 dagen later, de datum hiervoor spreken we met elkaar af op dagdeel 1. Dit kan een ochtend, middag of avond zijn.

DATA SCHIKKEN JE NIET?

Geen probleem, meld je aan met 2 personen en bepaal in overleg met mij zelf wanneer je wilt komen! Mail gerust je vraag/opties even door! Er is altijd ruimte in de agenda om te kunnen schuiven.

 

***** CORONA  ******

Ik zal deze cursus weer opstarten vanaf begin juni bij maximaal 2 cursisten. Dit betekent dat in mijn atelier ruimte is om met 3 personen in ruime afstand van elkaar te kunnen zitten. Ook ga ik ervan uit dat als je je niet fit voelt, je klachten ervaart die bij Corona ziektebeeld horen, je de cursus zelf zult verplaatsen naar een andere datum (dit is kosteloos). Het kan natuurlijk niet de bedoeling zijn dat we elkaar in gevaar brengen, dat geldt uiteraard ook voor mij. In mijn atelier werken we altijd met handschoenen en schorten aan. Je mag maar niet verplicht, zelf de keuze maken een mondkapje te dragen (zelf meebrengen). Ik zal ten alle tijden gepaste afstand houden en als het niet anders kan, je daarvoor je toestemming vragen. Heb je hier verder nog vragen over, stel ze dan even via de mail. Ik beantwoord ze graag.