Beeldje GRANNY (2 x dagdeel)

Beeldje GRANNY, mijn mega grappige flower power OMA.

Granny kun je maken zo grappig als je zelf wilt. Uiteraard is daar houvast aan mijn voorbeeld. Powertex beeldjes bestaan altijd uit diverse materialen als ondergrond. In tegenstelling tot keramisten werken wij niet met een bonk klei en vormen van daaruit het object... Nee wij maken vormen met frames, draad, folie, tape en piepschuim. Benieuwd wat granny's recept is?Leuk om te ontdekken maar nog leuker om lekker creatief uit je dak te gaan.

 

 

Bij deze creaties is het vaak zo dat gedurende het maken er onderling leuke ideeën ontstaan om toe te passen. Zo wordt de creatie door het geven van cursussen vaak nog leuker!Trek de stoute schoenen aan en geef je op! Je hoeft niet creatief te zijn of ervaring te hebben met klei. Ik laat je het hele proces zien en meemaken en ook jij komt gegarandeerd met een super creatie de deur weer uit.

 

 

 

We maken granny in 2 dagdelen van ongeveer elk 4 uurtjes.Eerst maken we de basis en een goede week later (max. 10 dagen) gaat ze in de verf. Granny is trouwens 30 cm hoog en staat op een stenen ondergrond (onderdeel van het frame).

 

Maak haar voor jezelf of geef haar aan een dierbaar persoon.

 

Je kunt meedoen op de volgende data (dagdeel 1):

donderdagavond 28 januari / zaterdagochtend 6 februari / dinsdagavond 9 februari / woensdagavond 24 februari / vrijdagavond 5 maart.

 

Tijden 09.00-13.00 uur / 18.30-22.30 uur.Tijden zijn richtlijn, het cursusdeel is klaar als je granny in de basis staat (d.i. geheel in klei).

Het verven dat doen we in dagdeel 2. De datum voor dit dagdeel stemmen we met elkaar af tijdens dagdeel 1. Gemiddeld zit hier 5-10 dagen tussen.

 

Prijs all in >>>> frame, basismaterialen folie en tape, piepschuim, powertex klei, lesgeld voor 2 dagdelen cursus, inclusief veel lekkers, onbeperkt koffie / thee bedraagt deze cursus prijs 69 euro.

Aanmelden ? Vragen ? zie bovengenoemd mailadres!

Vanwege corona is 3 personen per cursusdatum toelaatbaar.Er is dan voldoende afstand van elkaar.Je ontvangt een dag van tevoren van mij een mail over de corona voorwaarden en condities.Meld je aan via de mail julietteschriek@ziggo.nl en je ontvangt een bevestiging terug. Mocht door corona maatregelen de datum waarvoor je inschrijft niet haalbaar zijn, zijn er geen kosten verbonden aan annuleren.

 

Wil je deze cursus doen maar de data komen niet uit? Schuiven in mijn agenda is meestal wel mogelijk. Je kunt zelf een datum overleggen, mits je aanmeldt met 2 personen.

Mail gerust voor mogelijkheden!