BEELDEN BESCHILDEREN lees meer....

NIEUWE WORKSHOP BIJ CREA JUUL

Omdat het ook leuk is om soms iets anders te doen...

Workshop beelden beschilderen.. Op dit moment zijn er 2 mogelijkheden:

GEKKO en WELCOME bordje met hondje

De nana/dikke dame was al geïntroduceerd als workshop. Deze workshop vind je apart aangegeven op FB / website.

Nieuw in het assortiment zijn de gekko en het welcome bordje.Deze prachtige beeldjes zijn gemaakt van gips keramiek van hoge kwaliteit. Na een laagje vernis kunnen deze ook naar buiten.Beide creaties zijn geschikt om op te hangen.

De gekko heb ik geheel beschilderd met acrylstiften. Een perfecte oplossing als je het niet aandurft met een penseel. En je kunt zoals je op de foto ziet, een prachtige lay-out maken!

Prijzen: (incl. vernis om mee te nemen)

WELCOME bordje hondje  (afmeting 20x15 cm) beschilderd met acryl verf ... prijs 39,95 euro

GEKKO beeldje (afmeting 26 lang 15 breed) beschilderd met acryl verf of stift .... prijs 47,50 euro  

(kan ook met verf en na droging met stift lijnen aanbrengen)

Uiteraard krijg je veel lekkers tijdens het schilderen en onbeperkt koffie/thee.

 

Aanmelden? mail je gegevens en voorkeur naar julietteschriek@ziggo.nl.

 

 

Deze workshop is te volgen in combinatie met een high tea. Wil je hierover meer weten, mail me dan even julietteschriek@ziggo.nl dan stuur ik je het overzicht toe (geen verplichtingen).

 

 

Het welkom bordje met de hond heb ik juist wel met acrylverf beschilderd. Dit bordje leent zich niet echt voor het verven met stiften. Juist omdat je met het hondje mooi laag over laag kunt zetten met vloeibare verf, waardoor deze diepte krijgt. Het beeldjes heeft dusdanige lijnen dat het niet moeilijk is om netjes te schilderen. Ik laat het je allemaal zien!

Even een weetje.. je kunt niet met verf uit de tube en acrylstift over elkaar heen. Wel kun je als de verf uit de tube droog is accenten maken met de stiften en lijnen/contouren aanbrengen. 

De gekko en welkom bordje worden beschilderd in een dagdeel van 3 tot maximaal 4 uurtjes. Hou er rekening mee dat als je de gekko wilt doen en veel tekeningen wilt maken, je zeker wel 4 uur nodig zult hebben.

Je krijgt van mij vernis mee. Dat kun je pas na een week over je creatie heen zetten.

 

Data:  dinsdagochtend en avond 22 juni / donderdagochtend 24 juni / vrijdagochtend  25 juni / zaterdagochtend 3 juli / vrijdagochtend 9 juli / zaterdagochtend 10 juli /  zaterdagochtend 17 juli. 

Tijd ochtend 9.00-13.00 uur / avond 18.30-22.30 uur.

 

BELANGRIJK: in verband met het bestellen en versturen van deze creaties is het slim om je per omgaande aan te melden. Dan kan ik deze creaties op tijd binnen hebben! 

 

Het assortiment wordt uitgebreid met de volgende items. Deze zijn inmiddels ook beschikbaar als keuze voor de workshop.

Het betreft de volgende items: (zie foto's hiernaast)

 

1)    Welcome bord steen met vuurtoren inleg

2)   Welcome bord met poesje aan de rand

3)   Welcome bord met schattige vogeltjes

4)    Zeeschildpad small afmetingen 26 x 21 cm.

 

Prijzen voor bovengenoemde items:

item 2 en 3 > Welcome bordjes Poesje en Vogeltjes worden uitsluitend geschilderd met acrylverf. Door goede uitsparingen en een kleine penseel is dit ook haalbaar voor niet schilders onder ons.  Je kunt lijnen zetten met de stiften. Prijs voor deze bedraagt 39,95 euro.

 

Item 1 > Welcome steen met vuurtoren inlay. Deze wordt deels met acrylverf (de omlijsting > steen) geverfd en de inlay met stiften. 

Prijs 45 euro.

 

Item 4 > De zeeschildpad  (zelfde grootte als de gekko) wordt met verf uit de tube beschilderd waarna je deze met stiften in kunt kleuren (lijnen etc). Dan wordt ie prachtig.  Prijs 45 euro.