DIKKE DAME IN KLEI  met  ZOMER OUTFIT    (bikini, jurkje... )

Prijs all in (materialen, lesgeld, lunch, koffie/thee en lekkers) bedraagt 98 euro. 

 

Aanmelden per omgaande via mail julietteschriek@ziggo.nl

Cursus opzet :

1 hele dag inclusief lunch

1 x dagdeel 4 uurtjes voor het schilderen

 

Ze is zoooo leuk om te maken of beter gezegd te creëren. Jij bepaalt zelf haar looks, wat voeg jij toe aan haar zomerse outfit? Er zijn al vele leuke varianten gemaakt. Door de zithouding kun je haar overal neer "zitten". Ook kan ze buiten zijn. Je kunt haar plaatsen op een muurtje (of vastlijmen tegen omwaaien), laten zitten op een blok hout.. kortom mogelijkheden alom. Ze staat overal ontzettend grappig!

Liever een jurkje aan? Ook dat kan, ik hoor je wensen graag en begeleid je naar het beste resultaat. Gewoon te leuk, ik inspireer je genoeg als je denkt niet zo'n creatief persoon te zijn. Laat je verrassen in de mogelijkheden van jezelf! 

 

Een hele gezellige creatieve dag.. met een heerlijke lunch er tussen en wie weet nog even lekker buiten zitten als het mooi weer is.. aan het einde van de dag is je dikke dame geheel in klei en dient het drogingsproces te beginnen.Na ongeveer 1 week (tot max 10 dagen) spreken we weer een datum af om haar in de verf te zetten.

 

Nogmaals.... crea bea zijn is vaak een term die in een hokje is gezet. Iedereen is creatief want allen hebben het gen. Misschien heb je er nooit zoveel mee gedaan om het creatieve deel in je brein te voeden.  Denk je eens in? Wat zou er gebeuren als je dat wel zou doen?

Iedereen is creatief, koken, tuinieren, haken/breien, je huis steeds opnieuw inrichten / decoreren... iedereen heeft wel iets creatiefs!

Je hoeft hier ook geen ervaring te hebben met klei of kleien, verven o.i.d. Je zult verstelt staan wat je allemaal kunt en hoe trots je kunt zijn dat je een creatie als deze hebt gemaakt. Durf jij de uitdaging aan? 

 

Wanneer kun je deze cursus volgen?

Deze data zijn dus voor de eerste dag van de cursus.

Aanvangstijd 9.00 tot ongeveer 16.00 uur (uitloop max. half uur is mogelijk).

 

deze cursus is elke door de weekse dag te volgen. Meld je aan met 2 personen en overleg via de mail met mij naar data opties. Mogelijk van maandag tot en met vrijdag.

Maximaal 4 personen per datum. Gestart wordt bij 2 aanmelders per datum. 

 

Dagdeel 2 het verven, stemmen we met elkaar af op dag 1. Gemiddeld is dit 7 tot max. 10 dagen na de eerste dag. 

Vragen? mail gerust even met mij via julietteschriek@ziggo.nl of mocht je op FB zitten (mijn FB pagina is Crea JUUL) stuur een bericht via messenger. Bellen mag ook altijd op 0611153344