BEELD IN ABSTRACTE VORM MET VOGELTJES, de kunstenaar ben jij

Altijd al zelf #KUNST willen maken?

Dan ben je hier op het juiste adres! Leer zelf je eigen beeld maken met tips and tricks van mij, Juul.

Dit beeld staat op een mooie houten balk. Hierop creëren we een mooie abstracte vorm (hoe en wat bepaal jij) waarop we 3 vogeltjes plaatsen (hoe en waar bepaal jij).

Deze creatie komt tot stand in 1.5 dag. Dit zijn 2 losse delen (dus 1 dag + dagdeel) zodat de klei tussentijds goed kan uitharden en we in het laatste deel helemaal los kunnen gaan met kwast en verfpoeders (i.c.m. vernis).

Hoe leuk is dat! Een proces dat je gewoon een keer MOET meemaken! Helemaal zen en alles om je heen even vergeten. Daarom wordt deze cursus ook kleinschalig opgezet en passen er niet meer dan 2 personen tegelijk in het schema.

 

De creatie is voor de foto geplaatst op een betonnen sokkel. 

Zoals gezegd starten we met het maken van de basis. Je zult verstelt staan hoe deze in elkaar steekt. Dan verwerken we hier verschillende structuren klei aan toe. Vervolgens maken we de vogeltjes en plaatsen deze als laatste in het geheel. Terwijl dit een poosje (max. 10 dagen droogt) kun jij thuis nadenken over de kleuren.

De dag begint uiteraard met koffie/thee en lekkers en wat uitleg. Dan gaan we aan de slag. Ervaring what so ever, is niet nodig, niet nodig dat je kennis hebt van boetseren of van powertex (producten). Tussendoor genieten we van een lekkere lunch. Aan het einde van de cursus staat jouw creatie in de basis.

Prijs: 

deze compleet verzorgde cursus (1.5 dag) volg je voor

139*pp (met zomerkorting, lees verder) euro all in.

All in dat wil zeggen: de houten ondergrond, alle basis en afwerkmaterialen voor het abstracte deel en de vogeltjes, boetseerklei, verfpigmenten en vernis, een lekkere lunch en uiteraard koffie/thee/lekkers naar behoefte.

Houten ondergrond is 28 cm hoog. Abstracte vorm zoals op de foto is 40 cm breed.

Wil je aanmelden of meer info? mail gerust even naar julietteschriek@ziggo.nl.

 

 

OVERNACHTEN? WEEKENDJE WEG?

leuk te combineren! 

In onze regio zijn vele leuke B&B's te vinden. Je kunt deze cursus ook combineren door het in 2 dagen achter elkaar te doen. Dat kan door de week of in het weekend (vr-zat  / zat-zon). Je kunt terecht bij De Wilgen in Nightevecht (mogelijk om met bootje over te steken naar hier), in Weesp of omgeving Breukelen, Loenen. Wil je meer weten hierover mail gerust en ik kan je adressen geven.

 

 

Data: let op deze data zijn voor de eerste dag

woensdag 1 juni / vrijdag 10 juni / zaterdag 11 juni / dinsdag 14 juni. Deze cursus is ook in de maand juli te volgen. Plan zelf je datum door met mij via de mail te overleggen. Voorwaarde is dat je aan kunt melden met 2 personen. 

 

Liever een andere dag of datum, ook dit is in te plannen? Mail gerust!

 

De data voor dagdeel 2 het verven, staat niet in het overzicht vermeldt. Deze datum stemmen we met elkaar af wanneer je hier bent voor de eerste dag.

 

* op deze cursus is ZOMERKORTING van toepassing!

Boek je plekje in de maanden juni of juli met 3 personen en betaal ieder geen 139 maar 129 euro!