Cadeautje BERENKOFFER (zomaar of als kraamcadeau)

BABY ÖF KLEINKIND OP KOMST?

OP ZOEK NAAR EEN MOOI  "HERINNERINGSCADEAU"? 

EEN LEUK (KRAAM)CADEAUTJE?

 

Zoek niet verder. Een handgemaakt (met veel liefde) cadeau is zo bijzonder om te geven EN te krijgen!

Dit cadeautje biedt tal van mogelijkheden.

Als de baby er is, om baby spulletjes (op de commode bijv.) in te bewaren. Maar nog leuker.. als het kindje groter wordt, alle dierbare herinneringen hier in te bewaren tot hij of zij groter is. 

Hier passen foto's, speeltjes, eerste knuffel etc. etc. in.

Het koffertje is namelijk 35 cm groot. Het koffertje is zeer stevig met mooie stiksels en voorzien van metalen handvat.

 

De beer met hart is in 3D effect aangebracht op het koffertje, net als de siersels. De bloem applicatie op het hart is een vrije keuze, d.w.z. met of zonder.

Je kunt zelf aangeven welke kleur de beer en het hart gemaakt moeten worden. Ik zal je indien nodig hierover ook adviseren. Uiteraard kan hiervoor ook het voorbeeld aangehouden worden.

De applicaties worden gemaakt met klei. Het beertje en het hart worden bewerkt met Powertex technieken. 

 

Je kunt ervoor kiezen om ook de naam op het koffertje te laten schrijven (handgeschreven sierletter) of zonder naam. Liever een andere tekst? Ook dat is mogelijk. Geef je wens maar aan. Witte kader op de foto negeren, heeft te maken met aanpassing. 

 

Het koffertje is standaard kleur wit. Deze kleur is bewust gekozen zodat de applicaties (handgemaakt met klei) op het koffertje mooi uit komen.

De prijs van deze creatie bedraagt 39,95 euro, exclusief verzendkosten. Verzending volgens pakket post tarief Post NL 6,75 euro.

EXTRA SERVICE:

Je koffertje wordt gratis bij je thuis gebracht als je binnen een straal tot 13 km woont vanaf Nederhorst den Berg.

 

Bestellen? 

Mail je gegevens door naar julietteschriek@ziggo.nl. Geef hierbij aan welke kleur het beertje mag worden en of je de bloem applicatie op het hart wel of niet erop wilt. Tevens graag aangeven of je een naam op het koffertje wilt (en welke) of andere tekst. Overleg hierover kan per mail. 

Levertijd na opdracht bedraagt 7-12 dagen.

Je kunt het koffertje ophalen in mijn atelier of naar jouw adres laten versturen of naar het adres laten versturen van degene aan wie je het cadeau doet.

Het koffertje wordt goed verpakt voor verzending en standaard voorzien van cadeau papier en lint.