UILTJES DUO *** nieuw **** 3/4 dag + los dagdeel

Uiltjes duo .. cursus in 3/4 dag met een soepje/hartige hapjes + 1 x los dagdeel

De cursus is zodanig opgezet dat je deze creatie in alle rust ook kunt creëren. De eerste dag beginnen we met het boetseren van de uiltjes en vervolgens decoreren we de ondergrond met diverse materialen. Deze uiltjes (20 cm hoog) worden gemaakt op een houtlook buitentegel (afmetingen 23 cm breed / 40 cm lang).

 

We maken deze uiltjes met zelfhardende powertex klei, dus deze gaan niet in een oven.. Het is absoluut niet nodig om ervaring te hebben met boetseren of met het materiaal powertex. Alles wordt je stap voor stap uitgelegd, ik laat het je zien en jij doet je ding....

 

Het leukste van deze creatie is wel dat alle uiltjes er aan het einde van de cursus hun eigen look hebben gekregen. De kleuren worden in dagdeel 2 gezet. Deze creatie van klei kan ook buiten staan. Powertex is een vormpolymeer dat betekent dat het niet in een oven hoeft. Het hardt uit zichzelf uit en is weerbestendig.

Deze cursus start eind februari. Voor data zie hieronder. Let op de data hieronder genoemd zijn voor het 1e dagdeel! Het 2e dagdeel vindt plaats maximaal 10 dagen na dagdeel 1. Hou hier in je agenda rekening mee. We plannen dagdeel 2 tezamen met elkaar tijdens dagdeel 1.

Data:

je kunt je inschrijven voor deze cursus op elke ma, di, woe, do, vrijdag en zaterdag van de week.

Meld je je aan met 2 personen, dan kun je er zeker vanuit gaan dat je cursus ook doorgaat. Meld je je alleen aan dan zal ik de datum die we aanhouden voor jou komst, uitzetten op mijn FB pagina. Sluit er iemand bij je aan, dan gaat de cursus door.

Dagdeel 2 kan ook een avond zijn. 

Tijd > het eerste deel van de cursus begint om  9.30-14.30 uur.

Het 2e dagdeel neemt ongeveer 4 uurtjes in beslag. Uiteraard zijn dit richtlijnen, je creatie is klaar als alles in de verf staat. De verf is trouwens gelijk droog.

Er is door de week plaats voor maximaal 6 personen. Op zaterdag maximaal 4 personen (of in overleg indien meer dan 2p).

 

Cursus prijs: 110 euro, all  in pp. Meld je aan met 3 personen of meer dan betaal je 95 euro pp!

 

Wil je deze cursus volgen zonder mede cursisten dan bedraagt deze cursus 119 euro. 

 

Cursusprijs is inclusief stenen ondergrond, basismaterialen uilen, powertex klei, powertex afwerkmaterialen/verfpigmenten, overig afwerkmateriaal, lesgeld, hartige lunch, onbeperkt koffie/thee en lekkers.

Wil je inschrijven? mail dan je gegevens door naar julietteschriek@ziggo.nl of stuur me een pb-tje als je op FB zit. 

 

 

 

ge-update 16.6.2022