UILTJES DUO  cursus in 3/4 dag + los dagdeel

Uiltjes duo .. cursus in 3/4 dag met een soepje/hartige hapjes + 1 x los dagdeel

De cursus is zodanig opgezet dat je deze creatie in alle rust ook kunt creëren. De eerste dag beginnen we met het boetseren van de uiltjes en vervolgens decoreren we de ondergrond met diverse materialen. Deze uiltjes (20 cm hoog) worden gemaakt op een houtlook buitentegel (afmetingen 23 cm breed / 40 cm lang). Op de foto lijkt het klein maar dat zijn ze absoluut niet. 

 

We maken deze uiltjes met zelfhardende powertex klei, dus deze gaan niet in een oven.. Het is absoluut niet nodig om ervaring te hebben met boetseren of met het materiaal powertex. Alles wordt je stap voor stap uitgelegd, ik laat het je zien en jij doet je ding....

 

Het leukste van deze creatie is wel dat alle uiltjes er aan het einde van de cursus hun eigen look hebben gekregen. De kleuren worden in dagdeel 2 gezet. Deze creatie van klei kan ook buiten staan. Powertex is een vormpolymeer dat betekent dat het niet in een oven hoeft. Het hardt uit zichzelf uit en is weerbestendig.

Deze cursus start weer in februari. Voor data zie hieronder. Let op de data hieronder genoemd zijn voor het 1e dagdeel! Het 2e dagdeel vindt plaats maximaal 10 dagen na dagdeel 1. Hou hier in je agenda rekening mee. We plannen dagdeel 2 tezamen met elkaar tijdens dagdeel 1.

WANNEER?

Data: (maak een keuze)

woensdag 15 februari / maandag 20 februari / dinsdag 21 februari/ woensdag 22 februari / donderdag 23 februari / zaterdag 4 maart / woensdag 8 maart / zaterdag 11 maart.

Liever een andere dag? Andere datum? Er is altijd ruimte om te schuiven in mijn planning. Mail gerust 2 of 3 opties door die passen in jou agenda, dan komen we er vast wel uit. 

Dagdeel 2 het verven, gemiddeld 1 week tot max. 10 dagen na dagdeel 1 kan een ochtend/middag of avond zijn.  Reken erop dat je zeker 3 uurtjes tot max. 4 uurtjes weer bezig bent. 

Tijd > het eerste deel van de cursus begint om  9.00-14.30 uur.

Uiteraard zijn de genoemde tijden richtlijnen, je creatie is klaar als alles in de basis staat bij dagdeel 1 of in de verf staat bij dagdeel 2. De verf is trouwens gelijk droog.

 

 

 

Kosten cursus:

de cursus compleet voor dagdeel 1 en 2 >>> kost 110 euro p.p.

Kun je aanmelden met 3 personen dan bedraagt de cursusprijs 95 euro p.p.

Cursusprijs is inclusief stenen ondergrond (deze varieert in verband met inkoop ervan, kan ook een ronde leisteen zijn, ter plaatse te kiezen), basismaterialen uilen, powertex klei, powertex afwerkmaterialen/verfpigmenten, overig afwerkmateriaal, lesgeld, hartige lunch tijdens dagdeel 1, onbeperkt koffie/thee en lekkers.

Wil je inschrijven? mail dan je gegevens door naar julietteschriek@ziggo.nl of stuur me een pb-tje als je op FB zit. 

 

 

 

ge-update 15.01.2023 AG