NANA oftewel DIKKE DAME BESCHILDEREN diverse mogelijkheden

Ze zijn werkelijk TE LEUK, deze dikke dames oftewel Nana's genoemd. Bekend geworden door de Franse kunstschilderes en beeldhouwster Niki de Saint Phalle. Ze staan symbool voor sterke en onafhankelijke vrouwen en zijn altijd heel kleurrijk van opzet.

NU is deze leuke workshop ook te volgen in mijn atelier.
 

Even ontspannen.. gezelligheid...wat verwennerij (even geen lijn dag vandaag).. kom meedoen met de workshop NANA oftewel DIKKE DAME BESCHILDEREN.

Gewoon zomaar even tussendoor, gewoon omdat het kan.. daarom heb ik ook de prijs leuk gehouden in de hoop dat iedereen deze kan doen. Een leuke bezigheid die je even de tijd en alles om je heen laat vergeten. Eventjes tijd voor jezelf.

Een veel gehoorde gezegde bij deze workshop:" goh, nooit gedacht dat dit zo leuk was om te doen. Hier wordt je best zen van"... .

De nana oftewel dikke dame beeldjes staan voor sterke en onafhankelijke vrouwen. Mooi niet? Je kunt ze in alle kleuren van de regenboog beschilderen. Decoreren met verf en stift. Zo gek en kleurrijk of misschien wel meer ingetogen, zoals jij het leuk vindt.

Je beschildert deze in max. 3 uurtjes. In de ochtend of in de middag.

We schilderen het nana model BLIJ of DARTEL (hangt af van de leveringsbeschikbaarheid).   

Let op: er wordt gestart met deze workshop als er 2 of meer mensen staan aangemeld voor dezelfde datum. Meld je je alleen aan dan kijk ik of er mede gegadigden zijn (zet dit uit op FB etc). 

Meld je aan door te mailen met julietteschriek@ziggo.nl

JE KUNT KIEZEN UIT DE VOLGENDE OPZET:

 

*       1 beeldje in ochtend of avond

 

Je beschildert 1 nana / dikke dame beeldje in een ochtend/avond. Je kunt de data aanhouden die hiernaast in de rechterkolom staan vermeldt. Of indien deze niet schikken in je agenda, zelf een datum overleggen via de mail. 

Prijs all in 40,-- euro pp altijd inclusief lekkers, koffie/thee/drankje/water.

Tijden ochtend 9.15-13.00 uur / avond 18.45 - 22.30 uur.

Je ochtend eindigen met een lekkere lunch? Ook dat is mogelijk.

Met lunchoptie + 10 euro pp., deze volgt dan aansluitend aan het schilderen. Voor deze optie geldt uiteraard een ochtendsessie met aansluitend de lunch (ongeveer 1 uur).

 

 

*       2 beeldjes gedurende de dag inclusief lunch

 

Je beschildert 2 nana beeldjes, Eentje voor en eentje na de lunch. Verf is gelijk droog. Tijd voor deze keuze is van 9.30 tot 15.30 uur (uitloop is mogelijk, lunch duurt ongeveer 3 kwartier). Tussendoor genieten van een heerlijke lunch. Je kunt kiezen uit een datum op deze pagina genoemd en dan wordt het een hele dag. Of overleg met mij een dag naar keuze. Deze mogelijkheid geldt vanaf 2 ingeschreven personen op dezelfde datum. 

Prijs all in 75,-- euro pp (2 nana's + lunch + altijd inclusief lekkers, koffie/thee/drankje). Deze mogelijkheid kun je reserveren van maandag tot en met zaterdag. Zondagen in overleg. 

 

Er zijn weer een gelimiteerd aantal beeldjes beschikbaar, heb ik boekingen van grotere groepjes dan zijn deze zo weg. Hoe eerder je aanmeldt, des te beter! 

Er is altijd genoeg koffie/thee en veel lekkers standaard inbegrepen in de prijs net als gebruik van alle materialen. 

 

DATA:  

dinsdagochtend 27 juni / vrijdagochtend 30 juni / zaterdagochtend 1 juli / dinsdagavond 4 juli / woensdagavond 5 juli / vrijdagochtend 7 juli / zaterdagochtend 8 juli. Planning na 8 juli is medio juni bekent.

Tijden ochtend 9.30-12.30 uur / avond 19.00-22.00 uur.

 

LET OP:

IK HEB EEN BEPERKT AANTAL BEELDJES IN VOORRAAD, DAT BETEKENT OP = OP! 

 

 

ge-update 20.05.2023/ag