BUTTERFLY LOVE .... 1 dag met lunch + dagdeel

Deze prachtige creatie met vlinder maak je in 1 ruim opgezet dagdeel, namelijk tot 14.30 uur in de middag. Dagdeel 2 is gemiddeld 7 tot maximaal 10 dagen lager en duurt ongeveer 4 uurtjes. Dagdeel 2 wordt gebruikt om je creatie in kleur te zetten. 

Dagdeel 1 is klaar als je creatie in klei staat.

Op dag 1 starten we met het maken van de basis en deze in klei te zetten. Tussendoor nuttigen we een lekker soepje met belegde broodjes. 

Bovenop de bol (doorsnede 20 cm) staat een hele grote vlinder en op de bol worden een aantal kleine vlinders bewerkt. De bol wordt geheel bekleed met klei. De bol is geschikt voor binnen en buiten. Powertex materialen zijn weerbestendig ook in regen en kou. Een mooie aanwinst in je tuin of op je tuintafel. Ook binnen een lust voor het oog!

De kleuren zijn op basis van vrije keuze, de foto is hierin slechts een voorbeeld. Er zijn vele prachtige kleuren te maken, vul het in zoals jij het mooi vindt.
In dagdeel 2 laat ik je de mogelijkheden van de verftechniek zien die we hierop toepassen. De verf is gelijk droog en je bol kan mee naar huis. Deze heeft hierna nog ruim 4 weken nodig om compleet uit te harden. Dagdeel 2 vindt plaats op een ochtend of avond. We plannen deze datum met elkaar tijdens dag 1. 

 

Deze creatie kan ook als gedenkmonumentje of urn gebruikt worden. Op de website staat een aparte rubriek over deze creaties. 

Informeer vrijblijvend en gerust via de mail naar de mogelijkheden hierover.

 

Afmetingen: vlinder vleugel tot vleugel 19 cm. Bol heeft een doorsnede van 20 cm. Dat is ongeveer de hoogte van een waterflesje (exclusief de vlinder).

 

Data voor het volgen van het EERSTE DAG : 

deze cursus kun je boeken met een datum naar keuze (indien beschikbaar in mijn agenda) als je met 2 personen kunt aanmelden. Maandag tot en met zaterdag. 

je kunt je inschrijven voor deze cursus op elke ma, di, woe, do, vrijdag en zaterdag van de week.

Meld je je aan met 2 personen, dan kun je er zeker vanuit gaan dat je cursus ook doorgaat. Meld je je alleen aan dan zal ik de datum die we aanhouden voor jou komst, uitzetten op mijn FB pagina. Sluit er iemand bij je aan, dan gaat de cursus door.

Tijden cursus voor het eerste deel, deze start in de ochtenden om 09.00-14.30 uur.

* Tijden zijn altijd richtlijn, uitloop of eerder klaar behoort tot de mogelijkheden. Je creatie is klaar als deze geheel in de basis staat. Door wisselende werktempo's kan de eindtijd variëren. Gelieve daar rekening mee te houden.

 

Schikken deze data je niet, dan kun je bij 2 aanmelders ook zelf de datum bepalen. Overleg deze via mail met mij. Er is altijd ruimte in de agenda om te schuiven. Je kunt deze cursus volgen van maandag tot en met zaterdag.

 

Cursusprijs 119 euro all in. 

Inbegrepen: alle materialen, zowel basis (ondergronden) als afwerkmaterialen (poederpigmenten verf, vernis), gebruik van Powertex klei, soepje en belegde broodjes, onbeperkt koffie/thee, drankje en lekkers.

Je meldt je aan door te mailen naar julietteschriek@ziggo.nl

Vermeldt bij aanmelding dat het gaat om de cursus Butterfly Love.                                                       ge-update 21.04.2023AGPR