BUTTERFLY LOVE .... 

Deze prachtige creatie met vlinders maak je in 2 dagdelen van elk 4 uur. Bovenop de bol (doorsnede 20 cm) staat een hele grote vlinder en op de bol worden een aantal kleine vlinders verwerkt. De bol is geschikt voor binnen en buiten. Powertex materialen zijn weerbestendig ook in regen en kou. Een mooie aanwinst in je tuin of op je tuintafel. Ook binnen een lust voor het oog!

De kleuren zijn op basis van vrije keuze, de foto is hierin slechts een voorbeeld. Er zijn vele prachtige kleuren te maken, vul het in zoals jij het mooi vindt.
In dagdeel 2 laat ik je de mogelijkheden van de verftechniek zien die we hierop toepassen. De verf is gelijk droog en je bol kan mee naar huis. Deze heeft hierna nog ruim 4 weken nodig om compleet uit te harden.

 

Zoals gezegd, deze creatie is geschikt om binnen maar ook om buiten neer te zetten. Deze creatie kan ook als urn voor een dierbare gebruikt worden. Dit is mogelijk omdat gebruik gemaakt wordt van een holle vorm. In deze vorm kan er gekozen worden voor een buiten urn of binnen urn De binnen urn krijgt een deksel, de buiten urn wordt geheel gesloten)
Informeer vrijblijvend en gerust via de mail naar de mogelijkheden hierover.

Afmetingen: vlinder vleugel tot vleugel 19 cm. Bol heeft een doorsnede van 20 cm.

 

Data (vanaf januari a.s.) voor het volgen van het eerste dagdeel staan gepland op: zaterdagochtend 28 maart / vrijdagochtend 3 april / zaterdag 11 april / maandag 20 april / vrijdag 24 april. 


Tijden 09.00-13.00 uur / 18.30-22.30 uur (we stoppen als de basis in klei staat).

 

Schikken deze data je niet, dan kun je bij 2 aanmelders ook zelf de datum bepalen. Overleg deze via mail met mij. Er is altijd ruimte in de agenda om te schuiven. Je kunt deze cursus volgen van maandag tot en met zaterdag, ochtenden of avonden.

Leuk met collegae, vriendinnen, familie....

 

Cursusprijs 69,95 euro.

Inbegrepen: alle materialen, zowel basis (ondergronden) als afwerkmaterialen (poederpigmenten verf, vernis), gebruik van Powertex klei, onbeperkt koffie/thee en lekkers.

Je meldt je aan door te mailen naar info@creajuul.nl