BUTTERFLY LOVE .... 

Deze prachtige creatie met vlinders maak je in 2 dagdelen. Dagdeel 1 duurt van 9.00-16.00* uur. 

Op dag 1 starten we met het maken van de basis en deze in klei te zetten. Tussendoor nuttigen we een lekker soepje met sandwiches.

Dagdeel 2, dit is het deel waarin je deze creatie gaat verven, duurt ongeveer 3-4 uur.

Bovenop de bol (doorsnede 20 cm) staat een hele grote vlinder en op de bol worden een aantal kleine vlinders bewerkt. De bol wordt geheel bekleed met klei. De bol is geschikt voor binnen en buiten. Powertex materialen zijn weerbestendig ook in regen en kou. Een mooie aanwinst in je tuin of op je tuintafel. Ook binnen een lust voor het oog!

De kleuren zijn op basis van vrije keuze, de foto is hierin slechts een voorbeeld. Er zijn vele prachtige kleuren te maken, vul het in zoals jij het mooi vindt.
In dagdeel 2 laat ik je de mogelijkheden van de verftechniek zien die we hierop toepassen. De verf is gelijk droog en je bol kan mee naar huis. Deze heeft hierna nog ruim 4 weken nodig om compleet uit te harden.

 

Deze creatie kan ook als gedenkmonumentje of urn gebruikt worden. Op de website staat een aparte rubriek over deze creaties. 

Informeer vrijblijvend en gerust via de mail naar de mogelijkheden hierover.

 

Afmetingen: vlinder vleugel tot vleugel 19 cm. Bol heeft een doorsnede van 20 cm.

 

Data voor het volgen van het EERSTE DAGDEEL kies je uit onderstaande data: 

maandag 31 mei / donderdag 10 juni / zaterdag 19 juni.

Vanaf eind april + maand mei is deze ook als cursus te volgen. Wil je in dit tijdsbestek meedoen, overleg dan even met mij voor datum opties. Meld je 2 personen aan en je cursus gaat gegarandeerd door! 

Tijden 09.00-16.00 uur / 18.30-22.30 uur (we stoppen als de basis in klei staat).

* Tijden zijn altijd richtlijn, uitloop of eerder klaar behoort tot de mogelijkheden. Je creatie is klaar als deze geheel in de basis staat. Door wisselende werktempo's kan de eindtijd variëren. Gelieve daar rekening mee te houden.

 

Schikken deze data je niet, dan kun je bij 2 aanmelders ook zelf de datum bepalen. Overleg deze via mail met mij. Er is altijd ruimte in de agenda om te schuiven. Je kunt deze cursus volgen van maandag tot en met zaterdag, ochtenden of avonden.

 

DAGDEEL 2 HET VERVEN STEMMEN WE MET ELKAAR AF OP DAGDEEL 1. Dit vindt plaats ongeveer 5 tot max. 9 dagen na dagdeel 1 en kan op een ochtend/middag of avond.

 

Cursusprijs 72,50 euro.

Inbegrepen: alle materialen, zowel basis (ondergronden) als afwerkmaterialen (poederpigmenten verf, vernis), gebruik van Powertex klei, soepje en sandwiches, onbeperkt koffie/thee, drankje en lekkers.

Je meldt je aan door te mailen naar info@creajuul.nl of mail naar julietteschriek@ziggo.nl