BUTTERFLY LOVE .... 

Deze prachtige creatie met vlinders maak je in 2 dagdelen van elk 4 uur. Bovenop de bol (doorsnede 20 cm) staat een hele grote vlinder en op de bol worden een aantal kleine vlinders verwerkt. De bol is geschikt voor binnen en buiten. Powertex materialen zijn weerbestendig ook in regen en kou. Een mooie aanwinst in je tuin of op je tuintafel. Ook binnen een lust voor het oog!

De kleuren zijn op basis van vrije keuze, de foto is hierin slechts een voorbeeld. Er zijn vele prachtige kleuren te maken, vul het in zoals jij het mooi vindt.
In dagdeel 2 laat ik je de mogelijkheden van de verftechniek zien die we hierop toepassen. De verf is gelijk droog en je bol kan mee naar huis. Deze heeft hierna nog ruim 4 weken nodig om compleet uit te harden.

 

Deze creatie kan ook als gedenkmonumentje of urn gebruikt worden. Op de website staat een aparte rubriek over deze creaties. 

Informeer vrijblijvend en gerust via de mail naar de mogelijkheden hierover.

 

Afmetingen: vlinder vleugel tot vleugel 19 cm. Bol heeft een doorsnede van 20 cm.

 

Data voor het volgen van het EERSTE DAGDEEL kies je uit onderstaande data: 

PLANNING VOOR 2021:

vrijdagochtend 15 januari / vrijdagavond 15 januari / dinsdagochtend 26 januari / woensdagavond 3 februari / vrijdagochtend 19 februari / dinsdagavond 2 maart.

Tijden 09.00-13.00 uur / 18.30-22.30 uur (we stoppen als de basis in klei staat).

 

Schikken deze data je niet, dan kun je bij 2 aanmelders ook zelf de datum bepalen. Overleg deze via mail met mij. Er is altijd ruimte in de agenda om te schuiven. Je kunt deze cursus volgen van maandag tot en met zaterdag, ochtenden of avonden.

 

DAGDEEL 2 HET VERVEN STEMMEN WE MET ELKAAR AF OP DAGDEEL 1. Dit vindt plaats ongeveer 5 tot max. 9 dagen na dagdeel 1 en kan op een ochtend/middag of avond.

 

Cursusprijs 62,50 euro.

Inbegrepen: alle materialen, zowel basis (ondergronden) als afwerkmaterialen (poederpigmenten verf, vernis), gebruik van Powertex klei, onbeperkt koffie/thee, drankje en lekkers.

Je meldt je aan door te mailen naar info@creajuul.nl of mail naar julietteschriek@ziggo.nl