UIL voor in de TUIN 

Ook in 2021 blijft deze geweldige creatie in het cursusprogramma!

UIL VOOR IN DE TUIN

 

In de foto's bij dit bericht laat ik je vele uilen zien die door cursisten zijn gemaakt. De uil kun je op de bijgeleverde pin zetten en het hele jaar door je tuin of balkon laten opvrolijken!

Hoe gaat die van jou eruit zien?

 

Gemaakt in 2 dagdelen van elke 4 uur.

In het eerste dagdeel maken we de basis, dat wil zeggen de uil in klei. Je hoeft geen crea bea te zijn ook ervaring met powertex is niet nodig.

In dagdeel 2 wordt de uil in de verf gezet. Deze is na afloop gelijk droog en klaar om met jou mee naar huis te gaan. 

 

 

Het 2e deel stemmen we met elkaar af tijdens dagdeel 1. Gemiddeld zit tussen dagdeel 1 en dagdeel 2 een termijn van 5 tot maximaal 10 dagen. 

 

BeschrijvingDeze uil voor in de tuin meet ongeveer 23 cm hoog.  De uil kan op een metalen pin geschoven worden (inbegrepen in de cursus prijs). Er is ook nog een uil die op hoge poten staat. Deze kan tegelijk met deze uil variant gemaakt worden. Kijk even onder Uil op stelten als je hier info over wilt. 

 

Cursusprijs compleet alle basis en afwerkmaterialen  65 euro, incl. onbeperkt koffie,thee en lekkers.

 

Super leuk in je tuin of balkon maar ook leuk voor onderwijsinstanties om de tuin op te vrolijken bijvoorbeeld. Zeker in deze tijd van het jaar, want ook dan kan deze gewoon buiten blijven staan.

 

Data voor het EERSTE DEEL: kies een datum >> 

maandagochtend of avond 15 februari / zaterdagochtend 27 februari / woensdagochtend of avond 3 maart / vrijdagochtend 19 maart.

*Mochten deze data je niet schikken, kun je ook via de mail een datum overleggen. Reserveer je een datum maar deze kan door de corona maatregelen niet doorgaan, dan kun je kosteloos je cursus verplaatsen.

Tijden ochtend 09.00-13.00 uur / avond 18.30-22.30 uur. Hou altijd rekening met uitloop van tijd. Gebeurd soms...

 

Voorlopig staat het aantal deelnemers per datum op 2 maximaal. Wil je met 2 meedoen maar de data komen niet uit? er zijn altijd opties, mail en vraag gerust. Mogelijk van maandagen tot en met zaterdagen.

 

Meedoen? of je wilt iets vragen?

mail mij via julietteschriek@ziggo.nl . Je ontvangt per omgaande een bericht terug. 

 

CORONA leefregels? lees hier meer over op de website hoofdpagina.