Aanmelden graag door te mailen naar info@creajuul.nl 

MOLLETJE.. deze mag vast wel in de tuin...

Molletje wordt gemaakt met Powertex klei en is geschikt voor buiten.

Een deel van de basis staat voor je klaar. We maken molletje in 2 dagdelen van 4 uur. Dagdeel 1 is het maken van de molshoop en molletje zelf. Het dagdeel is tot een einde gekomen als alles in de klei staat.
Richtlijn hiervoor is 4 uur (uitloop is mogelijk). Omdat dit een nieuwe cursus is, zal de tijd die de eerste cursisten nodig hebben worden aangehouden als richtlijn.

Je hoeft geen ervaring te hebben met kleien of met het materiaal Powertex. Je krijgt van mij stap voor stap begeleiding.

Molletje is zelf ongeveer 23 cm groot, de molshoop heeft onderaan een doorsnede van 30 cm.

Je kunt ervoor kiezen om de molshoop helemaal in KLEI (zoals op de foto) te maken of met wrappers (stoftechniek). Beiden zijn geschikt voor buiten maar hebben een verschillende uitstraling en dus ook verschillende CURSUSPRIJS* (zie hieronder). Molletje zelf wordt helemaal met klei gemaakt.

In het 2e deel, wordt molletje geverfd. Dit gebeurt met Powertex poederpigmenten in combinatie met easy varnish (vernis). Na het uitharden van ongeveer 6 weken kan molletje buiten staan.

Tijdens de cursus krijg je onbeperkt koffie/thee en veel lekkers (koek/chocolade/cake) (dus even skippen die dieet dag 😂).

De totale cursusprijs voor molletje met molshoop in KLEI bedraagt 79 euro. Maak je molletje's hoop net als bij de Bunny creatie (zie foto) dan bedraagt de cursus 72,50 euro.

Geef bij aanmelding aan welke variant je wilt gaan doen.
In deze prijs zit inbegrepen alle basisvormen, basismaterialen, een enorme hoeveelheid klei, verfpigmenten en vernis.
Met als bonus 2 dagdelen gezellig bezig creatief zijn en een prachtige creatie in je tuin of op je balkon.

Data: (per datum zijn er 4 plaatsen beschikbaar)

woensdagochtend 24 juni / woensdagavond 24 juni / zaterdagochtend 4 juli / maandagavond 6 juli / zaterdagochtend 11 juli / vrijdagochtend 21 augustus / woensdagavond 26 augustus / zaterdagochtend 5 september / maandagavond 14 september / vrijdagavond 25 september / dinsdagochtend 13 oktober.

Of overleg zelf een datum door een mailtje te sturen. Voorwaarde is dat je dan aanmeldt met minimaal 2 personen.

Tijd eerste dagdeel: 9.00-13.00 uur.

DAGDEEL 2 STEMMEN WE OP DAGDEEL 1 MET ELKAAR AF. Hier zit ongeveer 1 week tot maximaal 2 weken tussen. Verven kan ook een avonddeel zijn.

TIPS: molletje is in voor- en zomerseizoen erg leuk ergens in de tuin of op het gras. Maar ook op je balkon een grappig detail. In het naseizoen kan hij gewoon buiten blijven, leuk op een saaie tuintafel of een wat kale tuin/border/balkon.

Wil je aanmelden? mail naar info@creajuul.nl 

Je kunt nu reserveren voor bovengenoemde data.

Mocht door de regelingen van het CORONA maatregelen de datum in het gedrang komen, dan zal deze worden verplaatst naar een tijdsbestek waarin het weer mogelijk is cursussen te volgen.  Verplaatsing van de cursusdatum is kosteloos. Overige annulerings-voorwaarden vind je terug in de bevestiging die je ontvangt na reservering.