Aanmelden graag door te mailen naar

julietteschriek@ziggo.nl 

of gebruik het aanmeldformulier op de hoofdpagina van mijn website!

 

MOLLETJE.. deze mag vast wel in de tuin...

M O L L E T J E voor in de tuin of als decoratie op je balkon?

Cursus opzet 2 x dagdeel van ieder 4 uurtjes.

Molletje wordt gemaakt met Powertex klei en is geschikt voor buiten. Ervaring hoe je niet te hebben, ook niet het zijn van een crea bea. Laat je verrassen hoe het gaat om zoiets leuks te maken! Ik kan je vertellen... het gaat niet zoals jij denkt!

Een deel van de basis staat voor je klaar. We maken molletje in 2 dagdelen van 4 uur. Dagdeel 1 is het maken van de molshoop en molletje zelf. Het dagdeel is tot een einde gekomen als alles in de klei staat.
Richtlijn hiervoor is 4 uur (uitloop is mogelijk). Omdat dit een nieuwe cursus is, zal de tijd die de eerste cursisten nodig hebben worden aangehouden als richtlijn. Dagdeel 2 is het verven. 

 

Je hoeft geen ervaring te hebben met kleien of met het materiaal Powertex. Je krijgt van mij stap voor stap begeleiding.

Molletje is zelf ongeveer 23 cm groot, de molshoop heeft onderaan een doorsnede van 30 cm.

Molletje wordt met klei gemaakt. Ik laat je alles zien, ervaring is echt niet noodzakelijk. De molshoop maken we met stoftechniek. Ook hiervoor is ervaring niet noodzakelijk.

Ik garandeer je dat het lukt!

 

In het 2e deel, wordt molletje geverfd. Dit gebeurt met Powertex poederpigmenten in combinatie met easy varnish (vernis). Na het uitharden van ongeveer 6 weken kan molletje buiten staan.

Tijdens de cursus krijg je onbeperkt koffie/thee en veel lekkers (koek/chocolade/cake) (dus even skippen die dieet dag 😂).

 

Data dagdeel 1 : (op door de week data max 4 personen op zaterdag max 3 personen)

donderdagochtend 8 juli / vrijdagochtend 14 juli (deel 2 voor deze datum moet voor 23 juli plaatsvinden ivm zomersluiting)/ woensdagochtend 18 augustus / zaterdagochtend 21 augustus / donderdagavond 26 augustus / maandagavond 30 augustus.

 

Tijd eerste dagdeel: 9.00-13.00 uur / avond 18.30-22.30 uur.

kom je met 2? je hebt een voorkeur voor een dag in de week of een zaterdag? mail even wat jou uitkomt.

 

DAGDEEL 2 (het verven van molletje) STEMMEN WE OP DAGDEEL 1 MET ELKAAR AF. Hier zit ongeveer 1 week tot maximaal 2 weken tussen. Verven kan ook een avonddeel zijn.

PRIJS VOOR DEZE CURSUS BEDRAAGT 85 EURO  (alle materialen, zowel basis als afwerk materiaal, verfpigmenten, lesgeld 2 dagdelen, onbeperkt koffie/thee en lekkers tijdens het werken)

 

Wil je aanmelden? mail naar julietteschriek@ziggo.nl