MY ANGEL IN WHITE... (engel) cursus in 1 dag 

Gemaakt in 1 dag met lunch. Is ze niet prachtig deze engel?
We maken gebruik van Powertex vloeibaar en stoffen en andere materialen.
Geen ervaring nodig (maar wel wat geduld), ik laat je alles zien en geef tips waar nodig. Een deel van de basis staat voor je klaar.

Hoe gaat jouw engel eruit zien?

Programma: we starten na uitleg met het maken van de basis. Daarna gaan we de engel "aankleden". Tussendoor genieten we van een lekkere lunch en vervolgen onze weg waar we gebleven waren. Deze engel wordt niet geverfd maar krijgt haar kleur door gebruik van verschillende materialen die verwerkt worden in de kleur Powertex ivoor. Ze houdt hierdoor haar serene uitstraling. Aan het einde van de dag kan je engel mee naar huis. Deze creatie is alleen geschikt voor binnen.

Je kunt deze cursus volgen op:

zaterdag 13 februari 2021 / donderdag 18 februari 2021 / dinsdag 23 februari 2021 / woensdag 3 maart 2021.

Komen deze data je niet gelegen en je bent met 2?  Overleg via de mail voor andere datum opties.

Prijs all in : 79 euro.
Uiteraard krijg je ook nog lekker koffie/thee en lekkers tussendoor.

 

***** CORONA  ******

Ik zal deze cursus weer opstarten vanaf medio juni bij maximaal 2 cursisten. Dit betekent dat in mijn atelier ruimte is om met 3 personen in ruime afstand van elkaar te kunnen zitten. Ook ga ik ervan uit dat als je je niet fit voelt, je klachten ervaart die bij Corona ziektebeeld horen, je de cursus zelf zult verplaatsen naar een andere datum (dit is kosteloos). Het kan natuurlijk niet de bedoeling zijn dat we elkaar in gevaar brengen, dat geldt uiteraard ook voor mij. In mijn atelier werken we altijd met handschoenen en schorten aan. Je mag maar niet verplicht, zelf de keuze maken een mondkapje te dragen (zelf meebrengen). Ik zal ten alle tijden gepaste afstand houden en als het niet anders kan, je daarvoor je toestemming vragen. Heb je hier verder nog vragen over, stel ze dan even via de mail. Ik beantwoord ze graag. 

 

AANMELDEN OF VRAGEN?
mail naar julietteschriek@ziggo.nl of info@creajuul.nl