Grote UIL voor in de TUIN           2 x dagdeel à 4 uurtjes

NOG ALTIJD ZEER GELIEFD IN MIJN CURSUSPROGRAMMA. 

In de foto's bij dit bericht laat ik je vele uilen zien die door cursisten zijn gemaakt. De uil kun je op de bijgeleverde pin zetten en het hele jaar door je tuin of balkon laten opvrolijken! De uil is 23 cm hoog (exclusief de grondpin die je er ook bij krijgt).

Hoe gaat die van jou eruit zien?

 

Gemaakt in 2 dagdelen van elke 4 uur.

In het eerste dagdeel maken we de basis, dat wil zeggen de uil in klei. Je hoeft geen crea bea te zijn ook ervaring met powertex is niet nodig.

In dagdeel 2 wordt de uil in de verf gezet. Deze is na afloop gelijk droog en klaar om met jou mee naar huis te gaan. 

 

 

Het 2e deel stemmen we met elkaar af tijdens dagdeel 1. Gemiddeld zit tussen dagdeel 1 en dagdeel 2 een termijn van 5 tot maximaal 10 dagen. 

 

BeschrijvingDeze uil voor in de tuin meet ongeveer 23 cm hoog.  De uil kan op een metalen pin geschoven worden (inbegrepen in de cursus prijs). Er is ook nog een uil die op hoge poten staat. Deze kan tegelijk met deze uil variant gemaakt worden. Kijk even onder Uil op stelten als je hier info over wilt. 

Powertex klei maak ik vooraf. Deze komt tot stand met vloeibare powertex tezamen met Stone Art poeder. Mix je deze door elkaar dan krijg je klei. Door de 2 componenten verharder in Powertex,  hard de klei vanzelf uit. Mede door de verharder is deze klei super geschikt om buiten creaties mee te maken. Het verfsysteem van Powertex zorgt nog voor extra waterdichtheid en kleurvastheid. Gegarandeerd jaren plezier van je creatie. Bij deze creatie wordt gebruik gemaakt van 2 soorten klei. Een klei die niet craqueleert en een die het wel doet. Dit geeft een leuk effect op het lijfje van de uil. 

 

Cursusprijs compleet alle basis en afwerkmaterialen  79 euro, incl. onbeperkt koffie,thee en lekkers op beide dagdelen. Inclusief metalen pin om de uil op te zetten voor buiten.  De cursusprijs bedraagt per 1 oktober 87,50 euro. 

 

Super leuk in je tuin of balkon maar ook leuk voor onderwijsinstanties om de tuin op te vrolijken bijvoorbeeld. Zeker in deze tijd van het jaar, want ook dan kan deze gewoon buiten blijven staan.

 

Data voor het EERSTE DEEL: kies een datum >> 

DEZE CURSUS KUN JE WEER VOLGEN NA DE ZOMERVAKANTIE. Je kunt je plekje alvast reserveren. 

Zomersluiting van 25 juli t/m 15 augustus

woensdagavond 3 september / vrijdagochtend 10 september / zaterdagochtend 11 september (VOL)  / zaterdagochtend 25 september (VOL) / donderdagavond 30 september / maandagavond 4 oktober. 

Aantal beschikbare plaatsen per datum = 4. Op zaterdagochtend kunnen er 3 personen deelnemen.

Tijden 09.00-13.00 uur / 18.30-22.30 uur. Hou altijd rekening met uitloop van tijd. Gebeurd soms...

 

Liever een andere dag of ander dagdeel? Schuiven in mijn agenda is altijd mogelijk. Als je met 2 personen kunt aanmelden, overleg dan even via de mail naar andere dagen.

 

 

Meedoen? of je wilt iets vragen? mail mij via julietteschriek@ziggo.nl . Je ontvangt per omgaande een bericht terug. 

 

 

 

 

 

Deze cursus wordt ook gegeven in het Kursusprojekt Loosdrecht.

Zie voor info www.kploosdrecht.nl

Inschrijven hiervoor kan in september 2021 en in het voorjaar van 2022.

Deze cursus vindt plaats in Loosdrecht op zaterdag 23 april 2022 en de zaterdag erna (voor het verven, dagdeel 2).

Tijden 9.00-13.00 uur.

Inschrijven kan via de website. Kosten 72 euro.