3 UILTJES op een boomstam

 

Deze creatie omvat 3 verschillende uiltjes in verschillend formaat. Er zijn boomstammetjes die lang zijn, kort zijn, recht zijn, enfin... keuze genoeg. Op elke boomstam staan ze te leuk!

Je maakt deze creatie in 2 dagdelen van elk 4 uurtjes.

 

 

 

In het eerste dagdeel gaan we de basis maken van deze uiltjes. Ze worden gemaakt met Powertex klei (niet in de oven). Je hoeft geen ervaring te hebben met klei, een kleier te zijn of een crea bea te zijn. Deze cursus is leuk voor iedereen die het aandurft te creëren en te genieten. Want zeg nou zelf, eigen gemaakt is toch veel leuker!

 

In het 2e dagdeel (de datum hiervoor stemmen we nog met elkaar af) worden ze geverfd.

Super leuk en niet moeilijk! Doe je ook mee? 

Leuke aanwinst op je tuintafel, balkon of ergens een hoekje in de tuin of op het terras.

Succes gegarandeerd!

 

Data voor het EERSTE DEEL: 

vrijdagavond 8 januari / donderdagavond 14 januari / vrijdagavond 22 januari / maandagavond 1 februari. Liever overdag? Dat kan! Ochtend of middag, meld je aan met 2 en overleg een andere datum via de mail.

 

Tijd 18.30-22.30 uur.

 

 

Prijs voor de gehele cursus all in bedraagt 59 euro.

Dagdeel 2 het verven van de uiltjes gebeurd gemiddeld 7 tot maximaal 10 dagen later. De datum hiervoor bepalen we met elkaar op dagdeel 1. De verf is gelijk droog en ready to go!

 

***** CORONA  ****** in verband met corona kunnen er op dit moment slechts 2 personen per datum meedoen. Wil je met 3 of 4 komen, overleg dan even via de mail of telefoon met mij.

Maatregelen omtrent corona lees je op de hoofdpagina van deze website.

 

Aanmelden? mail je aanmelding even door.. handig voor mij in verband met het sturen van de bevestiging... julietteschriek@ziggo.nl