OORWURMPOTJE Kikker (2 x dagdeel)

Deze super gezellige kikker staat erg vrolijk in tuin of balkon. Je kunt onderin het potje wat hooi stoppen en maakt hiermee een onderkomen voor oorwurmpjes. De meesten vinden deze niet zo leuk maar ze zijn bijzonder nuttig. 's Nachts gaan zij namelijk op pad en halen gratis en voor niets de luizen uit je plantjes. Hoe handig en milieuvriendelijk ook nog.
Niet zo'n fan van deze beestjes, zonder het hooi ook erg gezellig om tussen je plantjes te zetten.

 

Deze cursus beslaat 2 dagdelen. In dagdeel 1 (ochtend of avond) maken we de basis. Omdat het belangrijk is dat deze deels uithardt, verven we deze creatie een aantal dagen later.

 

 

**** TIP *****
Kom van ver weg? En is 2 dagdelen niet handig? En je hebt iemand met wie je dit samen wil doen?
In de regio waar ik woon (de Vechtstreek, rand van Het Gooi) kun je ook erg leuk overnachten in een B&B. Bijvoorbeeld bij De Wilgen Logies (4 Wilgen) in Vreeland. Deze B&B is op een kaasboerderij. Zij verkopen de lekkerste kaas en zelfgemaakt ijs maar hebben prachtige locaties om te overnachten. Het dorpje Vreeland ligt naast Nederhorst den Berg. De omgeving leent zich bij uitstek voor mooie fietstochten. Een leuke combi met een cursus wellicht? Op een ochtend (kies zelf de dag van starten) de cursus, 's middags erop uit en overnachten om de volgende ochtend terug te komen om je creatie af te maken. Een geslaagd uitje! En even lekker ontspannen in deze toch wat moeizame en stressvolle tijd.
Informeer gerust naar weekend data om je cursus op deze manier te volgen. Je kunt een 2 dagen achter elkaar combineren, vb zaterdag met een zondag maar ook maandag met een dinsdag.

 

De cursus kost 52,50 euro voor 2 dagdelen, inclusief onbeperkt koffie/thee/ eigengemaakte cake en lekkers.

De data voor dagdeel 1 staan hieronder vermeld. Kies je favoriete datum uit de reeks en meld je aan via julietteschriek@ziggo.nl


Dagdeel 2 vindt plaats gemiddeld 5 tot max 9 dagen na dagdeel 1 (tenzij je kiest voor een 2 daags weekend cursus).
Deze datum spreken we met elkaar af tijdens dagdeel 1.

 

Data: deze cursus staat op dit moment niet ingepland. .

Deze cursus wordt ook gegeven in het kursusprojekt Loosdrecht. De datum staat gepland op 6 maart 2021 voor het eerste deel. Een week later volgt deel 2, beiden op zaterdagochtend. Zie hiervoor de website (KP loosdrecht) en verdere info op hun website. 
Data komen niet gelegen? Je bent met 2 om aan te melden? Overleg naar opties via de mail!

 

***** CORONA **** lees voor maatregelen omtrent corona de tekst hierover op de hoofdpagina van deze website.