MAANVIS klein of groot

Deze prachtige maanvis maak je in 1.5 dag. Deze 1.5 dag is gesplitst in 1 hele en een halve dag. De hele dag is  inclusief een lekkere lunch. Op deze dag maak je de basis van de vis en wordt de vis in klei gezet. Na een aantal dagen drogen volgt nog een dagdeel voor het in kleur zetten van de vis.
We werken met Powertex klei en kleurpigmenten uit het Powertex verfsysteem. Een prachtige creatie waar je zeker complimenten over gaat krijgen.

De data in dit bericht zijn voor de eerste dag.
Het 2e dagdeel (3 tot 4 uurtjes) is een ochtend/middag of avond en wordt met het groepje waarin je zit afgestemd.
Gemiddeld zit er een week (max. 2 weken) tussen dagdeel 1 en 2.

Wil je eens meemaken hoe het werkt of van een frame een creatie te laten "groeien" als deze? Geef je dan op !

De diameter van het lijf van deze vis is 16 cm voor de kleine en 24 cm voor de grote. Dit is exclusief de vinnen en voelsprieten.

 

Data VOOR DE EERSTE DAG:

zaterdag 19 september / dinsdag 22 september / zaterdag 26 september / dinsdag 29 september /donderdag 1 oktober  (LET OP dagdeel 2 voor deze datum vindt plaats tussen 5 en 9 oktober).   Tijd 9.15-17.00 uur.

 

Schikken deze data je niet? Je kunt met 2 personen aanmelden? Overleg via de mail met mij voor een andere datum.

 

LET OP: In verband met het bestellen van frames en de levertijd hiervan, is het verstandig je zo snel mogelijk op te geven als je met deze data mee wilt doen.

Komen de data in dit bericht je niet uit, dan kun je ervoor kiezen om zelf een datum voorstel te doen. Dit voorstel kun je per mail aan mij laten weten. Ik start als ik 2 deelnemers op een datum heb ingeschreven.

 

AFMETINGEN VAN DE VIS:  foto 1 vis 16 cm / foto 2 vis 24 cm, deze afmetingen zijn zonder de vinnen. Reken hier nog eens zoveel cm bij. 

 
Kleine maanvis diameter 16 cm (diameter van het middenstuk lijf!!) CURSUSPRIJS 89,95 euro (foto met de keukenrol erbij)
Grote maanvis* diameter 24 cm (diameter van het middenstuk lijf !!!) CURSUSPRIJS 139,95 euro.

(*als het niet lukt de grote maanvis af te krijgen op de eerste dag dan plannen we in overleg nog max. 2 uur om deze af te maken, dit zit bij de prijs inbegrepen). Verven doen we met elkaar op hetzelfde dagdeel. Het is de bedoeling dat de kleine vis in ieder geval in de klei staat aan het einde van dag 1.

Prijzen zijn inclusief frame / basis en afwerkmaterialen Powertex / kleurpigmenten + vernis Powertex verfsysteem, lunch op dag 1, koffie/thee en lekkers als je hier bent.

 

Foto 1 is de vis met diameter 16 cm. Foto 2 is de vis met afmeting 24 cm.

 

Je meldt je aan door te mailen naar info@creajuul.nl  of mail  naar julietteschriek@ziggo.nl.

Je ontvangt binnen 1 dag een antwoord op je mail.

 

 

***** CORONA ******

voor de maatregelen omtrent corona lees je even de rubriek op de home pagina. Bij aanmelding ontvang je een bevestigingsmail waarin alles nog even uitgelegd wordt.

Het is niet mogelijk om met meer dan 2 personen aan te melden.