MAANVIS klein of groot

Deze prachtige maanvis maak je in 1.5 dag. In een hele dag inclusief een lekkere lunch maak je de basis van de vis en wordt de vis in klei gezet. Na een aantal dagen drogen volgt nog een dagdeel voor het in kleur zetten van de vis.
We werken met Powertex klei en kleurpigmenten uit het Powertex verfsysteem. Een prachtige creatie waar je zeker complimenten over gaat krijgen.

De data in dit bericht zijn voor de eerste dag.
Het 2e dagdeel (3 tot 4 uurtjes) is een ochtend/middag of avond en wordt met het groepje waarin je zit afgestemd.
Gemiddeld zit er een week (max. 2 weken) tussen dagdeel 1 en 2.

Wil je eens meemaken hoe het werkt of van een frame een creatie te laten "groeien" als deze? Geef je dan op ! De vis heeft de afmeting 16 cm.

 

Data:

donderdag 16 april / dinsdag 28 april / donderdag 7 mei / zaterdag 16 mei. Tijd 9.15-17.00 uur.

 

Schikken deze data je niet? Je kunt met 2 of meer personen aanmelden? Overleg via de mail met mij voor een andere datum.

 

LET OP: In verband met het bestellen van frames en de levertijd hiervan, is het verstandig je zo snel mogelijk op te geven als je met deze data mee wilt doen.

Komen de data in dit bericht je niet uit, dan kun je ervoor kiezen om zelf een datum voorstel te doen. Dit voorstel kun je per mail aan mij laten weten. Ik start als ik 2 deelnemers op een datum heb ingeschreven.

 

AFMETINGEN VAN DE VIS:  foto 1 vis 16 cm / foto 2 vis 24 cm 

 
Kleine maanvis diameter 16 cm CURSUSPRIJS 89,95 euro (foto met de keukenrol erbij)
Grote maanvis* diameter 24 cm CURSUSPRIJS 139,95 euro.

(*als het niet lukt de grote maanvis af te krijgen op de eerste dag dan plannen we in overleg nog max. 2 uur om deze af te maken, dit zit bij de prijs inbegrepen). Verven doen we met elkaar op hetzelfde dagdeel. Het is de bedoeling dat de kleine vis in ieder geval in de klei staat aan het einde van dag 1.

Prijzen zijn inclusief frame / basis en afwerkmaterialen Powertex / kleurpigmenten + vernis Powertex verfsysteem, lunch op dag 1, koffie/thee en lekkers als je hier bent.

De foto toont grote maanvis 24 cm
Maanvis 24 cm is echt een behoorlijk groot beeld. Je kunt dus ook een kleine maken, 16 cm. 

Maak je na de kleine maanvis ook nog de grote maanvis, dan krijg je 10% korting op de cursus grote maanvis. Deze korting wordt verrekend bij betaling van de cursus grote maanvis.

 

Je meldt je aan door te mailen naar info@creajuul.nl