MAANVIS klein of groot

Deze prachtige maanvis maak je in 1.5 dag. In een hele dag inclusief een lekkere lunch maak je de basis van de vis en wordt de vis in klei gezet. Na een aantal dagen drogen volgt nog een dagdeel voor het in kleur zetten van de vis.
We werken met Powertex klei en kleurpigmenten uit het Powertex verfsysteem. Een prachtige creatie waar je zeker complimenten over gaat krijgen.

De data in dit bericht zijn voor de eerste dag.
Het 2e dagdeel (3 tot 4 uurtjes) is een ochtend/middag of avond en wordt met het groepje waarin je zit afgestemd.
Gemiddeld zit er een week (max. 2 weken) tussen dagdeel 1 en 2.

Wil je eens meemaken hoe het werkt of van een frame een creatie te laten "groeien" als deze? Geef je dan op !

De diameter van het lijf van deze vis is 16 cm voor de kleine en 24 cm voor de grote. Dit is exclusief de vinnen en voelsprieten.

 

Data VOOR DE EERSTE DAG:

vrijdag 28 augustus / donderdag 3 september / dinsdag 8 september / vrijdag 18 september / zaterdag 26 september / woensdag 30 september / vrijdag 16 oktober / maandag 19 oktober.  Tijd 9.15-17.00 uur.

 

Schikken deze data je niet? Je kunt met 2 personen aanmelden? Overleg via de mail met mij voor een andere datum.

 

LET OP: In verband met het bestellen van frames en de levertijd hiervan, is het verstandig je zo snel mogelijk op te geven als je met deze data mee wilt doen.

Komen de data in dit bericht je niet uit, dan kun je ervoor kiezen om zelf een datum voorstel te doen. Dit voorstel kun je per mail aan mij laten weten. Ik start als ik 2 deelnemers op een datum heb ingeschreven.

 

AFMETINGEN VAN DE VIS:  foto 1 vis 16 cm / foto 2 vis 24 cm, deze afmetingen zijn zonder de vinnen. Reken hier nog eens zoveel cm bij. 

 
Kleine maanvis diameter 16 cm (diameter van het middenstuk lijf!!) CURSUSPRIJS 89,95 euro (foto met de keukenrol erbij)
Grote maanvis* diameter 24 cm (diameter van het middenstuk lijf !!!) CURSUSPRIJS 139,95 euro.

(*als het niet lukt de grote maanvis af te krijgen op de eerste dag dan plannen we in overleg nog max. 2 uur om deze af te maken, dit zit bij de prijs inbegrepen). Verven doen we met elkaar op hetzelfde dagdeel. Het is de bedoeling dat de kleine vis in ieder geval in de klei staat aan het einde van dag 1.

Prijzen zijn inclusief frame / basis en afwerkmaterialen Powertex / kleurpigmenten + vernis Powertex verfsysteem, lunch op dag 1, koffie/thee en lekkers als je hier bent.

 

Foto 1 is de vis met diameter 16 cm. Foto 2 is de vis met afmeting 24 cm.

 

Je meldt je aan door te mailen naar info@creajuul.nl  of mail  naar julietteschriek@ziggo.nl.

Je ontvangt binnen 1 dag een antwoord op je mail.

 

 

***** CORONA ******

Ik zal deze cursus weer opstarten vanaf begin juni bij maximaal 2 cursisten. Dit betekent dat in mijn atelier ruimte is om met 3 personen in ruime afstand van elkaar te kunnen zitten. Ook ga ik ervan uit dat als je je niet fit voelt, je klachten ervaart die bij Corona ziektebeeld horen, je de cursus zelf zult verplaatsen naar een andere datum (dit is kosteloos). Het kan natuurlijk niet de bedoeling zijn dat we elkaar in gevaar brengen, dat geldt uiteraard ook voor mij. In mijn atelier werken we altijd met handschoenen en schorten aan. Je mag maar niet verplicht, zelf de keuze maken een mondkapje te dragen (zelf meebrengen). Ik zal ten alle tijden gepaste afstand houden en als het niet anders kan, je daarvoor je toestemming vragen. Heb je hier verder nog vragen over, stel ze dan even via de mail. Ik beantwoord ze graag.