HOOGLANDER KOE

***** CORONA  ******

Maatregelen omtrent corona vind je op de hoofdpagina van deze website. 

 

 

Aanmelden? mail je gekozen datum door naar julietteschriek@ziggo.nl

 

CURSUS HOOGLANDER KOE... GEMAAKT DOOR JOU!

Een super leuke creatie deze prachtige hooglander.

In het echt vind ik deze beesten helemaal geweldig! In mijn cursusaanbod is deze creatie een topper.

Gemaakt in een cursus opzet van 1 dag + los dagdeel.

 

Een creatie die start vanaf een frame en met behulp van folie en tape de basisvorm krijgt. Dan gaan we door met klei. Nee niet alle sliertjes hoef je te kleien. Van oorsprong gemaakt met draadjes/sliertjes (stofstructuur) gedoopt in Powertex, bij Crea JUUL doen we het net even anders. Door het toepassen van klei wordt deze creatie echt een mooi beeld om te zien.

 

Je hoeft geen ervaring te hebben met Powertex. Of ervaring te hebben met klei(en). Het wordt je stap voor stap duidelijk uitgelegd.

 

Dan spreken we met elkaar af wanneer we de koe gaan schilderen. Naar verwachting zal dit ongeveer 2 tot 3 uurtjes zijn. Dit plannen we met elkaar op een ochtend, middag of avond. Gemiddelde droogtijd is ongeveer 1 tot maximaal 2 weken. Binnen deze termijn plannen we dus de “2e ronde”. De koe wordt in een brons look techniek gekleurd. Dat wil zeggen met bruintinten ingevuld en afgewerkt met goudkleurige (naar wens) bronzer.


De kosten voor deze compleet verzorgde cursus bedraagt: 85 euro all in.

 

Data dag 1:

zaterdag 17 april / donderdag 29 april 

Tijd 9.15-16.30 uur. 

 

Eindtijden zijn richtlijnen omdat het moeilijk in te schatten is hoe lang een ieder er over doet. De cursus is klaar voor het eerste deel als de koe geheel in de klei staat.

Wanneer je met 2 personen kunt aanmelden, is het mogelijk zelf in overleg met mij de agenda te sturen. Geef in de mail aan welke voorkeuren jullie hebben. Er is altijd ruimte om te schuiven in mijn planning.