HOOGLANDER KOE                     cursus 1 hele dag met lunch + los dagdeel

***** CORONA  ******

Maatregelen omtrent corona vind je op de hoofdpagina van deze website. 

 

Handig om te weten:

Als je naar de planning van mijn cursussen kijkt, zullen je data zien staan die ook bij andere cursussen vermeld worden. Om mijn cursussen te geven is het maken van een planning noodzakelijk., Dat betekent niet dat elke data vol komt met cursisten. 

Regel in mijn boekingen is dat de eerste cursus waarbij 2 personen inschrijven de cursus is die op deze datum doorgaat. Dat betekent dat andere cursussen die op diezelfde datum stonden ingepland, komen te vervallen. Gelukkig blijkt in de praktijk dat ik weinig mensen teleur moet stellen. Ook komt het voor dat mensen zich aanmelden voor een datum in overleg en dat kan soms ook betekenen dat de planning voor die datum wijzigt. 

Kortom wil je zeker zijn van deelname? Meld je dan gewoon zo snel mogelijk aan. Doe je dat alleen dan kijk ik of ik een mede cursist voor je kan vinden. 

Aanmelden? mail je gekozen datum door naar julietteschriek@ziggo.nl

 

Een super leuke creatie deze prachtige hooglander.

In het echt vind ik deze beesten helemaal geweldig! In mijn cursusaanbod is deze creatie een topper.

Gemaakt in een cursus opzet van 1 dag + los dagdeel.

 

Een creatie die start vanaf een frame en met behulp van folie en tape de basisvorm krijgt. Dan gaan we door met klei. Nee niet alle sliertjes hoef je te kleien. Van oorsprong gemaakt met draadjes/sliertjes (stofstructuur) gedoopt in Powertex, bij Crea JUUL doen we het net even anders. Door het toepassen van klei wordt deze creatie echt een mooi beeld om te zien.

 

Je hoeft geen ervaring te hebben met Powertex. Of ervaring te hebben met klei(en). Het wordt je stap voor stap duidelijk uitgelegd.

 

Dan spreken we met elkaar af wanneer we de koe gaan schilderen. Naar verwachting zal dit ongeveer 2 tot 3 uurtjes zijn. Dit plannen we met elkaar op een ochtend, middag of avond. Gemiddelde droogtijd is ongeveer 1 tot maximaal 2 weken. Binnen deze termijn plannen we dus de “2e ronde”. De koe wordt in een brons look techniek gekleurd. Dat wil zeggen met bruintinten ingevuld en afgewerkt met goudkleurige (naar wens) bronzer.

 

De kosten voor deze compleet verzorgde cursus bedraagt: 89 euro all in.

****ZOMER ACTIE  KORTING ***** MELD JE AAN MET 2 PERSONEN TEGELIJK VOOR 31 JULI EN JE BETAALT GEEN 89 MAAR SLECHTS 80 EURO!!! Dat is maar liefst 9 euro korting p.p. Wees er snel bij. Vol = Vol! 

 

LET OP:

Korting is alleen van toepassing op DINSDAG 24 AUGUSTUS of DONDERDAG 2 SEPTEMBER of VRIJDAG 10 SEPTEMBER *. Ook van toepassing indien je via de mail zelf een datum overlegt met mij.

Overige data hieronder vermeld bedraagt de normale cursusprijs. Maximum aantal deelnemers is 4. 

* De korting is alleen van toepassing bij aanmelding tot en met 31 juli a.s.

 

Data dag 1: dinsdag 24 augustus / donderdag 2 september / vrijdag 10 september / dinsdag 14 september / maandag 20 september / vrijdag 24 september.

Tijd 9.15-16.30 uur. 

Eindtijden zijn richtlijnen omdat het moeilijk in te schatten is hoe lang een ieder er over doet. De cursus is klaar voor het eerste deel als de koe geheel in de klei staat.

Maximum aantal deelnemers is 4. Vol = Vol. 

Wanneer je met 2 personen kunt aanmelden, is het mogelijk zelf in overleg met mij de agenda te sturen. Geef in de mail aan welke voorkeuren jullie hebben. Er is altijd ruimte om te schuiven in mijn planning.