NIEUWE CURSUS ***** NANA oftewel DIKKE DAME BESCHILDEREN

 

 
Ze zijn werkelijk TE LEUK, deze dikke dames oftewel Nana's genoemd. Bekend geworden door de Franse kunstschilderes en beeldhouwster Niki de Saint Phalle. Ze staan symbool voor sterke en onafhankelijke vrouwen en zijn altijd heel kleurrijk van opzet.
NU is deze leuke workshop ook te volgen in mijn atelier.
 
* Liever 2 beeldjes beschilderen? Ook dat is mogelijk. Dan heb je meer tijd nodig en is de workshop een hele dag inclusief lunch, uiteraard koffie/thee en lekkers.
Je beschildert dan 2 beeldjes. Kosten totaal 79 euro. Max. 3 personen.
Tijd 10.00-16.00 uur. Je kunt reserveren uit bovengenoemde data (dan wordt het een hele dag ipv ochtend/avond).

Meld je aan door te mailen met julietteschriek@ziggo.nl

Hoe gaat jou beeldje eruit zien? De beeldjes zijn in totale hoogte 17 cm en zijn geplaatst op een houten sokkel. Ze zijn handgemaakt van keramisch gips en door de voorbehandeling met GESSO makkelijk te schilderen. Niet zo handig met penselen? Geen nood, ook daar heb ik een oplossing voor.

Hoe gaat ze eruit zien? Zoveel mogelijkheden en genoeg voorbeelden. De sokkel kan ook in allerlei kleuren geschilderd, passend bij jouw lay out. Felle kleuren of toch wat ingetogen? Ook het lijfje van de dame kan in vele kleuren. Alles staat eigenlijk wel leuk. Laat je inspireren door en met elkaar. Zo leuk! Als ze geheel in de verf staat is het mooier om haar nog te vernissen. Op de foto heeft ze al een laagje gekregen. Deze workshop maakt je gegarandeerd vrolijk! Erg leuk om te doen en tijdens de workshop elkaar te inspireren. Kunstfactor 3.0.

Tijdsduur workshop 2.5 uur, je schildert 1 beeldje*.

Prijs 42,50 euro inclusief alle schilder materialen en gebruik van penselen etc, evenals vernis en natuurlijk veel koffie/thee/lekkers.

 

**** TIP: GEEF JE (CREATIEVE) MOEDER DIT LEUKE UITJE CADEAU VOOR MOEDERDAG ****

 

Data: vrijdagochtend 14 mei / maandagavond 17 mei / maandagochtend en avond 7 juni (avond nog 2 plekjes) / woensdagochtend en avond 16 juni.

Tijden: ochtend 9.30-12.15 uur / avond 18.30-21.15 uur 

Uitloop of eerder klaar is altijd mogelijk. Dit is vooraf niet in te schatten.