NIEUWE CURSUS ***** NANA oftewel DIKKE DAME BESCHILDEREN

Ze zijn werkelijk TE LEUK, deze dikke dames oftewel Nana's genoemd. Bekend geworden door de Franse kunstschilderes en beeldhouwster Niki de Saint Phalle. Ze staan symbool voor sterke en onafhankelijke vrouwen en zijn altijd heel kleurrijk van opzet.

NU is deze leuke workshop ook te volgen in mijn atelier.
 

Deze beeldjes ga je met acrylverf beschilderen. Vooraf teken je een patroon op je beeldje met potlood. Er zijn verschillende voorbeelden als leidraad. In combinatie met acrylstiften maak je het geheel af. Super leuk!

 

 
* Liever 2 beeldjes beschilderen? Ook dat is mogelijk. Dan heb je meer tijd nodig en is de workshop een hele dag inclusief lunch, uiteraard koffie/thee en lekkers.
Je beschildert dan 2 beeldjes. Kosten totaal 79 euro. Max. 3 personen.
Tijd 9.00-15.30 uur. Je kunt reserveren uit hiernaast genoemde data (dan wordt het een hele dag ipv ochtend/avond).

Meld je aan door te mailen met julietteschriek@ziggo.nl

Hoe gaat jou beeldje eruit zien? De beeldjes zijn in totale hoogte 17 cm en zijn geplaatst op een houten sokkel. .

Hoe gaat ze eruit zien? Zoveel mogelijkheden en genoeg voorbeelden. De sokkel kan ook in allerlei kleuren geschilderd, passend bij jouw lay out. Felle kleuren of toch wat ingetogen? Ook het lijfje van de dame kan in vele kleuren. Alles staat eigenlijk wel leuk. Laat je inspireren door en met elkaar. Zo leuk! Als ze geheel in de verf staat is het mooier om haar nog te vernissen. Op de foto heeft ze al een laagje gekregen. Deze workshop maakt je gegarandeerd vrolijk! Erg leuk om te doen en tijdens de workshop elkaar te inspireren. Kunstfactor 3.0.

 

 

DEZE WORKSHOP KAN OOK GECOMBINEERD WORDEN MET EEN LEKKERE HIGH TEA IPV LUNCH. Je schildert dan ook 2 beeldjes. Aan het eind van het beschilderen genieten we van een lekkere high tea. Kosten pp 82,50 euro. Tijd 9.30-16.00 uur. 

Data zie rubriek hiernaast.

Max aantal personen op een doordeweekse dag is 6. Op zaterdag is het maximum aantal 4. Gestart wordt vanaf 3 ingeschrevenen. 

 

 

Dagdeel workshop > tijdsduur workshop 3 uur (uitloop max. half uur), je schildert 1 beeldje*.

Prijs 42,50 euro inclusief alle schilder materialen en gebruik van penselen etc, en natuurlijk veel koffie/thee/lekkers.

Je krijgt van mij vernis apart mee zodat je je beeldje nog kunt vernissen na een droogtijd van ruim 1 week.

 

DATA:

zaterdag(ochtend) 21 augustus / woensdag(ochtend / avond)  25 augustus / vrijdag (ochtend/avond) 3 september / donderdag(ochtend/avond)  9 september / maandag (ochtend/avond) 13 september.

De tussen haakjes genoemde items zijn voor 1 nana in de ochtend of in de avond te volgen.

Tijd hele dag 9.30-16.00 uur met high tea  / met lunch van 9.30 tot 15.30 u.

Tijd dagdeel ochtend 9.00-12.00 uur / avond 18.30-21.30 uur (uitloop half uur is mogelijk).

Overleg gerust als deze data niet uitkomen. Wanneer gestart wordt met 2 personen is ook een andere datum mogelijk.

 

Uitloop of eerder klaar is altijd mogelijk. Dit is vooraf niet in te schatten.