BUTTERFLY LOVE .... 1 dag met lunch + dagdeel

Deze prachtige creatie met vlinder maak je in 1 ruim opgezet dagdeel, namelijk tot 14.30 uur in de middag. Dagdeel 2 is gemiddeld 7 tot maximaal 10 dagen lager en duurt ongeveer 4 uurtjes. Dagdeel 2 wordt gebruikt om je creatie in kleur te zetten. 

Dagdeel 1 is klaar als je creatie in klei staat.

Op dag 1 starten we met het maken van de basis en deze in klei te zetten. Tussendoor nuttigen we een lekker soepje met belegde broodjes. 

Bovenop de bol (doorsnede 20 cm) staat een hele grote vlinder en op de bol worden een aantal kleine vlinders bewerkt. De bol wordt geheel bekleed met klei. De bol is geschikt voor binnen en buiten. Powertex materialen zijn weerbestendig ook in regen en kou. Een mooie aanwinst in je tuin of op je tuintafel. Ook binnen een lust voor het oog!

De kleuren zijn op basis van vrije keuze, de foto is hierin slechts een voorbeeld. Er zijn vele prachtige kleuren te maken, vul het in zoals jij het mooi vindt.
In dagdeel 2 laat ik je de mogelijkheden van de verftechniek zien die we hierop toepassen. De verf is gelijk droog en je bol kan mee naar huis. Deze heeft hierna nog ruim 4 weken nodig om compleet uit te harden.

 

Deze creatie kan ook als gedenkmonumentje of urn gebruikt worden. Op de website staat een aparte rubriek over deze creaties. 

Informeer vrijblijvend en gerust via de mail naar de mogelijkheden hierover.

 

Afmetingen: vlinder vleugel tot vleugel 19 cm. Bol heeft een doorsnede van 20 cm. Dat is ongeveer de hoogte van een waterflesje (exclusief de vlinder).

 

Data voor het volgen van het EERSTE DAGDEEL kies je uit onderstaande data: 

zaterdag 29 januari / vrijdag 11 februari / woensdag 16 februari / vrijdag 25 februari / zaterdag 12 maart. 

Tijden 09.00-14.30 uur 

* Tijden zijn altijd richtlijn, uitloop of eerder klaar behoort tot de mogelijkheden. Je creatie is klaar als deze geheel in de basis staat. Door wisselende werktempo's kan de eindtijd variëren. Gelieve daar rekening mee te houden.

 

Schikken deze data je niet, dan kun je bij 2 aanmelders ook zelf de datum bepalen. Overleg deze via mail met mij. Er is altijd ruimte in de agenda om te schuiven. Je kunt deze cursus volgen van maandag tot en met zaterdag.

 

Cursusprijs 109,95 euro all in. 

Inbegrepen: alle materialen, zowel basis (ondergronden) als afwerkmaterialen (poederpigmenten verf, vernis), gebruik van Powertex klei, soepje en belegde broodjes, onbeperkt koffie/thee, drankje en lekkers.

Je meldt je aan door te mailen naar julietteschriek@ziggo.nl

Vermeldt bij aanmelding dat het gaat om de cursus Butterfly Love.