HAPPY FEET pinguïn, een lollige pinguïn 

Happy feet....

is een heerlijk ronde pinguïn en zo leuk om te maken. Deze pinguïn maak je in 2 dagdelen.

Verrassend hoe deze creatie tot stand komt. Laat je verrassen! Want je hebt vast geen idee!

In dagdeel 1 vormen we de basis en maken we de pinguïn in klei verder. Dan droogt deze ongeveer een week (max. 10 dagen na dagdeel 1) en gaan we deze in brons look verven. Het verven doen we in dagdeel 2. De verf is gelijk droog en je creatie kan mee naar huis. Deze creatie is ongeveer 28 cm hoog. 


Een super leuke creatie die overal in huis "grappig" staat te wezen. Dagdeel 1 duurt ongeveer 4 uurtjes. Dagdeel 2 ongeveer 3 uurtjes.  Tijden zijn richtlijn.

 

Dus pinguïn fans opgelet! Dit is je kans. O, je hoeft geen crea bea te zijn of handig met "knutselen" (wij creëren) want alles wordt je duidelijk uitgelegd. Kans van slagen is .... 100%.

Deze grappigert is ongeveer 29 tot 30 cm hoog. 

 

 

 

Data:   de data voor deze cursus zijn niet ingepland. Dat betekent dat je zelf met mij (via de mail) overleggen kunt wanneer deze cursus te volgen. Dit is mogelijk van maandag tot en met zaterdag. Door de week ochtend/middag of avond. Zaterdagen alleen de ochtend. Inmiddels zijn de zaterdagen volgeboekt tot 16 oktober (update van dit bericht is gemaakt op 24 augustus). Wil je een zaterdag overleg dit dan via de mail. Zaterdagen staan open voor alle cursussen die ik geef. Wie het eerst komt... vol=vol dus! 

 

Tijd 09.00-13.00 uur / 18.30-22.30 uur

 

Prijs: 95 euro, dit is inclusief een zwarte metalen standaard waar Happy Feet op kan staan zonder omvallen. Wil je liever een leisteen plaatje dan kan dit ook. Graag bij aanmelding opgeven. 

Cursusprijs per 1 oktober 2021 > 109,50 euro. 

 

TIP: Wil je deze cursus volgen maar de data of het geplande dagdeel komen niet gelegen? Meld je aan met 2 personen of meer en bepaal zelf wanneer je komt. Je hebt altijd de keuze uit een ochtend of avond (m.u.v. zaterdagen). Overleg met mij via de mail. Schuiven in de agenda is altijd mogelijk. Je bent welkom van maandag tot en met zaterdag.

 

Je meldt je aan door te mailen naar julietteschriek@ziggo.nl