LADY IN RAGS    1 x hele dag met lunch / 1 x dagdeel max. 2 personen

Deze lady heeft een hoofdje en handjes die standaard horen bij het Powertex assortiment, deze hoef je zelf niet te maken. Je kunt kiezen uit 2 verschillende hoofdjes. Het ene hoofdje heeft een "Afrikaanse" look, het andere hoofdje een meer "Middeleeuwse" look.

Geef bij aanmelding aan welke je wilt gebruiken.
Maar je maakt wel haar mooie hoofdtooi, haar jurk...zelf.
Ze is in vele kleuren te maken. Een prachtige creatie in je interieur.

 

We maken deze lady in 1.5 dagdeel. Hoe gaat dit in zijn werk?

Dag 1 > we maken de basis voor deze dame met verschillende basismaterialen en starten dit geheel op een frame. Langzaamaan komt er een dame tot stand.

Vervolgens gaan we de stof voor haar kledij voorbereiden en gebruiken hiervoor vloeibare powertex en stof.

Tussendoor genieten we van een lekkere lunch. Terwijl we lunchen droogt de stof iets aan zodat we dit na de lunch in mooie vormen kunnen "trekken". Aan het einde van de dag heeft ze haar gehele kledij aan en kan deze gaan uitharden.

Dan nog een ochtend/middag of avond om haar in kleur te zetten.

Tussen dag 1 en dagdeel 2 zit gemiddeld 7 tot maximaal 10 dagen. De datum voor het 2e dagdeel spreken we met elkaar af op de eerste dag!!!!!!

 

Prijs voor de gehele cursus bedraagt 95 euro.

Cursusprijs per 1 oktober bedraagt 109,25 euro. 

cursus volgen 1 op 1 ? Zelf een datum bepalen? Ook dit is mogelijk. De kosten voor een 1 op 1 cursus bedragen 110 euro. Mail wanneer het je schikt. 

Aanmelden door te mailen naar julietteschriek@ziggo.nl

ZE IS EN BLIJFT DE MOOISTE.....

EN IEDEREEN KAN DIT!!!!!

deze prachtige creatie waar heel veel eigen inbreng aan te geven is, is weer terug in het programma.

 

De lady maken we met stofverhardingstechniek en Powertex vloeibaar.

Goede instructies en het laten zien van mogelijkheden zorgt ervoor dat je bij mijn atelier altijd met een geslaagde creatie naar huis gaat. Je hoeft hier dus geen crea bea voor te zijn of een ervaren powertexer.

AANKONDIGING:

Vanwege het feit dat leveranciers van Powertex en basismaterialen per 1 oktober 20% prijsverhoging doorvoeren, ben ik helaas genoodzaakt mijn cursusprijzen per 1 oktober a.s. te verhogen. 

Dit betekent dat er gemiddeld 10 tot 20% verhoging gaat plaatsvinden. Per cursus wordt vermeld wat de prijs vanaf 1 oktober gaat worden. De verhoging is per cursus bepaalt en hangt af van de hoeveelheid Powertex materialen en welke ondergronden voor een creatie worden gebruikt. Hierdoor zal de ene cursus duurder worden dan de andere. 

Reserveer je je cursus voor eind september, dan kun je nog meedoen voor de oude cursusprijs ook als dit betekent dat je de cursus in oktober of november volgt. Deze regel is alleen toepasbaar bij aanmeldingen tot 30 september en geldig op cursussen gepland in de maanden oktober en november 2021 (geldt niet voor kerstworkshops).  

Reserveer je na 30 september dan betaal je de prijs zoals genoemd vanaf 1 oktober. 

 

Data dag 1 (maak een keuze):

donderdag 30 september / dinsdag 5 oktober / dinsdag 26 oktober. Wil je deze cursus volgen in de maand november? geef dan via de mail aan wanneer je kunt. Mogelijk van maandag tot en met zaterdag.

Je cursus gaat door als er 2 personen staan ingeschreven voor dezelfde datum. Meld je aan met 2 personen en je cursus gaat zeker door! 

Deel 2 (in kleur zetten van deze creatie) > DUURT 4 UURTJES. Dit dagdeel is te plannen op een  op ochtend, middag of avond. Spreken we met elkaar af op dag 1.

Dag 1 duurt van 9.15-16.30 uur (eindtijd is richtlijn, kan half uur langer of korter zijn).

 

Wil je meedoen met deze cursus maar de datum hierboven is niet handig voor je? Mail even met mij voor opties. Er kunnen 2 personen meedoen!