LADY IN RAGS    1 x hele dag met lunch / 1 x dagdeel max. 2 personen

Deze lady heeft een hoofdje en handjes die standaard horen bij het Powertex assortiment, deze hoef je zelf niet te maken. Je kunt kiezen uit 2 verschillende hoofdjes. Het ene hoofdje heeft een "Afrikaanse" look, het andere hoofdje een meer "Middeleeuwse" look.

Geef bij aanmelding aan welke je wilt gebruiken.
Maar je maakt wel haar mooie hoofdtooi, haar jurk...zelf.
Ze is in vele kleuren te maken. Een prachtige creatie in je interieur.

 

We maken deze lady in 1.5 dagdeel. Hoe gaat dit in zijn werk?

Dag 1 > we maken de basis voor deze dame met verschillende basismaterialen en starten dit geheel op een frame. Langzaamaan komt er een dame tot stand.

Vervolgens gaan we de stof voor haar kledij voorbereiden en gebruiken hiervoor vloeibare powertex en stof.

Tussendoor genieten we van een lekkere lunch. Terwijl we lunchen droogt de stof iets aan zodat we dit na de lunch in mooie vormen kunnen "trekken". Aan het einde van de dag heeft ze haar gehele kledij aan en kan deze gaan uitharden.

Dan nog een ochtend/middag of avond om haar in kleur te zetten.

Tussen dag 1 en dagdeel 2 zit gemiddeld 7 tot maximaal 10 dagen. De datum voor het 2e dagdeel spreken we met elkaar af op de eerste dag!!!!!!

 

Prijs voor de gehele cursus bedraagt 129,95 euro.

cursus volgen 1 op 1 ? Zelf een datum bepalen? Ook dit is mogelijk. . Mail wanneer het je schikt. Een cursusdag 1 op 1 kost 140 euro. 

Aanmelden door te mailen naar julietteschriek@ziggo.nl

ZE IS EN BLIJFT DE MOOISTE.....

EN IEDEREEN KAN DIT!!!!!

deze prachtige creatie waar heel veel eigen inbreng aan te geven is, is weer terug in het programma.

 

De lady maken we met stofverhardingstechniek en Powertex vloeibaar.

Goede instructies en het laten zien van mogelijkheden zorgt ervoor dat je bij mijn atelier altijd met een geslaagde creatie naar huis gaat. Je hoeft hier dus geen crea bea voor te zijn of een ervaren powertexer.

Data dag 1 (maak een keuze):

deze cursus kun je volgen op elke maandag, woensdag of donderdag in de week. Je kunt zelf aangeven wanneer je wilt komen (geen een paar opties door). De datum die hieruit voortkomt is voor dag 1. Dagdeel 2 het verven spreken we dan weer met elkaar af als je hier bent.  Toch liever een andere dag? Ook dit is bespreekbaar. 

Je cursus gaat door als er 2 personen staan ingeschreven voor dezelfde datum. Meld je aan met 2 personen en je cursus gaat zeker door! 

Deel 2 (in kleur zetten van deze creatie) > DUURT 4 UURTJES. Dit dagdeel is te plannen op een  op ochtend, middag of avond. 

Dag 1 duurt van 9.15-16.30 uur (eindtijd is richtlijn, kan half uur langer of korter zijn).