HOOGLANDER KOE in klei                   cursus 1 hele dag met lunch + los dagdeel

 

Er is plaats voor 4 personen op dit moment.

Wil je met meer komen dan graag even overleg hierover. Maximaal aantal is 6 p.

Liever geen andere erbij? Een 1 op 1 cursus? Ook dat is mogelijk. De kosten hiervoor bedragen 125 euro. 

 

Een super leuke creatie deze prachtige hooglander.

In het echt vind ik deze beesten helemaal geweldig! In mijn cursusaanbod is deze creatie een topper.

Gemaakt in een cursus opzet van 1 dag + los dagdeel.

 

Een creatie die start vanaf een frame en met behulp van folie en tape de basisvorm krijgt. Dan gaan we door met klei. Nee niet alle sliertjes hoef je te kleien. Van oorsprong gemaakt met draadjes/sliertjes (stofstructuur) gedoopt in Powertex, bij Crea JUUL doen we het net even anders. Door het toepassen van klei wordt deze creatie echt een mooi beeld om te zien.

 

Je hoeft geen ervaring te hebben met Powertex. Of ervaring te hebben met klei(en). Het wordt je stap voor stap duidelijk uitgelegd.

 

Aan het einde van de dag spreken we af wanneer de koe in de verf gezet wordt. Gemiddeld is dit 5 tot maximaal 10 dagen na dag 1. De sliertjes en klei is dan goed uitgehard om er met een kwast langs te gaan.

De verwachting is dat dit dagdeel ongeveer 2.5 tot 3 uurtjes duurt. We verven de koe in bronskleuren. De verf is gelijk droog. Je koe kan direct mee naar huis. De klei dient nog een aantal weken verder uit te harden maar is niet zacht!

Aanmelden? mail je gekozen datum door naar julietteschriek@ziggo.nl

 

De kosten voor deze compleet verzorgde cursus bedraagt: 109,50 euro all in.

Data dag 1:  maandag 17 januari / zaterdag 22 januari / zaterdag 5 februari / donderdag 10 februari. 

Tijd 9.15-16.30 uur. 

Eindtijden zijn richtlijnen omdat het moeilijk in te schatten is hoe lang een ieder er over doet. De cursus is klaar voor het eerste deel als de koe geheel in de klei staat. Dan volgt een week doch maximaal 10 dagen later dagdeel 2. In dit dagdeel gaan we de koe schilderen. De datum voor dit dagdeel stemmen we met elkaar af op dag 1.