HOOGLANDER KOE                     cursus 1 hele dag met lunch + los dagdeel

 

De kosten voor deze compleet verzorgde cursus bedraagt: 89 euro all in.

De cursus prijs bedraagt per 1 oktober 95 euro. 

Data dag 1:

woensdag 29 september / maandag 4 oktober / maandag 25 oktober / vrijdag 29 oktober / >>> maand november mail gerust even wanneer je wilt. 

Tijd 9.15-16.30 uur. 

Eindtijden zijn richtlijnen omdat het moeilijk in te schatten is hoe lang een ieder er over doet. De cursus is klaar voor het eerste deel als de koe geheel in de klei staat. Dan volgt een week doch maximaal 10 dagen later dagdeel 2. In dit dagdeel gaan we de koe schilderen. De datum voor dit dagdeel stemmen we met elkaar af op dag 1. 

 

 

DOOR DE WEEK PLAATS VOOR 4 PERSONEN, ZATERDAGEN PLAATS VOOR 3 PERSONEN!

Wanneer je met 2 personen kunt aanmelden, is het mogelijk zelf in overleg met mij de agenda te sturen. Geef in de mail aan welke voorkeuren jullie hebben. Er is altijd ruimte om te schuiven in mijn planning.

Cursus 1 op 1 ? Ook dat is mogelijk op door de week dagen. Je betaalt dan 93,50 euro. Per 1 oktober wordt dit 98 euro. 

 

 

Een super leuke creatie deze prachtige hooglander.

In het echt vind ik deze beesten helemaal geweldig! In mijn cursusaanbod is deze creatie een topper.

Gemaakt in een cursus opzet van 1 dag + los dagdeel.

 

Een creatie die start vanaf een frame en met behulp van folie en tape de basisvorm krijgt. Dan gaan we door met klei. Nee niet alle sliertjes hoef je te kleien. Van oorsprong gemaakt met draadjes/sliertjes (stofstructuur) gedoopt in Powertex, bij Crea JUUL doen we het net even anders. Door het toepassen van klei wordt deze creatie echt een mooi beeld om te zien.

 

Je hoeft geen ervaring te hebben met Powertex. Of ervaring te hebben met klei(en). Het wordt je stap voor stap duidelijk uitgelegd.

 

Aan het einde van de dag spreken we af wanneer de koe in de verf gezet wordt. Gemiddeld is dit 5 tot maximaal 10 dagen na dag 1. De sliertjes en klei is dan goed uitgehard om er met een kwast langs te gaan.

De verwachting is dat dit dagdeel ongeveer 2.5 tot 3 uurtjes duurt. We verven de koe in bronskleuren. De verf is gelijk droog. Je koe kan direct mee naar huis. De klei dient nog een aantal weken verder uit te harden maar is niet zacht!

Aanmelden? mail je gekozen datum door naar julietteschriek@ziggo.nl

 

AANKONDIGING:

 

Vanwege het feit dat leveranciers van Powertex en basismaterialen per 1 oktober 20% prijsverhoging doorvoeren, ben ik helaas genoodzaakt mijn cursusprijzen per 1 oktober a.s. te verhogen. 

Dit betekent dat er gemiddeld 10 tot 20% verhoging gaat plaatsvinden. Per cursus wordt vermeld wat de prijs vanaf 1 oktober gaat worden. De verhoging is per cursus bepaalt en hangt af van de hoeveelheid Powertex materialen en welke ondergronden voor een creatie worden gebruikt. Hierdoor zal de ene cursus duurder worden dan de andere. 

Reserveer je je cursus voor eind september, dan kun je nog meedoen voor de oude cursusprijs ook als dit betekent dat je de cursus in oktober of november volgt. Deze regel is alleen toepasbaar bij aanmeldingen tot 30 september en geldig opj cursussen gepland in de maanden oktober en november 2021 (geldt niet voor kerstworkshops).  

Reserveer je na 30 september dan betaal je de prijs zoals genoemd vanaf 1 oktober.