GRACE, a lovely lady in lace (dame in kant) cursus 1 dag incl lunch

"BINNEN DECORATIE GRACE" >>>> dame in boog.

Deze prachtige dame met haar mooie gewaad staat in elk interieur geweldig. Alleen voor binnen decoratie. Grace zoals deze creatie heet, is gemaakt met Powertex stof. De stoffen verwerken we in Powertex (vloeibaar) in de kleur ivoor.
We werken met verschillende stofjes, kantjes etc om haar het mooiste te maken. Aan jou hoe ze er uit gaat zien. Uiteraard vertel en laat ik je zien hoe je zoiets maakt. Ervaring is niet nodig.

 

Gemaakt in 1 dag inclusief een lekkere lunch.

Programma:
Ontvangst met koffie/thee/lekkers.
Uitleg over de creatie.
Start van het maken van de basis (een deel staat voor je klaar).
Lunch (ongeveer 3 kwartier).
Vervolg van de cursus.
Rond 17.00 uur is je creatie klaar maar dient nog wel goed uit te harden. Je kunt haar wel vervoeren, tips hiervoor krijg je van mij.

Hoogte van dit beeld is 47 cm.

 

De kosten voor deze cursus BEDRAGEN NU 95 euro,  geheel compleet.

Per 1 oktober bedraagt de cursusprijs 104,50 euro. 

 

Deze cursus is te volgen op: (kies uit de volgende data)

Op dit moment vind je genoemde data in dit overzicht. Je kunt de cursus volgen en zelf een dag aangeven die jou schikt.

Wil je alleen de cursus volgen, zonder anderen? Ook dat is mogelijk. De prijs voor een 1 op 1 cursus bedraagt 110 euro. 

Kom je met 2? Dan geldt de cursusprijs zoals hierboven genoemd. Met 2 aanmeldingen op dezelfde datum gaat je cursus zeker door! Mail even wat data door en we komen er wel uit. Je kunt inschrijven van maandag tot en met zaterdag. 

Tijd 9.15-17.00 uur Eindtijd is richtlijn. Wanneer je creatie helemaal af is, is de cursus teneinde.

 

Cursus start wanneer er 2 deelnemers staan ingeschreven. Max aantal deelnemers per datum = 3 p. Door de week is er plek voor 4 personen. 

 

Aanmelden? mail je gekozen datum door naar  julietteschriek@ziggo.nl 

 

AANKONDIGING:

Vanwege het feit dat leveranciers van Powertex en basismaterialen per 1 oktober 20% prijsverhoging doorvoeren, ben ik helaas genoodzaakt mijn cursusprijzen per 1 oktober a.s. te verhogen. 

Dit betekent dat er gemiddeld 10 tot 20% verhoging gaat plaatsvinden. Per cursus wordt vermeld wat de prijs vanaf 1 oktober gaat worden. De verhoging is per cursus bepaalt en hangt af van de hoeveelheid Powertex materialen en welke ondergronden voor een creatie worden gebruikt. Hierdoor zal de ene cursus duurder worden dan de andere. 

Reserveer je je cursus voor eind september, dan kun je nog meedoen voor de oude cursusprijs ook als dit betekent dat je de cursus in oktober of november volgt. Deze regel is alleen toepasbaar bij aanmeldingen tot 30 september en geldig op cursussen gepland in de maanden oktober en november 2021 (geldt niet voor kerstworkshops).  

Reserveer je na 30 september dan betaal je de prijs zoals genoemd vanaf 1 oktober.