NANA oftewel DIKKE DAME BESCHILDEREN diverse mogelijkheden

IN VERBAND MET LEVERINGSPROBLEMEN KUN JE DEZE WORKSHOP NIET MEER VOLGEN!

 

 

Ze zijn werkelijk TE LEUK, deze dikke dames oftewel Nana's genoemd. Bekend geworden door de Franse kunstschilderes en beeldhouwster Niki de Saint Phalle. Ze staan symbool voor sterke en onafhankelijke vrouwen en zijn altijd heel kleurrijk van opzet.

NU is deze leuke workshop ook te volgen in mijn atelier.
 

Deze beeldjes ga je met acrylverf beschilderen. Vooraf teken je een patroon op je beeldje met potlood. Er zijn verschillende voorbeelden als leidraad. In combinatie met acrylstiften maak je het geheel af. Super leuk!

Hoe gaat jou beeldje eruit zien? De beeldjes zijn in totale hoogte 17 cm en zijn geplaatst op een houten sokkel. .

Hoe gaat ze eruit zien? Zoveel mogelijkheden en genoeg voorbeelden. De sokkel kan ook in allerlei kleuren geschilderd, passend bij jouw lay out. Felle kleuren of toch wat ingetogen? Ook het lijfje van de dame kan in vele kleuren. Alles staat eigenlijk wel leuk. Laat je inspireren door en met elkaar. Zo leuk! Als ze geheel in de verf staat is het mooier om haar nog te vernissen. Op de foto heeft ze al een laagje gekregen. Deze workshop maakt je gegarandeerd vrolijk! Erg leuk om te doen en tijdens de workshop elkaar te inspireren. Kunstfactor 3.0.

Je krijgt van mij aan het einde van de workshop een tinnetje vernis mee. Keuze uit mat of glanzend. Na ongeveer een week kun je je beeldje vernissen voor nog meer resultaat! 

Meld je aan door te mailen met julietteschriek@ziggo.nl

JE KUNT KIEZEN UIT DE VOLGENDE INVULLING:

 

1) je maakt 1 nana beeldje in een ochtend/avond (zie tijden bij data).

Prijs all in 42,50 euro pp

 

2) je maakt 2 nana beeldjes, 9.00-15.30 uur, genieten van een heerlijke lunch tussendoor.

Prijs all in 79 euro pp

 

3) Mijn atelier lekker voor even voor jezelf? Wijntje, hapjes etc. erbij?

Ik heet je welkom, geef je uitleg, tips en tricks en jullie gaan lekker workshoppen. Uiteraard kom ik tussendoor nog even kijken of alles naar wens verloopt.

Voor info over deze mogelijkheid, mail naar julietteschriek@ziggo.nl

De prijs voor dit atelier arrangement bedraagt 59 euro pp. 

Je maakt 1 nana beeldje. Tijdbestek is maximaal 3.5 uur in de middag. Eventueel kan dit ook op zondag. Overleg via de mail. Tijd 12.30 - 16.00 uur.

Dit arrangement is alleen te boeken vanaf 21 jaar en ouder.

 

Je kunt kiezen uit de data genoemd hiernaast. Voor optie 2 geldt op een door de weekse dag maximaal 4 personen, op zaterdagen in overleg maximaal 6 personen. Voor optie 3 geldt minimaal maar ook maximaal 4 personen. Zaterdagen en zondagen in overleg.

Optie 1 start vanaf 2 deelnemers. 

All in standaard betekent : onbeperkt koffie/thee/lekkers + lunch/high tea/atelier arrangement. 

 

 

 

 

 

DATA: (om zeker te zijn van je plekje, meld je minimaal 1 week voor de aanvangsdatum aan)

dinsdagavond 19 oktober / donderdag (ochtend/middag of avond) 21 oktober /maandagavond 25 oktober / zaterdag (ochtend of middag)  30 oktober (zaterdagen zijn populair, wie het eerst komt....) /woensdagochtend 3 november /  woensdag 10 november (ochtend/middag of avond) / vrijdag 19 november (ochtend, middag /avond) / zaterdag 20 november (ochtend of middag). 

 

De tussen haakjes genoemde items zijn voor 1 nana in de ochtend of in de avond te volgen. Kies je lunch of atelier arrangement, hou dan de datum aan voor de hele dag. 

Kies je voor ochtend of avond dan zijn de tijden:

dagdeel ochtend 9.00-12.00 uur / avond 18.30-21.30 uur (uitloop half uur is mogelijk).

Overleg gerust als deze data niet uitkomen. 

 

Uitloop of eerder klaar is altijd mogelijk. Dit is vooraf niet in te schatten.