URN Vlinder of als gedenkmonument 

Deze prachtige vlinder bol is geschikt als urn voor een maximum aan gewicht tot 3.5 liter. Geschikt voor een volwassen persoon. 

De toplaag op de urn en vlinder is gemaakt van Powertex klei. Een klei die door de 2 componenten verharder in het materiaal zelf geschikt is voor buiten. Het weer heeft hier geen invloed op. De kleuring van deze urn wordt gedaan met speciaal ontworpen verfpoeders voor Powertex creaties. Ook deze verf heeft een watervast vermogen. 

De kleine vlinders worden gemaakt met klei en de hoeveelheid vlinders aangepast aan de grootte van de bol. De bol op de foto heeft een tussenmaat namelijk 20 cm. De afmeting vlinder op de bol blijft bij deze 2 afmetingen gelijk. 

De bol geschikt als urn, heeft een diameter van 30 cm, vlinder vleugel tot vleugel 19 cm. De foto toont de afmeting diameter 20 cm en is geschikt als gedenkmonument voor thuis of bij een graf. 

De bol wordt gedecoreerd met kleine vlindertjes van klei en aan de onderkant iets afgevlakt voor stabiele ligging. 

De urn heeft 2 varianten, een binnen of buiten urn. De buiten urn wordt geheel gesloten zodat regen en andere weersinvloeden hier geen vat op hebben. Dit betekent dat de as inhoud in mijn atelier in de bol gedaan wordt, hetgeen tevens betekent dat de as vooraf aangeleverd dient te worden. De bol wordt aan de bovenkant geopend en later gesloten. U ontvangt hiervan digitaal beeld zodat u er zeker van kunt zijn dat de as van uw dierbare ook daadwerkelijk in de urn is geplaatst. De as dient hiertoe in een zak aangeleverd te worden (dus niet in een koker). U kunt uw uitvaartverzorger vragen dit voor u te doen. 

De urn voor binnen wordt aan de bovenkant (deel waar de grote vlinder opzit) voorzien van een deksel gemaakt. U kunt zelf de as in de bol doen. Wilt u liever een geheel gesloten bol dan gelden de condities als genoemd voor de buiten urn. Om de deksel heen worden de kleinere vlindertjes verwerkt. 

De kleuren op de foto zijn een voorbeeld. Uiteraard kunt u deze kleuren aanhouden maar ook vele andere kleuren zijn mogelijk. Ik informeer u graag hierover in een persoonlijk gesprek. Een persoonlijk gesprek voorafgaande aan een eventuele opdracht, brengt geen kosten met zich mee ook als u mocht besluiten geen opdracht te geven. 

Op de urn is door de grootte ervan ook ruimte om een naam erop te zetten. Dit kan eventueel ook op de een van de vleugels van de vlinder (bovenkant).

Wanneer u de beslissing heeft genomen de urn in opdracht te geven, ontvangt u daartoe een schriftelijke bevestiging waarbij u zich verplicht de urn te zullen afnemen.

 

De kosten voor een urn geschikt voor buiten bedraagt 295 euro. De kosten voor een urn geschikt voor binnen bedraagt 285 euro. 

Deze vlinderbol kan ook gebruikt worden als monument voor binnen of buiten. De bol is dan gesloten, de afmeting van de bol is standaard 20 cm (gelijk aan de foto). 

Kleuren als op de foto of in overleg. De prijs voor deze als monument bedraagt 119 euro. Gemiddelde levertijd is 3 weken na ontvangst schriftelijke opdracht. 

 

Heeft u verder vragen over deze urn, aarzel niet deze te stellen. Contact gegevens vind u hier op de website.