Gedenkmonumentjes met VOGELTJES

Ook vogeltjes zijn bijzonder geschikt als gedenkmonument(je).

De foto toont een hele grote bol (doorsnede 25 cm) die bewerkt wordt met 2 soorten klei.

Powertex klei easy 3D flex en Powertex klei Stone art. De eerste zorgt voor kleine barstjes in de klei, hetgeen een fraai geheel geeft met de bovenkant van de bol die glad uitgevoerd wordt.

Deze creatie is geschikt voor buiten.  Op de bol worden 2 vogeltjes gemaakt. Door het gebruik van 2 verschillende kleurelementen vallen deze mooi op.

Wanneer u kiest om de bol buiten op een graf te plaatsen, adviseer ik u een leisteen onder plaatje te laten monteren. Hiermee ligt de bol stabieler op welke ondergrond dan ook (grind, beton).

De bol op de foto is geschilderd in blauwtinten, afgewerkt met brons kleuren. 

U kunt de bol desgewenst in elke kleur laten schilderen. Alle gedenkmonumentjes worden met de hand door mij gemaakt. Hetgeen uiteraard betekent dat de foto een voorbeeld is van hoe het kan zijn.

Na het geven van de opdracht en het voldoen van de aanbetaling, verplicht u zich tot het afnemen van deze opdracht.

 

De kosten voor dit monument zoals getoond op de foto waarvan de bol een doorsnede heeft van 25 cm bedraagt: 189 euro

Daarbij vermeld ik dat de mate van barstjes, de decoratie en de vogeltjes zoveel mogelijk als voorbeeld worden aangehouden echter zijn verschillen en/of wensen hieromtrent mogelijk.

 

Wilt u dit monument kleiner?  Ook dat is mogelijk.

De vogeltjes worden dan aangepast aan het formaat van de bol (kleiner) en de bol diameter gaat dan van 25 cm doorsnede naar 20 cm doorsnede. De kosten voor deze uitvoering bedragen 165 euro.  

Indien gewenst het onderlijmen van een leisteen onder plaatje + 6,-- euro.

 

Geïnteresseerd? Opdracht? Vragen? 

Mail uw gegevens door naar julietteschriek@ziggo.nl . Ook voor vragen kunt u mij uiteraard mailen. Bellen mag ook, telefoon 0611153344.

De levertijd van een gedenkmonumentje is 3 tot maximaal 4 weken na schriftelijke opdracht. In de bevestigingsmail die u ontvangt na opdracht, zal ik u de te verwachte levertijd aangeven. 

Bij opdracht betaalt u 20% van het totaalbedrag aan. Dit kunt u per ideal overmaken. Na ontvangst van het monument betaalt u het restant. Vanwege de breekbaarheid van de vlinder is het niet mogelijk deze creatie te verzenden. U kunt deze afhalen of indien gewenst laten bezorgen. Bezorgen kan tot maximaal 30 km vanaf uw woonplaats  tegen reiskosten vergoeding van 0,30 cent per km (heen en terug).