Atelier Crea JUUL OP LOCATIE DEZE ZOMER 2023 

te gast bij PIPOWAGEN CAMPING PUUR GENIETEN IN SOMEREN-HEIDE (BRABANT)

 

Deze zomer ben ik te gast bij Pipowagen camping PUUR GENIETEN in Someren - Heide. 

Je kunt in de maand augustus vinden op deze leuke camping waar je heerlijk kunt overnachten in een sfeervolle pipowagen. Ook hebben zij de gelegenheid te kunnen kamperen op het omliggende terrein. Zij organiseren vele workshops voor gasten en daarbuiten. Via Atelier Crea JUUL kun je meedoen met de workshop DIKKE DAMES (NANA) BESCHILDEREN. Een super workshop die in mijn atelier in Nederhorst den Berg, veel gevolgd wordt en nu dus op deze geweldige locatie gevolgd kan worden. 

 

Pipowagen Camping

Puur genieten!

Pipowagen camping, een heerlijke camping in Brabant midden tussen de Brabantse natuur. Gelegen tussen de Peel en de Kempen. Een familiecamping waar service en gastvrijheid centraal staan. Een camping gelegen in het mooiste plekje van Brabant, Someren-Heide!

Deze dikke dame staat symbool voor Krachtige en Sterke vrouwen, gecreëerd door de Franse Kunstenares Niki de Saint Phalle. Deze kleurrijke beelden vind je over de hele wereld. De beeldjes worden beschilderd met behulp van acrylstiften en acrylverf. Je hoeft niet ervaren te zijn in schilderen of een crea bea te zijn. Deze workshop is geschikt voor iedereen!

Kom je gezellig meedoen?

Deze workshop wordt gegeven op de volgende data:

donderdag 3 augustus, woensdag 16 augustus en donderdag 17 augustus alle dagen van 9.30 – 12.30 uur en van  13.30-16.30 uur.

In deze uurtjes beschilder je 1 dikke dame beeldje. Het beeldje is geplaatst op een sokkeltje van hout.

De kosten hiervoor bedragen 40 euro all in, inclusief koffie/thee/lekkers. Een tinnetje vernis krijg je aan het einde van de workshop mee. Dan kun je hiermee je beeldje nog vernissen (ongeveer 1.5 week later).

 

 

AANMELDEN EN ZO....

Er is plaats voor maximaal 10 gasten per datum. Je kunt inschrijven door te mailen naar julietteschriek@ziggo.nl

Schrijf je in maximaal 3 dagen voor de workshopdatum. Last minute inschrijving op basis van beschikbaarheid.

Website Pipowagen camping Puur Genieten:

Via deze links kun je de tekst en activiteitenkalender inzien van deze fraaie camping. Uiteraard kun je daar ook je vakantie boeken of een nachtje (misschien wel 2 of meer) slapen in een pipowagen! 

https://www.pipowagencamping.nl/nieuws/workshop-beeld-dikke-dame-nana-schilderen/

https://www.pipowagencamping.nl/omgeving/activiteiten/

https://www.pipowagencamping.nl/fotos/

mail: info@pipowagencamping.nl

Adres Kerkendijk 41, Someren-Heide